O dosya varken bir şey indirmeye gerek yok. Açınca otomatik normal sunuculara güncelliyor.Singleplayer yazdı: ↑02 Mar 2018 15:30 Tekrar mı indireceğiz; yoksa test için indirdiğimiz karaköy dosyasını mı güncelleyeceğiz?
İndirmeler aktifleşti..
Re: İndirmeler aktifleşti..
o zaman kur dosyasını tekrar kuruyorum indirmeden..TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:31O dosya varken bir şey indirmeye gerek yok. Açınca otomatik normal sunuculara güncelliyor.Singleplayer yazdı: ↑02 Mar 2018 15:30 Tekrar mı indireceğiz; yoksa test için indirdiğimiz karaköy dosyasını mı güncelleyeceğiz?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Onu da kurma, tabi silmediysenBubyo yazdı: ↑02 Mar 2018 15:35o zaman kur dosyasını tekrar kuruyorum indirmeden..TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:31O dosya varken bir şey indirmeye gerek yok. Açınca otomatik normal sunuculara güncelliyor.Singleplayer yazdı: ↑02 Mar 2018 15:30 Tekrar mı indireceğiz; yoksa test için indirdiğimiz karaköy dosyasını mı güncelleyeceğiz?
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
haci şimdi ben indiriyorum'da 6.0 dimi yeni gelecek karaköy paketi ?TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:35Onu da kurma, tabi silmediysenBubyo yazdı: ↑02 Mar 2018 15:35o zaman kur dosyasını tekrar kuruyorum indirmeden..TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:31O dosya varken bir şey indirmeye gerek yok. Açınca otomatik normal sunuculara güncelliyor.Singleplayer yazdı: ↑02 Mar 2018 15:30 Tekrar mı indireceğiz; yoksa test için indirdiğimiz karaköy dosyasını mı güncelleyeceğiz?
Sunucular açılmadı daha
evetyunusreyy yazdı: ↑02 Mar 2018 15:37haci şimdi ben indiriyorum'da 6.0 dimi yeni gelecek karaköy paketi ?TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:35Onu da kurma, tabi silmediysenBubyo yazdı: ↑02 Mar 2018 15:35o zaman kur dosyasını tekrar kuruyorum indirmeden..TOLGARDA yazdı: ↑02 Mar 2018 15:31O dosya varken bir şey indirmeye gerek yok. Açınca otomatik normal sunuculara güncelliyor.Singleplayer yazdı: ↑02 Mar 2018 15:30 Tekrar mı indireceğiz; yoksa test için indirdiğimiz karaköy dosyasını mı güncelleyeceğiz?
betayı pek oynayamadım ama en azından indirmiş olmanın avantajını yaşayacağım. direk güncelledi ve sunucular gözükür hale geldi. açılmasıyla beraber indirmeye de gerek kalmadan girebileceğim.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.