HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: HER ŞEYİ KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNAN KİTLE

Mesaj gönderen kargasa14 »

hiçbir mmorpg oyununda seviyen yükseldi diye itemin hasarı düşmez. 10 dan fazla mmorpg oynadım ve hiçbirinde böyle birşey görmedim.

savunan arkadaşlar mantıklı olan ile var olanı kabullenmeyi karıştırıyorlar. mantığını kullanmayı bırakıp var olan ve verileni savunma yoluna gidiyorlar. halbuki düşünseler hasar düşüşünün olmaması çok mantıklı. herkes destek olsa belki değişecek ve herkes bundan faydanalanacak ama hayır. yönetim yaptı onu muhakkak en iyisini biliyorlardır.

hasarım düşmesin - düşsün kardeşim hep böyleydi şimdimi aklınıza geldi.
600 direnç fazla düşürülmüş kesemiyoruz - tanklar girmesin mi. açık bölgesi geldi 10 kişi gidin.

birde bunların eski versiyonları var çelişkileri görün.
savaşçılar grup bölgesine giremiyor - bu oyunun en güçlü sınıfı büyücü. grup bölgelerine de girmeyiver. (sahiden bu tepkiyi aldım)
eee ama büyücüler bossları TANKlıyor - beğenmiyorsan başka oyun oyna.

büyücülerin TANK olabildiği bir oyunu derindeki sırdan beri oynuyoruz ve bunu savunan bir kitle vardı. yöneticiler bunun önüne geçmek için çt de önlemler aldı ama yetmedi. bunuda söyleyeyim.

bunları düzeltmek adına çalışan bir yönetimimiz var sağolsunlar oyunu bizim için daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar. bazı arkadaşlar ise destek olup neden olmasınki yada bu fikri beğenmedim düşsün hasarlar bence demeleri gerekirken galiba kendilerini savunamayacaklarını düşündükleri yönetimi savunmaya kalkıyorlar.

bazı arkadaşlar ister. bir yönetici gelir olmaz arkadaşlar şu sebeplerden dolayı der. isteyenler dağılır. isyan mı çıkartacaklar sanki.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

kargasa14 yazdı: 05 Mar 2018 11:27 hiçbir mmorpg oyununda seviyen yükseldi diye itemin hasarı düşmez. 10 dan fazla mmortpg oynadım ve hiçbirinde böyle birşey görmedim.

savunan arkadaşlar mantıklı olan ile var olanı kabullenmeyi karıştırıyorlar. mantığını kullanmayı bırakıp var olan ve verileni savunma yoluna gidiyorlar. halbuki düşünseler hasar düşüşünün olmaması çok mantıklı. herkes destek olsa belki değişecek ve herkes bundan faydanalanacak ama hayır. yönetim yaptı onu muhakkak en iyisini biliyorlardır.

600 direnç fazla düşürülmüş kesemiyoruz - tanklar girmesin mi. açık bölgesi geldi 10 kişi gidin.

savaşçılar grup bölgesine giremiyor - bu oyunun en güçlü sınıfı büyücü. grup bölgelerine de girmeyiver. (sahiden bu tepkiyi aldım)

büyücülerin TANK olabildiği bir oyunu derindeki sırdan beri oynuyoruz ve bunu savunan bir kitle vardı. yöneticiler bunun önüne geçmek için çt de önlemler aldı ama yetmedi. bunuda söyleyeyim.

bunları düzeltmek adına çalışan bir yönetimimiz var sağolsunlar oyunu bizim için daha iyi hale getirmeye çalışıyorlar. bazı arkadaşlar ise destek olup neden olmasınki yada bu fikri beğenmedim düşsün hasarlar bence demeleri gerekirken galiba kendilerini savunamayacaklarını düşündükleri yönetimi savunmaya kalkıyorlar.

bazı arkadaşlar ister. bir yönetici gelir olmaz arkadaşlar şu sebeplerden dolayı der. isteyenler dağılır. isyan mı çıkartacaklar sanki.

şunu yazmışsın :
hiçbir mmorpg oyununda seviyen yükseldi diye itemin hasarı düşmez. 10 dan fazla mmortpg oynadım ve hiçbirinde böyle birşey görmedim.

bende hiçbir MMORPG oyununda ilk vuran alır diye birşey görmedim ya last kill olayı var yada en fazla damageyi verene ödül var.

İKV 'deki sistem farklı anlayın .

burda oyuncuların hiçbir suçu yok 5 yıl düzeltilmediyse bu olay demek ki herkes memnun yöneticiside memnun ola ki.

Ofans yine çöp.

git at bakayım 10 kişi kesebiliyor musun? enerji düşüşü yok bu bölgede m1 m23 eskisi gibi iş yapmıyor düşün adam yeni çemberlitaş atacak üstünü düşün birde ağzınızı gere gere AÇIĞĞ diyorsunuz . o bölge normal çtden farklı m1 m23 bb3 met 3 tılsımı takması lazım geçmesi için şifa için hele ki tankı tutması için mutlak +lı mevlana asası lazım normal çt açık çtden 10 kat daha iyidir kolaylık açısından .
beğenmiyorsan başka oyun oyna.
böyle yorumlara hastayım bir liste hazırlıyorum bu tip ifadeleri kullananları ekliyorum bu listeye

adam oyuna para veriyor birşeyler veriyor hakkını istemesi birşeyler demesi elzem.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Mmmmorgtaymısız gibi oynuyoruz tek basina bir slota dalınca
Biraz soguktu evet.

Oyun dengesi bu . Senin hasarin 55te dustugunde fanatik 55 lvli savasci ile 55 lvl altindayken hasarin 5244 ten dusmediginde asagisinda kestiginde of 2 3 lu 5244 max hasar ile 1 sert 1 agir 2 duz 1 sert ile rahatca kesiyorsun.

Kalan son 6 veya 10 canina sert vurus yaptiginda diyelim ki cani 6 7 bin kalsın buna sert attiginda 11 bin hasar verdigin icin 5 bin hasarin bosa gidiyor.

Ama 55 lvlde vurdugunda ucu ucuna öluyor bilmem anlatabildimmi en alengirlisinden ornek verdim yakin dovus yapan savasci ...
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kargasa14 »

KraToSs yazdı: 05 Mar 2018 11:38
kargasa14 yazdı: 05 Mar 2018 11:27 hiçbir mmorpg oyununda seviyen yükseldi diye itemin hasarı düşmez. 10 dan fazla mmortpg oynadım ve hiçbirinde böyle birşey görmedim.

şunu yazmışsın :
hiçbir mmorpg oyununda seviyen yükseldi diye itemin hasarı düşmez. 10 dan fazla mmortpg oynadım ve hiçbirinde böyle birşey görmedim.

bende hiçbir MMORPG oyununda ilk vuran alır diye birşey görmedim ya last kill olayı var yada en fazla damageyi verene ödül var.

İKV 'deki sistem farklı anlayın .

burda oyuncuların hiçbir suçu yok 5 yıl düzeltilmediyse bu olay demek ki herkes memnun yöneticiside memnun ola ki.

Ofans yine çöp.

git at bakayım 10 kişi kesebiliyor musun? enerji düşüşü yok bu bölgede m1 m23 eskisi gibi iş yapmıyor düşün adam yeni çemberlitaş atacak üstünü düşün birde ağzınızı gere gere AÇIĞĞ diyorsunuz . o bölge normal çtden farklı m1 m23 bb3 met 3 tılsımı takması lazım geçmesi için şifa için hele ki tankı tutması için mutlak +lı mevlana asası lazım normal çt açık çtden 10 kat daha iyidir kolaylık açısından .
beğenmiyorsan başka oyun oyna.
böyle yorumlara hastayım bir liste hazırlıyorum bu tip ifadeleri kullananları ekliyorum bu listeye

adam oyuna para veriyor birşeyler veriyor hakkını istemesi birşeyler demesi elzem.
kardeş sen beni çok yanlış anlamışsın. yada ben seni şu an yanlış anlıyorum :D
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

Kimse kimseyi koru korune savunmuyo aslinda. Sadece oyunda olan seyleri soyluyolar. Siz ise 6-7 yildir bu sekilde oynadiginiz sistemi begenmegip degistirmek istyosunuz. Sistemin degismesi demek herkesin komple degismesi demek. Ozaman benim tesla dissehirlerimi ve yucelen taki seti + urbab zirha vrrdigim.100myi de versinler geriye bende magdurum
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyun yıllardır kolaydı. Herkes tekdüze eşyaları dizip aynı şeyleri yapıyordu. Şimdi zorlaştı, her eşyanin bir değeri var, yıllardır yüzüne bakilmayan mavi itemler bile 10m den gidiyor bu sistem sayesinde. Zoru oynamak neden bu kadar sıkıntı yaratıyor anlamadım.
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

Dilhun yazdı: 05 Mar 2018 13:54 Kimse kimseyi koru korune savunmuyo aslinda. Sadece oyunda olan seyleri soyluyolar. Siz ise 6-7 yildir bu sekilde oynadiginiz sistemi begenmegip degistirmek istyosunuz. Sistemin degismesi demek herkesin komple degismesi demek. Ozaman benim tesla dissehirlerimi ve yucelen taki seti + urbab zirha vrrdigim.100myi de versinler geriye bende magdurum
Şu ana kadar hiç parlak silahın değeri düşmedi , ilk kez düşüş yaşanıyor parlak silahlarda . Bilmiyorum farkında mısınız ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Dilhun »

yeCs yazdı: 05 Mar 2018 14:54
Dilhun yazdı: 05 Mar 2018 13:54 Kimse kimseyi koru korune savunmuyo aslinda. Sadece oyunda olan seyleri soyluyolar. Siz ise 6-7 yildir bu sekilde oynadiginiz sistemi begenmegip degistirmek istyosunuz. Sistemin degismesi demek herkesin komple degismesi demek. Ozaman benim tesla dissehirlerimi ve yucelen taki seti + urbab zirha vrrdigim.100myi de versinler geriye bende magdurum
Şu ana kadar hiç parlak silahın değeri düşmedi , ilk kez düşüş yaşanıyor parlak silahlarda . Bilmiyorum farkında mısınız ?
Ama bu durum kapali betadan bile once forumda konusuldu tartisildi. Olay bu. Degisecegini sanmiyorum. Cunku alinan kararlarin devamliligi onemlidir. Her cikan isyanda kararlar degisirse isin sonu cok kotu yerlere gelecektir. Otoritite birkere sarsilirsa hersey mahvolacak. Biz burda 1 yilda tartissak mevcut durum degismeyecegi kanaatindeyim.
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Merak etme simdi gelen yeniligin heycani var onlarda. Bir kac ay gecsin ilk o savunan koyunlar yirticak kendini :) ama bi yandan oyunun yas ortalamasinin 10'a dustugunu yonetimdekilerinde beceri acisindan yetersiz oldugunu dusununce bu oyundan fazla birsey beklememek lazim.
Örn. Yeni yetenek yok
Yeni direnc puanlari yok
Iron man cizgi filminden alinti zirhlar
Antik mizraktan devşirme asalar
Oyundaki grafigin rezilligi
Ve aslinda en guzel ornek ne biliyomusun. Beta sunucusunda bir yoneticinin oyunu kotuleyenler sinirsiz uzaklastirilacaktir sozu herseyi anlatiyor. Onlari elestiremezsiniz halbuki zwartan abura zembekoglu gibi adamlarin emeklerinin ustunden hic bir halt yemeden yillarca kazanan adamlar bunlar :) 1 guncelleme getirdiler 5 senede oda ortada eski ekip 5 senede butun istanbulu getirirdi :) Bunlar birkac sene daha ceplerini doldurcak yas siniri 6 ya dusuncede kapatirlar :)
Resim
Kullanıcı avatarı
psySick
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: psySick

Mesaj gönderen psySick »

bendensairolmaz yazdı: 05 Mar 2018 16:44 Merak etme simdi gelen yeniligin heycani var onlarda. Bir kac ay gecsin ilk o savunan koyunlar yirticak kendini :) ama bi yandan oyunun yas ortalamasinin 10'a dustugunu yonetimdekilerinde beceri acisindan yetersiz oldugunu dusununce bu oyundan fazla birsey beklememek lazim.
Örn. Yeni yetenek yok
Yeni direnc puanlari yok
Iron man cizgi filminden alinti zirhlar
Antik mizraktan devşirme asalar
Oyundaki grafigin rezilligi
Ve aslinda en guzel ornek ne biliyomusun. Beta sunucusunda bir yoneticinin oyunu kotuleyenler sinirsiz uzaklastirilacaktir sozu herseyi anlatiyor. Onlari elestiremezsiniz halbuki zwartan abura zembekoglu gibi adamlarin emeklerinin ustunden hic bir halt yemeden yillarca kazanan adamlar bunlar :) 1 guncelleme getirdiler 5 senede oda ortada eski ekip 5 senede butun istanbulu getirirdi :) Bunlar birkac sene daha ceplerini doldurcak yas siniri 6 ya dusuncede kapatirlar :)
Valla şu forumda gördüğüm en güzel post'lardan biri. Eline , yüreğine sağlık :) Sonuna kadar katılıyorum dediklerine .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön