Belki de Azat Bey hortlamıştırLothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 17:09Yalniz dostum hikayryi okursan Azat beyin Beyazkosk ve Teskilat arasinda cikan savasda öldürüldugunu ogrenirsinMaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 16:10takılar içinde olsa hiç fena olmazdı serhadım
Sivri ada ,meteor , mısır çarşısı gibi herkese açık bölgelerde grup bölgesi var. karaköye de geleceğinden eminim inşallah en yakın sürede buralarında grup bölgeleri gelir .movie yazdı: ↑01 Mar 2018 15:21Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Azat bey karaköyün en büyük grup bölgesi boss'u olabilir. ayrıca 59 levellerden sonra yeni levellerde gelecek.Çünkü Nerull karaköy eklentisinde yapılan değişikliklerde tılsımların 60 seviyeye kadar kullanılabileceğini söylemişti.bu da 69 levellerinde geleceğinin bir işaretidir.
Su an beyazkösk den yasayan tek varlik kuklaci sanirim hepsini teskilat öldurttu (Gaffar da dahil )
Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?
-
BatuIV
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Bir insan neden oyunun en iyi itemi mordur turuncudur diye kıyaslama yapar ki? Çt itemleri turuncuydu ama 45 seviye eşyalarıydı. Eşyanın seviyesinden bahsetmiyorum, efsunu 45 seviye. 55 level olunca eşya etkisini kaybedecek doğal olarak. Oyunda 50-59 arası mor item değilde sadece sarı item bile olsa sen o sarıları kullanmak zorundasın. Çünkü 55 levelden sonra şaheserler yani turuncu itemler değer kaybedecek ve sen o sarı itemi takmak zorunda kalacaksınscorper yazdı: ↑01 Mar 2018 02:09 Yıllar önce yanlış hatırlamıyorsam grup bölgeleri geldiğinde kutu almıştım ve kitabda diyordu ki turucu şaheserler her zaman oyunun en iyi ve eskimeyen itemidir size bağlıdır. Şimdi karaköyde ki en iyi itemler mor renk ?ozaman mor renkmi oyunun en iyi itemleri oldu ?
Ve daha sınıfların silahlarını tamamen göremedim ama karaköy silah tasarımları biraz basit olmuş gibi gene günah almayım iyidir ama pek tatmin etmedi gibi bi çt silahları gibi değil yani? ve gmde parlayanı gördüm aynı çt parlaması gibiydi elindeki iyleştirmesi.
Ama tek şunu beğendim tüm sınıfın zırh tasarımları çok çok iyi
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: [Ata]
Toplamda 50 ye yakın yeni yaratık eklenecek denmiş gördüğümüz 15 20 tane yaratık çeşidi daha farklı alanlarda olacağı kesin
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Maalesef Karaköy'ün içeriği bu kadar. İleride ek paket gelebilir orası ayrı ama şu anlık bu kadar. Eğer farklı bir durum olsaydı açık beta henüz tamamlanmazdı. En son General Hakir'in kesilmesini beklediler ve o da oldu. 2 gün sonra bitirdiler zaten açık betayı da.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Keşke ilk gün tüm herkes hakire gitseydi de kesseydik.suan belki 10 gün erken oynamış olurduk
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Dediğiniz gibi güzel olur inşallah.Herkesin düşüncesi bu yönde.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
50 yeni yaratik deniliyor fakat gordugumuz maximum 30AtaxKizilbuyu yazdı: ↑02 Mar 2018 09:16
Toplamda 50 ye yakın yeni yaratık eklenecek denmiş gördüğümüz 15 20 tane yaratık çeşidi daha farklı alanlarda olacağı kesin![]()

Parlementxx yazdı: ↑02 Mar 2018 10:4250 yeni yaratik deniliyor fakat gordugumuz maximum 30AtaxKizilbuyu yazdı: ↑02 Mar 2018 09:16
Toplamda 50 ye yakın yeni yaratık eklenecek denmiş gördüğümüz 15 20 tane yaratık çeşidi daha farklı alanlarda olacağı kesin![]()
50'ye yakın yeni düşman ve OOK eklendi.
geriye kalanlar OKK olabilir.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.