Güncellemenin İstanbul'la İlgisi Olmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Güncellemenin İstanbul'la İlgisi Olmaması

Mesaj gönderen BayTerapi »

MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 23:03
BayTerapi yazdı: 04 Mar 2018 22:53
MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 22:51
BayTerapi yazdı: 27 Haz 2017 00:04
TOLGARDA yazdı: 26 Haz 2017 23:55 Bir süre önce dile getirdiğim ve bazı arkadaşların "holdeki raylar Sirkeci'nin orası" diyerek cevapladığı bir durum.
Resim
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul"da kıyametten sonra pek çok değişim olduğu hepimizin bildiği bir şey ancak Eminönü bölgesi dışında gerçekten insanın aklına İstanbul'u getiren bir yer var mı?

Çemberlitaş'ta çok az da olsa bu özellikler bulunuyor hatta Topkapı da buna sayılabilir ancak orada kimse gezmiyor bile.

Ya peki labirent, meteor, hol..

Labirent gibi bölgeler olmasın demiyorum, bunların olması ve alakası olmaması normal ancak Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum. Oyunu bugüne kadar ayakta tutan özelliği başlangıç noktasının Eminönü olmasıdır. Hala yeni başlayanlara reklamı yapılan kısım budur.

Eminönü kadar İstanbul'u anımsatan bir yer daha gelse bu çok güzel olurdu demek istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum..
Bu arkadaşın yorumlarına ölüyorum.
Geçen gün biri arkadaslarinin oyuna tekrar başlayacagini ve bunun için önerilerimizi alacak mesajlar istiyordu. Altta byterapiyi gördüm. "Gelsinler" diye öneri mesajını görünce belki size komik değil ama bana öylesine komik bir yorum olarak gözüktü ki yemin ederim 5 dakika boyunca istemsiz gülme krizine girdim 😂😂☪️
Senin kastığın gereksiz postlara göre benimki normal gibi, dimi gereksiz arkadaş.
Ama kardeşim ben seni asagilayacak bir söz söylemedim ki . Sadece gönderdiğin ileti bana komik geldi . Ama sen bana kötü gözle bakıyorsun . Biz kimseye kin tutmayız kamu alem birdir bize🤗 gereksiz arkadaş falan ayıp o mesajı sil bence👼
Şöyle söyleceğim, senin benim attığım iletiler hakkında veya kişiliğim hakkında ne düşündüğün zerre umurumda değil. Çok gördüm senin gibi durduk yere milletle uğraşanları, bir laf vardır sana onu yakıştırdım ''Benden uzak ALLAHA yakın'' ..
kedi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Özeline bakta ne yazdım bir oku kardeş . Ben tartışmaya girmem
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 23:33 Özeline bakta ne yazdım bir oku kardeş . Ben tartışmaya girmem
Merak etme onu okuyarak bu cümleleri kurdum ''kardeş''.
kedi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BayTerapi yazdı: 04 Mar 2018 23:52
MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 23:33 Özeline bakta ne yazdım bir oku kardeş . Ben tartışmaya girmem
O yazımı okuyarak içinden nasıl bir mana çıkardın da burda kin kusarak bir cümle ima ettin onu anlayamadım . Her neyse arkadaşın konusu tartışmaya girmesin kilitlenmesin tırnak içerisinde "kardeş"
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

MaHKuMII yazdı: 04 Mar 2018 23:58
BayTerapi yazdı: 04 Mar 2018 23:52
O yazımı okuyarak içinden nasıl bir mana çıkardın da burda kin kusarak bir cümle ima ettin onu anlayamadım . Her neyse arkadaşın konusu tartışmaya girmesin kilitlenmesin tırnak içerisinde "kardeş"
Senin gibilere böyle konuşmak gerekiyor, iyi günler.
kedi
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Cankurtarann yazdı: 04 Mar 2018 22:25
TOLGARDA yazdı: 04 Mar 2018 22:07
Cankurtarann yazdı: 04 Mar 2018 22:00
TOLGARDA yazdı: 04 Mar 2018 21:54 Sanırım sesimi duydular :)
Kim hortlattı lan bu konuyu dedim ? Senmişssin , şaşırmadım dd .
Sonuç olarak, yazılanların sonuca ulaştığını belirtmek istedim. Şu yazılara bak;
Sora yazdı: 27 Haz 2017 11:57 İstanbul dışında medeniyet şuanki hikaye örgüsüne göre yok. Ama bence öncelikle beyoğluna karaköye öncelik verirler. :)
pankuscagiz yazdı: 27 Haz 2017 13:59 Balıkçı İdris'in boş yere beklememesi? bana da oklar Karaköy'ü gösteriyor açıkçası
smartenes yazdı: 27 Haz 2017 00:44 Konuyu görünce epey şaşırdım. Çünkü ben de gün içinde aynısını düşünmüştüm. Ama bu algı kırılacak gibi, çünkü:
Bütün oklar Karaköy'ü işaret ediyor
Tabi benim en çok isyan ettiğim İstanbul'u anımsatan bölgenin de güncelleme ile gelmesi en muhteşemi oldu

Ne mutlu : ))
nokta atışı olmuş kesinlikle :) gözümüz aydın hepimize :relaxed:
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön