Klan görevleri: Klan OOK‟leri, klana mensup oyunculara, çeşitli görevler verebilir.
İki rehberde de bu terim var ama ortada birşey göremedim şimdiye kadar umarım bu güncellemede olumlu bir şeyler vardır.
Hatalı rehberler.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- GRAFEN
- İskele Babası

- Lonca: See You Later
Re: Hatalı rehberler.
Bu rehber, oyuna sıfırdan başlayanlar için de geçerli....yavuzlarbey yazdı: ↑02 Mar 2018 11:12 Klan görevleri: Klan OOK‟leri, klana mensup oyunculara, çeşitli görevler verebilir.
İki rehberde de bu terim var ama ortada birşey göremedim şimdiye kadar umarım bu güncellemede olumlu bir şeyler vardır.
Lodos muhafızı görevi gibiGRAFEN yazdı: ↑02 Mar 2018 11:51Bu rehber, oyuna sıfırdan başlayanlar için de geçerli....yavuzlarbey yazdı: ↑02 Mar 2018 11:12 Klan görevleri: Klan OOK‟leri, klana mensup oyunculara, çeşitli görevler verebilir.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı

Lodos muhafızı gorevını yanlıs hatırlamıyorsam savaş eriyor. Lodos muhaıfızına teslim ediyoruz. Teknik olarak klan görevi olmaz bence.LadyGAGA yazdı: ↑02 Mar 2018 11:53Lodos muhafızı görevi gibiGRAFEN yazdı: ↑02 Mar 2018 11:51Bu rehber, oyuna sıfırdan başlayanlar için de geçerli....yavuzlarbey yazdı: ↑02 Mar 2018 11:12 Klan görevleri: Klan OOK‟leri, klana mensup oyunculara, çeşitli görevler verebilir.
İki rehberde de bu terim var ama ortada birşey göremedim şimdiye kadar umarım bu güncellemede olumlu bir şeyler vardır.![]()