XxPEERLESSxX yazdı: ↑08 Ağu 2017 16:53Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV /b]
Xp de gerçekten problem yok mu )
Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda
dedee66 yazdı: ↑02 Mar 2018 19:26
ne alaka bizde yok o sorun demekki bizde yoksa oyunda deıl oyuncuda sorun
Alakasi yok.Bu durum benim de basima geliyor.Ve daha birçok oyuncununda sorunu.Bence önyargılarını kırmalisin hocam.Kesinlikle kötü niyetle demiyorum.Saglicakla...
XxPEERLESSxX yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:21Arka Planda Google Chrome açık oluncada bu sorun o anlık çözülmüş oluyor, bu sorun sadece laptoplarda var sanırsam pc de hiç yaşamıyorum.
Pc de yaşıyorum masaüstü iyi sisteme sahip ama
Sorunu opera ile çözmüştüm. Laptop vasat ama bu sorunu yaşamıyorum anlamadım gitti
Eski bilgisayarlarda sorun çıkmıyor. Açık olan tarayıcı ise cihazınızda varsayılan olarak kullanılan tarayıcı olmalıdır. Hiç kullanmadığım halde bende Microsoft Edge varsayılan. Onu açarsam düzelir sadece
XxPEERLESSxX yazdı: ↑07 Ağu 2017 23:21Arka Planda Google Chrome açık oluncada bu sorun o anlık çözülmüş oluyor, bu sorun sadece laptoplarda var sanırsam pc de hiç yaşamıyorum.
Sorunu opera ile çözmüştüm. Laptop vasat ama bu sorunu yaşamıyorum anlamadım gitti
Eski bilgisayarlarda sorun çıkmıyor. Açık olan tarayıcı ise cihazınızda varsayılan olarak kullanılan tarayıcı olmalıdır. Hiç kullanmadığım halde bende Microsoft Edge varsayılan. Onu açarsam düzelir sadece
Benim cep telefonundaki özellikler bilgisayardan daha fazla ama bilgisayarda oyunu sorunsuz aciyorsa telefonda niye açmıyor kardeşim. 6 GB ram 2.20 GHz işlemci 8 çekirdek 64 GB hafıza ama bilgisayarda daha hızlı açılıyor .telefonda niye açmıyor acaba driver olmadığı için mi
Benim cep telefonundaki özellikler bilgisayardan daha fazla ama bilgisayarda oyunu sorunsuz aciyorsa telefonda niye açmıyor kardeşim. 6 GB ram 2.20 GHz işlemci 8 çekirdek 64 GB hafıza ama bilgisayarda daha hızlı açılıyor .telefonda niye açmıyor acaba driver olmadığı için mi
İşletim sistemi yüzünden olabilir mi acaba, siteyi diyorsan o da sitenin flashla tasarlanmış olmasından olabilir mi? Ki bugün flash görüntüler kaldırıldı galiba.