Karaköyün Galata kısmı fark ettiyseniz yaratıklardan arındırılmış durumda. Ve duvarları Teşkilat-Gizit klanının savaş bölgesine kapatılmış durumda.

Galata klanına mensup fareadamlar savaştan elini kolunu çekmiş ve hizmet sektörüne girişmiş gibi duruyorlar bkz:
“Galata hızla yozlaşıyor. Irkdaşlarımızın “para” merkezli sefil yaşam tarzlarını Teşkilat’tan dahi daha zavallı buluyorum. Hayatlarınızı kağıt parçaları kurtarmayacak, karanlıklardan birlik olmak dışında kurtuluş yoktur!”
General Hakir

G.R.C Bankası

Galatanın Gizit ve Teşkilattan farklı bir yapısı olduğu

Fanatiklerin (Hakir Yanlıları) kötü olduğu

Galatalı fareadamların Hakire karşı tutumu
Bu konuşmalar soydaşların fikir ayrılığına düştüğünü ve Galata klanının Hakir'i desteklemediğini gösteriyor.
Tam olarak bu noktada dikkatimi çeken birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Karaköydeki Tünel bölgesinin Büyük Hole açıldığını düşünüyorum. Tünelin sonundaki bölge tam olarak ray başlangıcındaki bölgeye benzemekte. (SS alacaktım fakat Açık Beta 2'de Tünelde adam yoktu şifacıyla gidemedim.)
Fark ettiyseniz Karaköy ve Galatadaki bütün ahali teknolojik olarak bizden çok öndeler. Bu teknolojik gelişmelerin altında yatan yegane unsur zamanında Büyük Hol'ün madenlerinden faydalanılması. Tam bu anda kafanıza takılan 1 soruyu fark edebiliyorum. Madenleri işleyecek teknolojiyi nereden buldular?
Gaffar Bey.
Çemberlitaş bölgesindeki Yol Savaşçısını unutmamamız lazım çünkü üstünden Galata Sembolü çıkmıştı. Gaffar Bey-Meranlar-Eskiler-Galata Klanı bir müttefiklik içerisindeler. Listenin ilk 3 kısmını yok ettik. Sırada Galata mı var ?
Hayır.
Karaköy görev metinlerini okuduysanız karakterimizin alkole düştüğünü ve hastalandığını fark ediyoruz. Yasemin ona çözüm önerisi olarak Karaköydeki Şifa Yurduna gitmesini söylüyor ve karakterimiz bunu uygun görüyor. Karaköye geçtikten sonra Büyük Lider yaptıklarımızdan dolayı bize önyargılı olarak yaklaşıyor. Büyük Lider fareadamların soyunun atılan bir gaz sebebiyle yaklaşık olarak birkaç onyıl içerisinde sona ereceğini söylüyor. Fakat bu gazı tasarlayan kişi sonrasında bu fikrinden dönerek ortadan kaybolduğunu ve panzehir üzerinde çalışmaya başladığını söylüyor. Bu görev zincirinin nereye gideceğini bilemediğimden dolayı görevlerin bitmiş halinden sonra bu konuya tekrar değineceğim. Bana göre peşinden koştuğumuz kişi hikayemizin kilit karakterlerinden birisi olacak.
Ufak tefek bilgiler
Hakirin olduğu bölgedeki Gustav topu beni çok etkiledi. Ve Hakirin Hitlerden esinlenerek oluşturulduğunun en büyük kanıtlarından birisi.
Gustavın ateşlenebildiğini biliyoruz. (Gizit Milisi görev metininde) Hakiri öldürme görevimizin sebebi bence bu topun insanlar üzerine çevrilmesi olucak.
Evet arkadaşlar birçok noktada hala eksik var fakat görevlerde geldiğim nokta ve tamamlanmamış görevler görülmemiş bölgeler nedeniyle sizlerle paylaşabildiklerim bu kadar. Eğer görevlerde ilerleyen ve metinlerin ss'ini alan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.