•En çok beklediğimiz güncellemelerden olan Kasa ve Çanta artırılması bence ücretli olmalı.
◘2. Çanta oluşturulmalı ve her 4 lü sekmesini 100 akçe gibi bir fiyata satılan anahtarla açılmalı.
◘Kasa için bir ücret talep edilmemeli çünkü gerçekten şuan için en gerekli şeylerden biri.
•Arkadaşıyla oynamayan veya güvendiği biri olmayan kişiler kasa çarı kullanabileceğini sanmıyorum.
Yeni başlayanlar oldu çünkü.
••○Ayrıca Karakter Gui - Envanter ve Taskbar'da bir grafik güncellemesi bekliyoruz.
Düşünceleriniz nedir ? -Anahtar mevzusuna pek takılmayın bir oyuna yeni modellemeler yaptırmak ve bu yeni harita için stratejik bir yazılımı yapmak kolay olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden harcanan o paraları bir yerden çıkarmalılar ki yeni bölge ve yeni grafik güncellemeleri hayalini kuralım.
2-3 Sene sonra hepimiz full olduktan sonra bu dediğime karşı çıkacak grup veya kişiler bu gönderimi okuyup keşke demesinler...
Kasa ve Çanta - Ve Grafik Geliştirmesi Önerisi
Re: Kasa ve Çanta - Ve Grafik Geliştirmesi Önerisi
Ben envanter sayfalarının oyunun yapısına gayet uyumlu olduğunu düşünüyorum ancak kasa konusuna katılıyorum.
Okuyorum okuyorum ama kafamda bir şey canlanmıyor
- Whoods
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Elbette bu envanter olayına bir çözüm bulunması lazım. Amma velakin aynı konudan 3 4. başlıklı tekrarlanmış konu bu da. genel etkileşimde diğer öneri başlıklarına bakmanı öneririm. bu aralar çok gereksiz konu başlıkları ile doldu forum
yanlış anlama
Bkz Metin2den örnek :

Kaliteyle gözünüzü bozduğum için üzgünüm görsellerden buldum bu tarz olmalı veya bu örnek alınarak daha farklı birşey.

Kaliteyle gözünüzü bozduğum için üzgünüm görsellerden buldum bu tarz olmalı veya bu örnek alınarak daha farklı birşey.
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Bence de kasa ve çamtaya bir iyileştirme yapılmalı.

+1therose yazdı: ↑27 Şub 2018 12:47 •En çok beklediğimiz güncellemelerden olan Kasa ve Çanta artırılması bence ücretli olmalı.
◘2. Çanta oluşturulmalı ve her 4 lü sekmesini 100 akçe gibi bir fiyata satılan anahtarla açılmalı.
◘Kasa için bir ücret talep edilmemeli çünkü gerçekten şuan için en gerekli şeylerden biri.
•Arkadaşıyla oynamayan veya güvendiği biri olmayan kişiler kasa çarı kullanabileceğini sanmıyorum.
Yeni başlayanlar oldu çünkü.
••○Ayrıca Karakter Gui - Envanter ve Taskbar'da bir grafik güncellemesi bekliyoruz.
Düşünceleriniz nedir ? -Anahtar mevzusuna pek takılmayın bir oyuna yeni modellemeler yaptırmak ve bu yeni harita için stratejik bir yazılımı yapmak kolay olduğunu sanmıyorum. Bu yüzden harcanan o paraları bir yerden çıkarmalılar ki yeni bölge ve yeni grafik güncellemeleri hayalini kuralım.
2-3 Sene sonra hepimiz full olduktan sonra bu dediğime karşı çıkacak grup veya kişiler bu gönderimi okuyup keşke demesinler...