Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karaköy'de BOSS'ların kaçırılmasına yönelik ceza

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

"Yapacak bir şey yok.Oyunda herkes suslu olur." Güzel kafaymış kardeşim.Umarım bossu kaçıranlara ciddi bir ceza verirler de hem kaçıranlar hem bu şekilde düşünenler bir daha başkalarının emeğini hiçe saymak ne demekmiş öğrenirler.Gerçi test sunucusunda bile item yarışına giren , görev için birbirini yiyen , Hakiri ilk biz kestik demek için , Hakirden ilk eşyayı almak için ilk vuruşu yapmaya çalışan tipler olduğu sürece sen de haklısın oyunda herkes suslu olur.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Açık bölge istediniz,yönetim sesinize kulak vermiş,ne güzel getirdi.Açık bölgenin dezavantajı zaten anlatmış olduğunuz olaydır güzel kardeşlerim.Önleminizi almak yönetimden daha çok sizin göreviniz.İlaveten kendi sunucularınıza döndüğünüzde,muhtemel olayların dahada azalacağı aşikar.Birçok oyuncu var,hangi biri banlansın,zannetmiyorum böyle birşey olacağını.Hem ayrıca oyunda yıllardır hırsızlık yapanlar banlanmıyorken bunlar mı banlanır,garipsedim.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Mustafac
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mustafac »

İlk cezayı ben aldım sus verdiler
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen deneoooo »

Oyun da artık eskiden olan güzel insanlar yok. Para nerde yeni yetmeler orda. Ortalık hırsız ve açgözlü "insan"larla dolu. Bu oyun artık açık bölgeyi kaldıracak kapasitede oyunculara sahip değil. Bu oyunu anca grup bölgeleri paklar. Bir öneri olarak 2 - 3 grupla girilebilecek yarı açık bölge adı altında bir şeyler yapılabilir. Bu fikri geliştirebilirsiniz ama böyle ortalık yerlerdeki bossları kesip onların sayesinde bir şeyler elde etmeye çalışmak neredeyse imkansız. Sadece kaos getirecek bu yeni bölge. Bir de klan savaşlarına açık. En azından boss etrafında çatışmayı önleyecek bir şeyler yapabilirdiniz.
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
Kullanıcı avatarı
deneoooo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen deneoooo »

:thinking_face:
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis

DeNiZz
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

deneoooo yazdı: 24 Şub 2018 21:24 Oyun da artık eskiden olan güzel insanlar yok. Para nerde yeni yetmeler orda. Ortalık hırsız ve açgözlü "insan"larla dolu. Bu oyun artık açık bölgeyi kaldıracak kapasitede oyunculara sahip değil. Bu oyunu anca grup bölgeleri paklar. Bir öneri olarak 2 - 3 grupla girilebilecek yarı açık bölge adı altında bir şeyler yapılabilir. Bu fikri geliştirebilirsiniz ama böyle ortalık yerlerdeki bossları kesip onların sayesinde bir şeyler elde etmeye çalışmak neredeyse imkansız. Sadece kaos getirecek bu yeni bölge. Bir de klan savaşlarına açık. En azından boss etrafında çatışmayı önleyecek bir şeyler yapabilirdiniz.
Kesinlikle katılıyorum.Özellikle tılsım sistemiyle işin içine reel para çok fazla dahil olunca ve aktarılınca hırsızları görmüş olduk.Patron odası sistemi eklenebilirdi.Daha önceki konularda dediğim gibi gurup bölgesinin amacı bunları engellemekti.Grup bölgeleri aslında çok iyi düşünülmüştü.Ama bence eksikleri vardı hemde bayağı bir bunlar geliştirilse bir orta yol yakalanabilirdi.Yani sadece bossların olduğu bir oda eklenebilir mesela.Ve buraya gruplar sırayla giriş yapabilir.
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Bunun bi oyun olduğunu unuttunuz galiba. Burası ilkokul sınıfı değil ki yaramazlık yapanlar cezalandırılsın.
Resim
peroxide
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen peroxide »

Gorgar yazdı: 24 Şub 2018 18:20
peroxide yazdı: 24 Şub 2018 15:25
yavuzlarbey yazdı: 24 Şub 2018 15:16
Serinplay yazdı: 24 Şub 2018 13:43
Kayihan yazdı: 24 Şub 2018 13:41 Tamamda adı üstünde burasi acık bi bolge herkese acik bir bolgede herkes istedigi canavara vurma ozgurlugune sahiptir biraz saçma olabilir ceza verilmesi ki canı belli bir aeye geldiği zaman hiddet zaten sende olur hiddeti almaya bak
Ama savaş narası ;

Yaratığın size karşı duyduğu hiddet seviyesini, yaratığın o anda en çok hiddetli olduğu kimsenin seviyesinin üzerine çıkarmasını sağlar.

Diyor.
Bossların yapay zekasına ufak bir güncelleme yapılsa, kacırmayı önleyebileceklerini düşünüyorum.
Şöyle anlatayım, bossun hiddetini üzerine çeken kişi boss un menzilinin dışına çıkınca bossun kaçmayıp en yüksek 2. Kişiye saldırmasını sağlayabilirler. Böylece boss un yapay zekasının diğer slotlardan bir farkı olur. Yani kendi menzili içerisinde düşmanı varken zaten kaçmış olan birinin peşinden gitmemesi gerek.
gördüğüm en iyi fikir bu ama bunu yapabilecek bi ekip yok bizde. copy paste bina desen yaptırırdık.
Karaköy eklenti paketi=Copy paste bina, hımmm ne güzel, ne hoş...
öncelikle emeğinize elinize sağlık ama!
ister kız ister banla, oynanış bakımından ikvde hiç bir geliştirme yok, sadece eminönü binaları ve benzerleri yer zeminleri, tren rayı hepsi copy paste. bana kızıcağına bunun gibi bir düzenleme düşünüyoruz de. okadar oyuncu önerisi var hani gerçekleşen 1 tanesi? çantamız yetmiyor ama tılsım slotunuda çantanın 4 slotunu işgal etcek şekilde getiriyoruz. bankamız yetmiyor yarın bir gün kesinlikle eminim akçeyle satılıcağına. arayüz çok eski. tuş ataması yok 1-2-3-4 boss kaçırma işine çok basit çözümler gelebilir. boss fightı belli bir alanın dışına taşınamaz ölmeden veya bossu kesmeden o alandan çıkamaz bossa vuranlar? neyse sizde bizde biliyoruz sorunları ama oyun motoru müsade etmiyor veyahut başka sebepler. insanların ağzına bir parmak bal çalındı belkide bunları söylediğim için linç yiyeceğim ama sıkıntı yok.
ikv veya yönetim düşmanı değilim aksine daha başarılı daha güzel olmasını istiyorum ama bazı şeyler söylenmek zorunda malesef. akçe ürünlerini dörtgöz ile bekliyorum oyunu bırakmak için.
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Bunun yaptırımı her zaman olmuştu. Meran da yaşadığım böyle bir olayı Rehber takımında iken eski GM nocomment e bildirmiştim ve gerekli uyarıları yapmıştı
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
heiseb
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen heiseb »

herkesin bir oynama türü vardır. nasıl klan savaşlarında f4 çekenlere bir şey yapamazlarken buna da yapamazlar. isteyen istediği gibi oynar. alın size açık dünya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön