Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: Çok Yavaş Ve Bunaltıyor!

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

SPIEGLEIN yazdı: 10 Ağu 2017 14:16
XxPEERLESSxX yazdı: 10 Ağu 2017 14:08
SPIEGLEIN yazdı: 08 Ağu 2017 19:11
XxPEERLESSxX yazdı: 08 Ağu 2017 16:53 Ulan sırf donmuyor sorun yaratmıyor diye Pc de XP kullanıyorum ne hale getirdin beni İKV ':) /b]

Xp de gerçekten problem yok mu :))

Şuanki kullandığım masaüstü pc nin geçmişi 8 yıla dayanıyor ve hala XP yüklü ne Windows destekliyor ne Chrome vs programlar ama İKV takır takır çalışıyor. Ne internet veya pc den kaynaklı donma veya kasma nede oyundan kaynaklı bir lag yaşıyorum. Gerçekten ilginç ama çok iyi durumda :)

Xp yi deneyeceğim ;) :)

Kesinlikle :smirk:
Resim
Kullanıcı avatarı
Palaska
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: TEŞKİLAT-I MAHSUSA

Mesaj gönderen Palaska »

Ben de Google Chrome'u açık bırakarak giriş yapıyorum..
YAŞASIN MEFKUREM PAYİDAR OLSUN TÜRKLÜK
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

ne alaka bizde yok o sorun demekki bizde yoksa oyunda deıl oyuncuda sorun
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DavidBeckham »

dedee66 yazdı: 02 Mar 2018 19:26 ne alaka bizde yok o sorun demekki bizde yoksa oyunda deıl oyuncuda sorun
Alakasi yok.Bu durum benim de basima geliyor.Ve daha birçok oyuncununda sorunu.Bence önyargılarını kırmalisin hocam.Kesinlikle kötü niyetle demiyorum.Saglicakla...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

SPIEGLEIN yazdı: 07 Ağu 2017 23:23
XxPEERLESSxX yazdı: 07 Ağu 2017 23:21 Arka Planda Google Chrome açık oluncada bu sorun o anlık çözülmüş oluyor, bu sorun sadece laptoplarda var sanırsam pc de hiç yaşamıyorum.
Pc de yaşıyorum masaüstü iyi sisteme sahip ama

Sorunu opera ile çözmüştüm. Laptop vasat ama bu sorunu yaşamıyorum :) anlamadım gitti
Eski bilgisayarlarda sorun çıkmıyor. Açık olan tarayıcı ise cihazınızda varsayılan olarak kullanılan tarayıcı olmalıdır. Hiç kullanmadığım halde bende Microsoft Edge varsayılan. Onu açarsam düzelir sadece :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Sorun tamamen oyun kaynakli buda flash playerdan kaynakli aria.planda youtube acik olujca donma gidiyo
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 02 Mar 2018 20:40
XxPEERLESSxX yazdı: 07 Ağu 2017 23:21 Arka Planda Google Chrome açık oluncada bu sorun o anlık çözülmüş oluyor, bu sorun sadece laptoplarda var sanırsam pc de hiç yaşamıyorum.

Sorunu opera ile çözmüştüm. Laptop vasat ama bu sorunu yaşamıyorum :) anlamadım gitti
Eski bilgisayarlarda sorun çıkmıyor. Açık olan tarayıcı ise cihazınızda varsayılan olarak kullanılan tarayıcı olmalıdır. Hiç kullanmadığım halde bende Microsoft Edge varsayılan. Onu açarsam düzelir sadece :)
Benim cep telefonundaki özellikler bilgisayardan daha fazla ama bilgisayarda oyunu sorunsuz aciyorsa telefonda niye açmıyor kardeşim. 6 GB ram 2.20 GHz işlemci 8 çekirdek 64 GB hafıza ama bilgisayarda daha hızlı açılıyor .telefonda niye açmıyor acaba driver olmadığı için mi :-)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

MaHKuMII yazdı: 02 Mar 2018 20:49
TOLGARDA yazdı: 02 Mar 2018 20:40

Benim cep telefonundaki özellikler bilgisayardan daha fazla ama bilgisayarda oyunu sorunsuz aciyorsa telefonda niye açmıyor kardeşim. 6 GB ram 2.20 GHz işlemci 8 çekirdek 64 GB hafıza ama bilgisayarda daha hızlı açılıyor .telefonda niye açmıyor acaba driver olmadığı için mi :-)
İşletim sistemi yüzünden olabilir mi acaba, siteyi diyorsan o da sitenin flashla tasarlanmış olmasından olabilir mi? :) Ki bugün flash görüntüler kaldırıldı galiba.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Anladım kardeşim :-)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön