İSYAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

İSYAN

Mesaj gönderen Whoods »

Yeni güncelleme hakikaten çok hoş çok hoş amma itemlerin isimlerine baktığımızda sisteme baktığımızda gerçekten nekadar baştan salma bir iş olduğu ortaya çıkıyor evet oyun güzel ama daha iyi daha güzel olabilirdi sakın sayın yöneticiler beni yanlış algılamasın amacım oturduğum yerden yaptıkları işi kötülemek değil bilakis demek istiyorum ki 5 6 ay gibi kısa bir sürede bukadar boşlanmış bir güncelleme bukadar keyif verici bukadar güzel olabiliyor ise kim bilir sayın geliştiricilerimiz üzerine düşse biraz da özen ile neler çıkar ortaya bu oyun sizin ekmek tekneniz bizim ise sosyalleşme zaman geçirme aracımız bu oyunu sizinle var türkiyeden şu ana kadar çıkmış başarılı tek yapım ďeğerini bilelim.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: İSYAN

Mesaj gönderen KraToSs »

Whoods yazdı: 28 Şub 2018 13:58 Yeni güncelleme hakikaten çok hoş çok hoş amma itemlerin isimlerine baktığımızda sisteme baktığımızda gerçekten nekadar baştan salma bir iş olduğu ortaya çıkıyor evet oyun güzel ama daha iyi daha güzel olabilirdi sakın sayın yöneticiler beni yanlış algılamasın amacım oturduğum yerden yaptıkları işi kötülemek değil bilakis demek istiyorum ki 5 6 ay gibi kısa bir sürede bukadar boşlanmış bir güncelleme bukadar keyif verici bukadar güzel olabiliyor ise kim bilir sayın geliştiricilerimiz üzerine düşse biraz da özen ile neler çıkar ortaya bu oyun sizin ekmek tekneniz bizim ise sosyalleşme zaman geçirme aracımız bu oyunu sizinle var türkiyeden şu ana kadar çıkmış başarılı tek yapım ďeğerini bilelim.
test aşaması henüz herşey değişebilir gördüğün çoğu yaratık bile çıkarılabilir başka şeyler eklenebilir isim konusu enson dostum

iyi forumlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön