Karaköy Bölgesinin Eksileri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karaköy Bölgesinin Eksileri

Mesaj gönderen heiseb »

benim istediğim tek şey tüm itemlerin üretilmesi o kadar.

item isimlerinin bazılarını ben de pek beğenmedim ama maden isimleri bence gayet yerinde.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Benim BOSS’umu 10 kere kacirsinlar vallaha oyunu bırakırım gecen gun kraliceyi dandik adamin teki bir kaçırdı 3-4 kez hatta, en sonunda sagolsun sivil itemli Gm geldi uzaklastiririm deyince cocuk karismadi, her bossta GM beklemeli artik sanirim...
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
JudgmentDay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İnstructive

Mesaj gönderen JudgmentDay »

Nadide eşyaların şeflerden şans sistemine göre düşmesiyle ilgili maddede son derece haklısınız. Umarım bu düzeltilir eklenti sunuculara geçtiğinde. Aksi taktirde oyuna geri dönen oyuncu sayısı az olacağı gibi oyuna dönen oyuncular ve zaten oyunu oynamakta olan oyunculardan da bazıları 2 ay sonunda karakterlerini 59 yapıp oyuna tekrar ara vereceklerdir. Ben ve Loncamda bulunan dostlarımla ve yine başka loncada bulunan bazı dostlarım 59 level olup oyuna ara vereceğiz belki bırakacağız.Bunu eminim ki bir tek benim çevrem yapmayacaktır. Eğer o sistem düzeltilmezse şefler nadideleri bedavadan dağıtırsa bu eklentiden sonra oyuna başka eklenti gelmez.Çünkü oyun boşalır ciddi manada.Eklentiyle ilgili her şey güzel fakat bu çok saçma tek bir hatada oyunu öldürmüşsünüz. Kötünün de kötüsünü getirerek. Açık bölgede nadide (eski şaheser bildiğin) eşya atan şefler :D komedi gerçekten.Neyse ki açmışsınız açık betayı yoksa direk eklentide öğrenseydik bu saçmalığı düzeltme şansınızda olmazdı. 3 ay gecikmeli getirin gerekirse eklentiyi fakat o hata düzeltilsin.
İstenen şey: Şefler nadide eşya atmasın.En güçlü şef verecekse bir şaheser silah versin görev yoluyla onuda! (Philetheousun Islık Çalan,Anka,İnat Kıran vermesi gibi) Bir de tüm önemli eşyalar düşecekse normal yaratıklardan rastgele düşsün itemleri veya reçeteleri.Tabi bunu derken gb gibi ayak altına torba usulüyle değil sıradan düşen eşyalar gibi düşsün demek istediğim.Ben böyle olmasını isterdim ama artık size kalmış efendiler yine de sonuçta oyunu yapan sizsiniz.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön