Çok basit mi oldu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: Çok basit mi oldu?

Mesaj gönderen MaHKuMII »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Mar 2018 15:46 Npc de satılan nadide asalarin neden kolay olduğunu Gorgar soru cevapta açıkladı. Ayrıca bu asalarla ejder asayi kıyaslamak çok anlamsız. Ejder asa ile kıyaslanabilecek asalar reçetesi bosslardan düşecek asalardir. Bu asalarda 10 adet hakirden düşen materyal isteniyor ve Hakirden bu materyali düşürebilecek için 59 olmanız lazım. 58 bile olsan hakirden bir şey düşmüyor. Bu yüzden 59 olan kişiler önce hasarını toparlamak için geçiş eşyalarını uretecekler sonra hakir keeecekler. Sandığınızdan çok daha zor yani rahat olun.
Aynen öyle . Anlatmak isteyip anlatamadigimi anlatmışsin :-)
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

3 sınıf mor reçete var.
1.si kolay 2.si orta-zor 3.sü çok zor .
59 olmak kolay belki ama 3.sınıf üretim yapmak için 10 kez hakir kesmek gerekiyor ve 10 kesimde de sana kara barut düşecek diye birşey Yok veya diğer mikroçip. Aynı şekilde dev ana parfümü Karakürk pençesi vs. Her zaman düşmüyor . O yüzden kolay değil. Ha benim 2-3 trilyon oyun param var dersen rahatça satın alıp asa nu üretirsin . Çünkü ilk aylarda bu Madenler az olacağı ve en iyi reçetede istenildiği için çok yüksek fiyattan satılacaktır.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 03 Mar 2018 16:52 3 sınıf mor reçete var.
59 olmak kolay belki ama 3.sınıf üretim yapmak için 10 kez hakir kesmek gerekiyor ve 10 kesimde de sana kara barut düşecek diye birşey Yok veya diğer mikroçip. Aynı şekilde dev ana parfümü Karakürk pençesi vs. Her zaman düşmüyor . O yüzden kolay değil. Ha benim 2-3 trilyon oyun param var dersen rahatça satın alıp asa nu üretirsin . Çünkü ilk aylarda bu Madenler az olacağı ve en iyi reçetede istenildiği için çok yüksek fiyattan satılacaktır.
Millet oyunu sadece levelden ibaret sanıyor.cok iyi eşya çok zor düşer ve ya çok zor üretilir
Kullanıcı avatarı
GRAFEN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: See You Later

Mesaj gönderen GRAFEN »

KraToSs yazdı: 03 Mar 2018 11:23 Sarı efsunlar bu kadar kolay olmamalı işte anaokulu mu bu ya? Bi anlayamadın.
Bir alman ok ucu yüzük düşürene kadar karakterini çemberlitaş da fulleyebilirsin. Bir magnezyum dışşehir çifte düşürene kadar karakterini 49 yapabilirsin bi dalton dışşehir pantolon düşürene kadar karakterini 59 yapabilirsin? Görüyor musun zorluğu? Görüyor musun drop oranını? Herkes çift item rahat yapabiliyorsa drop oranı bu kadar rahatsa hiç oynamayalım kardeş adam 59a yürüyor iki günde verdiğim örnek sana yeter.
Sen de anlayamadın. 55ten sonra çemberli itemleri çöp oluyor. 59 olunca ne ile kesilecek bu bosslar? Bir zahmet sarı efsunlular da basit üretilsin. Şifacım, büyücüm, savaşçım komple sarı olana kadar en fazla 54 kalmayı düşünüyorum. Bakma sen o 59'lara pişman olacaklar erken level kastıkları için. 59'da hasar 400'e kadar iniyor. Göründüğü kadar basit değil. Paran yoksa ki şu an mavi johnlar 10 15 milyondan satılıyor, 3. derece bir mor reçeteyi üretmek 1 ayını alabilir. Zaten 3. derece asa ve zırhlar sadece reçete ile üretilebilecek bu da uzun zaman alır.

Sen istiyorsun ki oyuncular ölsün yemesin içmesin tüm zamanını oyuna versin. Biraz insaf.

Dur bakalım bossların drop oranı nedir mikroçiptir kara baruttur hele şu erbium şanslıyım ki herkes level kasarken tüm madenleri ben çekmeme rağmen %60+%60 oranla o kadar zorlukla dünden bu yana sadece 2 erbium çekebildim.

İşin özeti herşey level değil...
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

GRAFEN yazdı: 03 Mar 2018 19:07
KraToSs yazdı: 03 Mar 2018 11:23 Sarı efsunlar bu kadar kolay olmamalı işte anaokulu mu bu ya? Bi anlayamadın.
Bir alman ok ucu yüzük düşürene kadar karakterini çemberlitaş da fulleyebilirsin. Bir magnezyum dışşehir çifte düşürene kadar karakterini 49 yapabilirsin bi dalton dışşehir pantolon düşürene kadar karakterini 59 yapabilirsin? Görüyor musun zorluğu? Görüyor musun drop oranını? Herkes çift item rahat yapabiliyorsa drop oranı bu kadar rahatsa hiç oynamayalım kardeş adam 59a yürüyor iki günde verdiğim örnek sana yeter.
Sen de anlayamadın. 55ten sonra çemberli itemleri çöp oluyor. 59 olunca ne ile kesilecek bu bosslar? Bir zahmet sarı efsunlular da basit üretilsin. Şifacım, büyücüm, savaşçım komple sarı olana kadar en fazla 54 kalmayı düşünüyorum. Bakma sen o 59'lara pişman olacaklar erken level kastıkları için. 59'da hasar 400'e kadar iniyor. Göründüğü kadar basit değil. Paran yoksa ki şu an mavi johnlar 10 15 milyondan satılıyor, 3. derece bir mor reçeteyi üretmek 1 ayını alabilir. Zaten 3. derece asa ve zırhlar sadece reçete ile üretilebilecek bu da uzun zaman alır.

Sen istiyorsun ki oyuncular ölsün yemesin içmesin tüm zamanını oyuna versin. Biraz insaf.

Dur bakalım bossların drop oranı nedir mikroçiptir kara baruttur hele şu erbium şanslıyım ki herkes level kasarken tüm madenleri ben çekmeme rağmen %60+%60 oranla o kadar zorlukla dünden bu yana sadece 2 erbium çekebildim.

Önceki her 10 seviyeyi karşılaştırdım. Nedenlerini yazdım herşey belli 1 ay sonra görüşürüz. 49'a kasmak 1 gün almadı ama çok zor olan sözde 59 1 gün aldı sana iyi forumlar kardeşim. İki materyal iyi ki zormuş verdiğin örnekte.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Avare01
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hentaikedikıznibrikçisi

Mesaj gönderen Avare01 »

Oyun basit değil siz öküsünüz point and click oyunu kardeşim texture'ler ultima online ile yarışıyor ne bu hırs tamam en güçlü sen olcan aferin tamam herşeyi sen üret tamam
Resim
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

KraToSs yazdı: 03 Mar 2018 19:16
GRAFEN yazdı: 03 Mar 2018 19:07

Önceki her 10 seviyeyi karşılaştırdım. Nedenlerini yazdım herşey belli 1 ay sonra görüşürüz. 49'a kasmak 1 gün almadı ama çok zor olan sözde 59 1 gün aldı sana iyi forumlar kardeşim. İki materyal iyi ki zormuş verdiğin örnekte.
Önceki 10 seviyelerde karakterlerin hasarları düşük yaratıkların canı fazlaydı. Şu anda üstünde bulunan hasardan dolayi bu kadar rahat kesiyor ve kasılıyoruz. Eskiden lonca bulunmadigi icin exp artirici alinmiyordu. Simdi kestigin her slot aslinda 2 slot kadar exp veriyor artiricilar ile. Slotlarin cani ve hasarlari fazla olsa bölge aşırı zor olmuş bu ne diyeceksiniz. Asla memnun olmayacak bir kitleye sahibiz hala anlayamadim :grinning:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

BLaDeII yazdı: 03 Mar 2018 16:52 3 sınıf mor reçete var.
Kesinlikle, seviye her şey değil hatta Karaköy 59'dan sonra başlıyor bir denilebilir. Bu da o kadar kolay olduğu anlamına gelmez :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Mervang »

KraToSs yazdı: 03 Mar 2018 00:47 Daha şimdiden mor nadide materyalleri toplayan mı dersin, 54 olan mı dersin gerçekten bir kere denge bozuldu mu toplamak zor oluyormuş ilk günden adam çıtayı hakire dikti yahu bak kraliçe tırtıl kesimi bile gerçekleşti ilk günden adam klandan sarı efsunlar ve m. Akondritler yardırıyor bu kadar basit mi ya drop oranları? Bu kadar basit mi reçete malzemeleri? Hele o sarı efsunlu reçeteler 1m tutmuyor yahu en azından bir karbon çeliği bilimum başka zor üretilen birşey istenir değil mi?

Ne diyelim ki Gorgar tüketilmesi zor dedi hadi bakalım 1 ay sonra herkesin aynı olduğunu bir ikv görecek miyiz bakalım

Ha unutmadan eski 39 elementli günlere geri döner miyiz dedik yine max ön planda her zaman ki gibi.

Merak etme 55den sonra zor oluyor diyenler gelmesin durumu kurtarmıyor. Zaten yine dayanıyor 56 ya kadar hasarı gerisinide o 1m tutan yada 1 saate toplayacağı malzeme ile üretir devam eder ya
Yaf arkadaş adam gün boyu oyunda uyumadan kasmaya çalışıyo e tabi ki 54 olur kolay falan değil
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Mervang yazdı: 03 Mar 2018 21:30
KraToSs yazdı: 03 Mar 2018 00:47 Daha şimdiden mor nadide materyalleri toplayan mı dersin, 54 olan mı dersin gerçekten bir kere denge bozuldu mu toplamak zor oluyormuş ilk günden adam çıtayı hakire dikti yahu bak kraliçe tırtıl kesimi bile gerçekleşti ilk günden adam klandan sarı efsunlar ve m. Akondritler yardırıyor bu kadar basit mi ya drop oranları? Bu kadar basit mi reçete malzemeleri? Hele o sarı efsunlu reçeteler 1m tutmuyor yahu en azından bir karbon çeliği bilimum başka zor üretilen birşey istenir değil mi?

Ne diyelim ki Gorgar tüketilmesi zor dedi hadi bakalım 1 ay sonra herkesin aynı olduğunu bir ikv görecek miyiz bakalım

Ha unutmadan eski 39 elementli günlere geri döner miyiz dedik yine max ön planda her zaman ki gibi.

Merak etme 55den sonra zor oluyor diyenler gelmesin durumu kurtarmıyor. Zaten yine dayanıyor 56 ya kadar hasarı gerisinide o 1m tutan yada 1 saate toplayacağı malzeme ile üretir devam eder ya
Yaf arkadaş adam gün boyu oyunda uyumadan kasmaya çalışıyo e tabi ki 54 olur kolay falan değil
54 hikaye 59 var bir günde neyse alan burdan istediğini aldı örneklerim belli dalton dış dedik, alman ok ucu dedik her neyse
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön