Kasa yetmiyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sinyor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SenSiyeGeL

Re: Kasa yetmiyor

Mesaj gönderen Sinyor »

Bencede ek kasa ve çanta genişletilmesi büyük ihtiyaç gibi görünüyor.
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''

EMİNÖNÜ

*SenSiyeGeL*

SARIZENCİ
Kullanıcı avatarı
BeLLaToR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BeLLaToR »

Daha 59 olmadan kasadaki ct itemlerini satıyorsak maden aktarmaya başlıyorsak ilerde mor reçeteleri ürettiğimizde ne yapacaz bilemiyorum artık bir çözüm istiyoruz kasa gelsin lütfen
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Kasanın nesini yettiremiyorsunuz anlamış değilim. Kasa karakterleri açın madem çok iteminiz, madeniniz, iksiriniz, tılsımınız vb. var, koyun kasa karakterlerinize olsun bitsin. Kasaya 10 bölüm daha eklense yine yetmeyecektir. 11. bölüm nerede diye yeni konular açılmaya devam edilecektir maalesef.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

O kasa artırımı bir şekilde gelmeli, lütfen artık duyun sesimizi, yetmiyor kardeşim görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
ASALAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: HİTAP

Mesaj gönderen ASALAK »

LaRaCRoFT yazdı: 04 Mar 2018 06:12 Kasanın nesini yettiremiyorsunuz anlamış değilim. Kasa karakterleri açın madem çok iteminiz, madeniniz, iksiriniz, tılsımınız vb. var, koyun kasa karakterlerinize olsun bitsin. Kasaya 10 bölüm daha eklense yine yetmeyecektir. 11. bölüm nerede diye yeni konular açılmaya devam edilecektir maalesef.
Çok saçma bir yorum.Biz 50 tane olsun istemiyoruz ki sadece 1-2 bölüm genişlesin istiyoruz.Çünkü yetmiyor ihtiyacımız var.Eksisini artısını düşünmeden yorum yapmayın arkadaşlar.Bu kasa konusu güncellemeyle gelmesi gereken ve geç kalınmış bir sorun.Oyuna zaten bir sürü maden silah reçete eklendi.Düşürdüğüm madeni eşyayı çantama koymak istiyorum.İlla birini atmak zorunda kalmak istemiyorum.Ayrıca kasa çarı açın ona aktarın demişsin.Kasayı genişletmek gibi kolay bir yöntem varken illa hesap açmak zorun da mı kalalım.Yeni telefondan veya mailden almak uğraştırır adamı.Diyelim ki açtık.Ben tılsımımı,eşyamı cartumu curtumu aktarmak için

1-Kimi bulucam ?
2-Çalmayacağını nasıl garanti edicem (50 krş için trenden adam atan insanlar var.Kardeşim diyipte çalan insanlar var)
3-Örnek olarak hadi aktardık.Benim evim de çift pc yok.Aktarmak için başkasını mı sokacam çara ? (bu arada şifreni bilipte çarını
soyuyorsa İKV YÖNETİMİ BUNA DESTEK VERMİYOR.HATALI ŞİFREYİ VEREN KİŞİ OLARAK KABUL EDİLİP DESTEK VERİLMİYOR) veya
internet kafeye gitmek zorunda mıyım ki her nette ikv yok.
4-Hadi diyelim ki çift pc var.Ben her seferin de lazım olan itemi eşyayı almak için uğraşmam mı lazım ?
5-Oyuna birçok nadide item eklendi Alışverişe koyulman bunlar zaten yer kaplıyor.Kaldı ki sarı çift itemler felan da var.İllaha onu almak için bunu almak için onu atmak zorundamıyım.Gorgar sarı itemlerin ticaretini yapabilirsiniz demişti 2 tane güzel sarı item düştü illa silmek zorunda mıyım.Yeni eşyalar getiripte ona uygun kasa artırılmaması saçmalık

Yetmiyor kasa yetmiyor.Oyun 49 level de kalmadı ki,yer sıkıntısı olsun.Sen 40 litrelik kaba 70 litrelik su üretirsen yer sıkıntısı yaşarsın.Kaldı ki zaten phili dev ana vs vs canavarlardan da REÇETE İTEMİ MADEN felan düşüyor bir çok,bunlar zaten yetiyor doldurmaya,İlla çt itemlerini mi satalım ? Ben bugün mevlana ayakkabımı yanlışlıkla atmışım kasam cantam doluyken item alıcam diye.55 levele kadar ben çt itemlerimle karaköyde dolaşmak zorundayım.Karaköy de çt itemsiz doloşmak çok zor.

