Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?
Re: Nadide ve Şaheserlerin açık bölgede patrondan düşmesi ne kadar mantıklı?
itemlerin düşmesine karşıyım ben de sadece reçete düşsün, hepsi üretilsin.
Ciddi anlamda söylüyorum 49 level derindeki sır paketiyle beraber gelen nadide ve şaheser itemler tamamen üretim şeklindeydi. O zamanlar daha mutluyduk bu sistem kesinlikle geri gelebilir. Bu konuda sana katılıyorum.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ben hatırlarım o zamanlar kanka önce bana sonra sana . 20m paran varsa dostluğun için veriyordun .
( Grup oluşur , asa üretilir , çantaya alınır )
- Ooo kanka Ashabın hayırlı olsun
- Eyvallah kanka
Ondan sonra oyunun kralı sensin . Dostluk şahane .
Dünyanın hic bir oyununda bir bossa endeksli şaheser item attigini görmedim bu gözler bunu görürse oyunu bırakırım.
Bireysel bölge getirdik diyorsunuz eyvallahta sokağa bir tane boss birakip hadi bunu kesin item düşer demekle olmuyor bu işler.
Daha bugün bu oyunda bir cok insanin item eksikliği varken tek bir bossa üstümüzü tamamlamak nasil olacak hayretler icerisindeyim.
Karakoy eklenti paketi güzel büyük bir bölge ama hep ayni koca kkv yönetimi farkli canavar koyamamis mi ?
10 level artisi olacak peki bireysel bölgede biz nasil item ureticez ?
Zor zor zor kardesim zor da boyle olmaz ki zorluk.
Hersey ilk basta kolau baslar zor olarak devam eder her oyunda level alirain belli levelden sonra zorlasir itemleri bulmakda zorlasir ama bli levele gorr hersey sabit gider.
Reçeteler tam fiyasko bölgeye paso maden atmalisiniz ki anca receteleri uterek bu kadar zorluk insani sıkar bir cok kisi oyunu bırakır sunucular nasil boş ise oylr devam eder.
Bireysel gb getirdik diyorsunuz onlardan item dusmjyo ne anladik ki bu isten.
Oyunun dengesini bozmuştur ikv yönetimi karaköy paketi oyuncu cdkmez oyuncu kaybettirir.
Bireysel bölge getirdik diyorsunuz eyvallahta sokağa bir tane boss birakip hadi bunu kesin item düşer demekle olmuyor bu işler.
Daha bugün bu oyunda bir cok insanin item eksikliği varken tek bir bossa üstümüzü tamamlamak nasil olacak hayretler icerisindeyim.
Karakoy eklenti paketi güzel büyük bir bölge ama hep ayni koca kkv yönetimi farkli canavar koyamamis mi ?
Hersey ilk basta kolau baslar zor olarak devam eder her oyunda level alirain belli levelden sonra zorlasir itemleri bulmakda zorlasir ama bli levele gorr hersey sabit gider.
Reçeteler tam fiyasko bölgeye paso maden atmalisiniz ki anca receteleri uterek bu kadar zorluk insani sıkar bir cok kisi oyunu bırakır sunucular nasil boş ise oylr devam eder.
Oyunun dengesini bozmuştur ikv yönetimi karaköy paketi oyuncu cdkmez oyuncu kaybettirir.
ben sadece bu yazdıklarına cevap vermek istiyorum.yunusreyy yazdı: ↑25 Şub 2018 23:57
daha bugün bile item eksikliğini tamamlayamamış olan insanlar var evet ama bu tamamen onların sorunudur. biz 5 yıldır full bekliyoruz zaten.
10 level artışı olacak ve biz bu bölgede madenlerde sabahlayarak item üreteceğiz-her zaman yaptığımız gibi-.
zor olmasında seni rahatsız eden şey ne? çemberlitaş benim için yeterince zor değildi ve yıllardır yeni eklenti bekliyorum. gelecek eklenti zor olacak ki bizi oyalasın.
oyun zaten kolay başladı 11 yıl oldu izin ver de artık zorlaşsın biraz.
bireysel gb getirmelerinin sebebini gayet içi açıklamışlar. görevlerini yapamayan insanlar hala varmış ve onların görevlerini yapabilmeleri için olanak sağlamışlar. bu bölgelerden de item düşmesini istemek yüzsüzlüktür artık. her şeyin kolayına bu kadar çok alışmayın. oturun saatlerce maden kovalayın, saatte sabahlayın. bunları yapacak imkanınız yoksa oyundan zevk almanıza bakın güneş asanızla savaşın bir iki saat sonra çıkın.
Simdi kardesim sen sabahlarsin ben sabahlayamam olaya böyle bakilmamali.heiseb yazdı: ↑26 Şub 2018 00:11ben sadece bu yazdıklarına cevap vermek istiyorum.yunusreyy yazdı: ↑25 Şub 2018 23:57
daha bugün bile item eksikliğini tamamlayamamış olan insanlar var evet ama bu tamamen onların sorunudur. biz 5 yıldır full bekliyoruz zaten.
10 level artışı olacak ve biz bu bölgede madenlerde sabahlayarak item üreteceğiz-her zaman yaptığımız gibi-.
zor olmasında seni rahatsız eden şey ne? çemberlitaş benim için yeterince zor değildi ve yıllardır yeni eklenti bekliyorum. gelecek eklenti zor olacak ki bizi oyalasın.
oyun zaten kolay başladı 11 yıl oldu izin ver de artık zorlaşsın biraz.
bireysel gb getirmelerinin sebebini gayet içi açıklamışlar. görevlerini yapamayan insanlar hala varmış ve onların görevlerini yapabilmeleri için olanak sağlamışlar. bu bölgelerden de item düşmesini istemek yüzsüzlüktür artık. her şeyin kolayına bu kadar çok alışmayın. oturun saatlerce maden kovalayın, saatte sabahlayın. bunları yapacak imkanınız yoksa oyundan zevk almanıza bakın güneş asanızla savaşın bir iki saat sonra çıkın.
Karaköy bolgesi eger 3 ay icinde insanlari sıkmaz ise ben birsey bilmiyorum.bazi arkadaşlar 24 saat ayni karakterde cok kisi ile oynuyor ve hali hazirda herseyi yapabiliyor.
Bir insanin oyunda iken stres olmamasi gerekli ben gb leri asla savunmam hatta ikv yonetimi gblere 2+2+2 yahut her sinidtan 1 karakter zorunluluğu getirseydi çoğu arkadaş oyunu birakmazdi.
Bireysel bolge demek insanlar tek baslarjna bkrsey yapabilir demek benim anladigim ve gördüğüm diğer oyunlarda bu.
Ama sen dersen ki zor zor zor eyvallah zorda senin bu zorlugu oyunculara gosterecek neler yaptın? 5 sene sonra 3 tane farkli boss var irklarin devami geliyor bu kadar adam kac sene sans sistemini degistirin derken neden bireysele döndünüz?
Ben grubuma hakiri kesicem saatlerce ugrasicam adam 3 canda kaciracak yahut torba başkasına dusecek sende olur mu diceksin ?
Sunu bi anlayalim lütfen bireysel bölge demek tek takilmak belli görevlersen levelden sonra gruplasmak demek.
Gelen reçetelerde ne yazio kondrit daha zor bulunani hadi çek madende 24 saat bakalim kac tane cekeceksin ? Satsinlar 100m den tanesi alt ust edilsin piyasa o kadar cember itemi düşür saticiya sat gitsin.
Yahu bi kere insan nadide esya getirince uretme olsun bir npc koyar kiyamet asa +materyaller baska asaya doner yani bunu yapamayacak kadar dusunceleri yok mu ?
Yabanci yahut farkli oyunlarda siniflar arasi denge için neler yapiliyor bizdede her gelen guncellemede dengeler.kayboluyor.