Şahsen Karaköy'ü gayet güzel buldum.Fakat herkes gibi beklentim çok çok yüksekti.5 6 yıldan sonra oyuna bir bölge gelmesi gerçekten heyecan verici bir duygu.Fakat bir eleştirim var ve bunu bir beta oyuncusu olarak yapmam gayet doğal.O da şöyle;
Kesinlikle Yeraltı-Meran tarzı bişi olmalıydı.55 level üzeri oyuncular forum aracılığıyla çeşitli fotoğraflar paylaştı.Bölgenin her tarafını neredeyse gördük öğrendik.Yeraltı-Meran'a benzer 2 çeşitli harita göremedik.Sığınakların değişmiş versiyonu ve sonuna 1 adet boss.Şu an zor gibi görünse de 59 levele ulaşınca 1 grup kişi gayet rahat bir şekilde kesecek.Hakir'e Büyük Büyücüye Kraliçe'ye ve Yüce Komiser'e herkes bireysel olarak ulaşmamalı.Büyük sorunlara yol açacak olan mühim birşey bu ve bir an önce düzeltilmeli.En basitinden bir Ruh taşı eklenebilir.Seviye sınırlaması ya da çok zorlu bir görevin tamamlanmış olması istenmeli.Sadece Yüce Komiser için değil bölgedeki tüm bosslar için bir sınır konmalı.Karakürk'e bile mağara şamanları tarafından Ruh taşı ile geçiş yapıyoruz.Bu tarz bosslara da bu şekilde görev ya da level sınırı konarak Ruh taşı ile geçiş imkanı sağlanılabilir.Yıllardır beklenilen bölge şahsen gayet beğendim.Fakat bu tarz eksiklikler var.İlerleyen zamanlarda ne olur bilinmez.Şu an hala güncelleme tam olarak gelmemişken bunlara bir çözüm üretilebilir.İtem isimlerine girmiyorum bile baktıkça Yücelen itemlerin Yüceliği geliyor aklıma.
General Hakir,Büyük Büyücü,Yüce Komiser,Kraliçe
- BLacKSaiLS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
General Hakir,Büyük Büyücü,Yüce Komiser,Kraliçe
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."