HERKEZ DUYSUN ( HIRSIZLIGIN BU KADARI DA OLMAZ )

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: HERKEZ DUYSUN ( HIRSIZLIGIN BU KADARI DA OLMAZ )

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Delikanlixsifaci yazdı:Sen Yan Çarına Versın dıye Baban sanki verıyorsun ve çıkıp gırdığınde adam yok.Bunun Adı Hırsızlık deyıl Arkadasım Senın Hatandır.Hem Mustafayı Kötuluyorsun Hemde Hırsız dıyorsun.Kımseye Oyunda Guven Olmadığını Forumlarda Okumadıysan Sözum Yok Elbette.Bunu Mustafaya Ilıskılendırmedım herkez Yapıyor Unutmayın Oyunda Kımse Kımseye emanet vermesın.Bende 1 Alman conk Usulu Bayan savaşçı zırh vardı Bırısı çıktı Abla benım kardeşim oynuyor zırhı yok ona verırmısın ben alayım ona vereyım dıye yalvardı acıdım verdım 2 dk sonra emınonunden o kişi ındı Babı alide satıyor =) Önemlı deyıl satması elbette ama yalvarması kendısını önumde küçük dusurmesı yanlıs.

ZAMAN MEYVALARI OLGUNLASTIRIR TECRUBE VERILMEZ KAZANILIR
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Delikanlixsifaci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Delikanlixsifaci »

hanedanxbutcher yazdı:
Delikanlixsifaci yazdı:Sen Yan Çarına Versın dıye Baban sanki verıyorsun ve çıkıp gırdığınde adam yok.Bunun Adı Hırsızlık deyıl Arkadasım Senın Hatandır.Hem Mustafayı Kötuluyorsun Hemde Hırsız dıyorsun.Kımseye Oyunda Guven Olmadığını Forumlarda Okumadıysan Sözum Yok Elbette.Bunu Mustafaya Ilıskılendırmedım herkez Yapıyor Unutmayın Oyunda Kımse Kımseye emanet vermesın.Bende 1 Alman conk Usulu Bayan savaşçı zırh vardı Bırısı çıktı Abla benım kardeşim oynuyor zırhı yok ona verırmısın ben alayım ona vereyım dıye yalvardı acıdım verdım 2 dk sonra emınonunden o kişi ındı Babı alide satıyor =) Önemlı deyıl satması elbette ama yalvarması kendısını önumde küçük dusurmesı yanlıs.

Sayın Hanedan Ata Sözlerınız 1 Tanesı Tutarlı Tecrube verılmez kazanılır.Ama ben sana Akıl verıyorum suan zaman meyvaları olgunlaştırır buraya uymamıs.Yaşınız 12 fılan sanırım bunları öğrenıyor ödevlerınızde çıkıyor olabılır daha genıs sözler merak edıyorsanız ozelden pm atın Çunku.
Taklitler Alıntılar AsıLLarını YuceltıR...
Imzamda Oldugu gıbı
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Delikanlixsifaci yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:

Sayın Hanedan Ata Sözlerınız 1 Tanesı Tutarlı Tecrube verılmez kazanılır.Ama ben sana Akıl verıyorum suan zaman meyvaları olgunlaştırır buraya uymamıs.Yaşınız 12 fılan sanırım bunları öğrenıyor ödevlerınızde çıkıyor olabılır daha genıs sözler merak edıyorsanız ozelden pm atın Çunku.
Taklitler Alıntılar AsıLLarını YuceltıR...
Imzamda Oldugu gıbı

KARDEŞŞŞ sen neden aldın ustune ortadakini onu anlamadım ayrıca yas konusundada aldanıyorsun bılgıne ha unutmadan atasozu degıl o ben kısalttım acayım bıraz ZAMAN MEYVALARI OLGUNLASTIRIR INSANLARI DEGİL :ugeek :
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
KatLiam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KatLiam »

hayır adam bana gıcık olsun dıye yaptı . Bilmeden atlama tmm mı adam zaten koymadı bile ne dedım ben "ona güveniyodum " dedım lafı okuda konuş özür dilerim
Byxmayk (***)rütbe
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen pusula »

Gerzek gerzek Ne olduğu belli oLmayan loncaya para verirseniz kalıbınızı alırsınız :)
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

FuNdaa yazdı:aman çalmışsa çalmış bi bardak soğuk su iç başka ne denebilir ki
:lol: :)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

COCUK OLMAK ZOR BAZEN
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez

“Genel Sohbet” sayfasına dön