Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Bir öneri
Re: Bir öneri
ExqosA
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Güzel sistem düşünülebilir
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
+1LaRaCRoFT yazdı: ↑04 Mar 2018 09:35 Eminönü sunucusu gibi kapasitesinin üzerinde oyuncuya ev sahipliği yapan bir sunucu tercih edilmişse, plus paket eksik edilmeyecek demektir. Yani 50 bin TL'ye Ferrari almak istiyorum demek gibi bir şey bu. Minareyi çalan kılıfını hazırlasın ki, minare paslanmasın. Yapacak bir şey yok. Her ay plus paket alamam diyorsanız, bir kere ücret ödeyip karakterlerinizi tenha sunuculara aktarabilirsiniz. Şöylede bir gerçek var ki bilinmesi gereken; 3 karakter (savaşçı, büyücü, şifacı) aktarım ücretinin daha altına, 1 yıllık plus paket üyeliği sahibi olabilirsiniz. Zaten tenha sunucularda bile oynasanız, yine plus paket rahatlığına ihtiyacınız olacaktır. Yani 140 TL ücret ödeyip, 4 adet kutu almanızı öneririm. 1 yıllık plusın yanında, ekstra e-pinlerde (+5, kasa erişimi, lonca lisansı) elde etmiş olursunuz. İyi forumlar.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
-
ManyRibera
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
O Halde Anlatmama Gerek Yok Herhalde İstanbul Kıyamet Vakti Hiç Bir MMORPG Oyununa Benzemez Oynama Sebebimde Buyducaptiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 12:38Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Şimdi Oynamıyorum Ama İstanbul Kıyamet Vakti O Kadar Dönem Atlattı Şimdiki Playerlerin 5 6 Katıyla Oynamışlığımız Var O Zamanlarda CH Sistemini Getirmediler Şimdimi Getirecekler.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

Mmorpg oyunlarda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bir bakmışsın hiç ummadığın yenilik reform değil tamamen rönesans misali değişmişManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 21:35O Halde Anlatmama Gerek Yok Herhalde İstanbul Kıyamet Vakti Hiç Bir MMORPG Oyununa Benzemez Oynama Sebebimde Buyducaptiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 12:38Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Şimdi Oynamıyorum Ama İstanbul Kıyamet Vakti O Kadar Dönem Atlattı Şimdiki Playerlerin 5 6 Katıyla Oynamışlığımız Var O Zamanlarda CH Sistemini Getirmediler Şimdimi Getirecekler.
-
ManyRibera
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
MAHKUM Kardeşim Beni Hatırlarsın Belki Eskilerden DOĞU Şimdi Ara Sıra Foruma Takılıyorum Senin Gibi Arkadaşları Görmek Sevindiriyor.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 21:37Mmorpg oyunlarda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bir bakmışsın hiç ummadığın yenilik reform değil tamamen rönesans misali değişmişManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 21:35O Halde Anlatmama Gerek Yok Herhalde İstanbul Kıyamet Vakti Hiç Bir MMORPG Oyununa Benzemez Oynama Sebebimde Buyducaptiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 12:38Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Şimdi Oynamıyorum Ama İstanbul Kıyamet Vakti O Kadar Dönem Atlattı Şimdiki Playerlerin 5 6 Katıyla Oynamışlığımız Var O Zamanlarda CH Sistemini Getirmediler Şimdimi Getirecekler.![]()
ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 21:35O Halde Anlatmama Gerek Yok Herhalde İstanbul Kıyamet Vakti Hiç Bir MMORPG Oyununa Benzemez Oynama Sebebimde Buyducaptiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 12:38Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Görüşleri dinlemek,döneme ayak uydurmak zorundalar.
Yoksa Nokia'nın androide geçmeyip kaybettiği gibi kaybedecekler.
ExqosA
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

Doğu loncası güçlü bir loncadir.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 21:39MAHKUM Kardeşim Beni Hatırlarsın Belki Eskilerden DOĞU Şimdi Ara Sıra Foruma Takılıyorum Senin Gibi Arkadaşları Görmek Sevindiriyor.MaHKuMII yazdı: ↑04 Mar 2018 21:37Mmorpg oyunlarda ne zaman ne olacağı belli olmaz. Bir bakmışsın hiç ummadığın yenilik reform değil tamamen rönesans misali değişmişManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 21:35O Halde Anlatmama Gerek Yok Herhalde İstanbul Kıyamet Vakti Hiç Bir MMORPG Oyununa Benzemez Oynama Sebebimde Buyducaptiosus yazdı: ↑04 Mar 2018 12:38Channel sistemi malum oyuna has bir şey değildir,bir çok oyunda var.ManyRibera yazdı: ↑04 Mar 2018 11:36 Madem Öyle At Da Gelsin Güncellemeden Önce Hep Gelecek Diyodu Millet![]()
Şimdi Oynamıyorum Ama İstanbul Kıyamet Vakti O Kadar Dönem Atlattı Şimdiki Playerlerin 5 6 Katıyla Oynamışlığımız Var O Zamanlarda CH Sistemini Getirmediler Şimdimi Getirecekler.![]()
Teşekkür ederim kardeşim doğu loncasından arkadaşları görmek güzel