Biz 50 tane açın demiyoruz zaten.Birazcık genişletin diyoruz.Ayrıca zamanı gelir kasa 1000 olur 2000 olur.Her gelen güncelleme de nasıl eski silahlar bölgeler canavarlar tarih oluyorsa bir şey yükseltiliyorsa kasada yükselmek zorunda.
Kullanıcı avatarı
BeLLaToR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BeLLaToR »

Arkadaşlar sanki kasa isteyince çok zor bir şeymiş gibi istiyoruz ne kadar oyunu anlamayan arkadaşlar var eminönünde kaç maden var kaç tane 30-39 arası maden ve 40 _49 arası maden yetmedi şimdi karaköyle gelen 50-59 arası maden ve itemler reçeteler yani tılsımları saymıyorum bile çok zor bir uygulama mı kasa eklemek en basit şey neden büyütüyorsunuz kasa eklenmesi şart artık akçe mi olur ne olur bilmem ama zaten ilk başından beri belliydi 59 gelince kasa yetmeyeceği bir de kasa çarı mı açacaz allah aşkına kimden rica edecez yada kime güvenecez her seferinde bir arkadaşımızı mı oyuna sokacaz aktarım için komedi valla ...
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

ASALAK yazdı: 04 Mar 2018 07:11
LaRaCRoFT yazdı: 04 Mar 2018 06:12 Kasanın nesini yettiremiyorsunuz anlamış değilim. Kasa karakterleri açın madem çok iteminiz, madeniniz, iksiriniz, tılsımınız vb. var, koyun kasa karakterlerinize olsun bitsin. Kasaya 10 bölüm daha eklense yine yetmeyecektir. 11. bölüm nerede diye yeni konular açılmaya devam edilecektir maalesef.
Çok saçma bir yorum.Biz 50 tane olsun istemiyoruz ki sadece 1-2 bölüm genişlesin istiyoruz.Çünkü yetmiyor ihtiyacımız var.Eksisini artısını düşünmeden yorum yapmayın arkadaşlar.Bu kasa konusu güncellemeyle gelmesi gereken ve geç kalınmış bir sorun.Oyuna zaten bir sürü maden silah reçete eklendi.Düşürdüğüm madeni eşyayı çantama koymak istiyorum.İlla birini atmak zorunda kalmak istemiyorum.Ayrıca kasa çarı açın ona aktarın demişsin.Kasayı genişletmek gibi kolay bir yöntem varken illa hesap açmak zorun da mı kalalım.Yeni telefondan veya mailden almak uğraştırır adamı.Diyelim ki açtık.Ben tılsımımı,eşyamı cartumu curtumu aktarmak için

1-Kimi bulucam ?
2-Çalmayacağını nasıl garanti edicem (50 krş için trenden adam atan insanlar var.Kardeşim diyipte çalan insanlar var)
3-Örnek olarak hadi aktardık.Benim evim de çift pc yok.Aktarmak için başkasını mı sokacam çara ? (bu arada şifreni bilipte çarını
soyuyorsa İKV YÖNETİMİ BUNA DESTEK VERMİYOR.HATALI ŞİFREYİ VEREN KİŞİ OLARAK KABUL EDİLİP DESTEK VERİLMİYOR) veya
internet kafeye gitmek zorunda mıyım ki her nette ikv yok.
4-Hadi diyelim ki çift pc var.Ben her seferin de lazım olan itemi eşyayı almak için uğraşmam mı lazım ?
5-Oyuna birçok nadide item eklendi Alışverişe koyulman bunlar zaten yer kaplıyor.Kaldı ki sarı çift itemler felan da var.İllaha onu almak için bunu almak için onu atmak zorundamıyım.Gorgar sarı itemlerin ticaretini yapabilirsiniz demişti 2 tane güzel sarı item düştü illa silmek zorunda mıyım.Yeni eşyalar getiripte ona uygun kasa artırılmaması saçmalık

Yetmiyor kasa yetmiyor.Oyun 49 level de kalmadı ki,yer sıkıntısı olsun.Sen 40 litrelik kaba 70 litrelik su üretirsen yer sıkıntısı yaşarsın.Kaldı ki zaten phili dev ana vs vs canavarlardan da REÇETE İTEMİ MADEN felan düşüyor bir çok,bunlar zaten yetiyor doldurmaya,İlla çt itemlerini mi satalım ? Ben bugün mevlana ayakkabımı yanlışlıkla atmışım kasam cantam doluyken item alıcam diye.55 levele kadar ben çt itemlerimle karaköyde dolaşmak zorundayım.Karaköy de çt itemsiz doloşmak çok zor.

Biz 50 tane açın demiyoruz zaten.Birazcık genişletin diyoruz.Ayrıca zamanı gelir kasa 1000 olur 2000 olur.Her gelen güncelleme de nasıl eski silahlar bölgeler canavarlar tarih oluyorsa bir şey yükseltiliyorsa kasada yükselmek zorunda.
Haklısın. Belki geliştirici ekip sesinizi duyup, artırır kasayı ve envanteri.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Sanki bilerek eklemiyorlar
Evet istiyoruz !
Kullanıcı avatarı
Imcomeback
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Rise of Abyss

Mesaj gönderen Imcomeback »

Gozum kapali destekledigim ve cokca istedigim durum kasa yeterli olmadigi icin aktarim isleminde risk aliyoruz her sekilde boyle kalmamasi gereken bir objektif.
Herseyin olabilitesi vardır fakat olabilite oldurulmalıdır...

Loncalar
Lodos [Rise of Abyss]
Arz [E X E]
Karakterler
schenKi
ANDRON
Imcomeback
ANDRONN
Öylebakma
IANDRONI
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Boşa beklemeyin zwartan yok.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön