Çemberlitaşın herkese açık olması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
asilzade55
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Çemberlitaşın herkese açık olması

Mesaj gönderen asilzade55 »

Merhabalar ben uzun zaman önce oyunu bırakmıştım ve karaköy yamasıyla bir şans daha vermek istedim. Aklıma takılan soru şu:

Yama notlarında çemberlitaşın herkese açık olacağından ve özel eşya atmayacağından bahsedilmiş. Ben daha önce çemberlitaşa girmedim ve herhangi bir çemberlitaş eşyasına sahip değilim. Bu yüzden çemberlitaşın herkese açık olmasının bana ve benim gibilere avantajı nedir? Karaköyde devam edebilmek için set eşyalarını elde etmem gerekir mi?
ResimResim
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Çemberlitaşın herkese açık olması

Mesaj gönderen HiTMaN »

Çemberlitaş görevlerini daha kolay yapabilmeniz için.
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lothbrok »

Ct gorevlerini daha kolay bir sekilde yapip karakoye girebilmeniz icin lakin karakoy de hasar verebilmeniz icin yuksek bir hasar bekleniyor ? fakat ben buna takilirmiyim takilmam diyosan (benim gibi)
Yeni bir buyucu acip 49 a kascam gorevlerini yapcam karakoye gircem savascimla gruba alcam beraber onada kescem ve sari itemlerle ve npc deki mor asayi alip ureterek buyucuyu de kasmayi planliyorum.
5 seviye icin yeni actigim buyucumu ct ye gidip item dizmemm mantikli degil acelemoz yok savascimla beraber kasarim yavas yavas
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Lothbrok yazdı: 02 Mar 2018 10:46 Ct gorevlerini daha kolay bir sekilde yapip karakoye girebilmeniz icin lakin karakoy de hasar verebilmeniz icin yuksek bir hasar bekleniyor ? fakat ben buna takilirmiyim takilmam diyosan (benim gibi)
Yeni bir buyucu acip 49 a kascam gorevlerini yapcam karakoye gircem savascimla gruba alcam beraber onada kescem ve sari itemlerle ve npc deki mor asayi alip ureterek buyucuyu de kasmayi planliyorum.
5 seviye icin yeni actigim buyucumu ct ye gidip item dizmemm mantikli degil acelemoz yok savascimla beraber kasarim yavas yavas
Kardeş iyi anlatmışsın hoş anlatmışsın ama 5 level çarı görevleri yapılmadan karaköye nasıl sokacaksın onu düşünmemişsin :') :')
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lothbrok »

Chaqmaxsheytan yazdı: 02 Mar 2018 11:32
Lothbrok yazdı: 02 Mar 2018 10:46 Ct gorevlerini daha kolay bir sekilde yapip karakoye girebilmeniz icin lakin karakoy de hasar verebilmeniz icin yuksek bir hasar bekleniyor ? fakat ben buna takilirmiyim takilmam diyosan (benim gibi)
Kardeş iyi anlatmışsın hoş anlatmışsın ama 5 level çarı görevleri yapılmadan karaköye nasıl sokacaksın onu düşünmemişsin :') :')
Dikkatli okursan 5 seviye demedim car 49 a kascam yaziyor bak 49 dan sonra 5 seviye esyalari kullanmak icin girmem dedim biraz okuyalim , okudugumuz seyi anlayalim.
Lothbrokş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön