Karaköyün Görünen Kısmı - Teoriler - Düşünceler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Karaköyün Görünen Kısmı - Teoriler - Düşünceler

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Kıyametten temizlenmiş bir şehir : Galata

Karaköyün Galata kısmı fark ettiyseniz yaratıklardan arındırılmış durumda. Ve duvarları Teşkilat-Gizit klanının savaş bölgesine kapatılmış durumda.

Resim

Galata klanına mensup fareadamlar savaştan elini kolunu çekmiş ve hizmet sektörüne girişmiş gibi duruyorlar bkz:

“Galata hızla yozlaşıyor. Irkdaşlarımızın “para” merkezli sefil yaşam tarzlarını Teşkilat’tan dahi daha zavallı buluyorum. Hayatlarınızı kağıt parçaları kurtarmayacak, karanlıklardan birlik olmak dışında kurtuluş yoktur!”
General Hakir

Resim

G.R.C Bankası

Resim

Galatanın Gizit ve Teşkilattan farklı bir yapısı olduğu

Resim

Fanatiklerin (Hakir Yanlıları) kötü olduğu

Resim

Galatalı fareadamların Hakire karşı tutumu

Bu konuşmalar soydaşların fikir ayrılığına düştüğünü ve Galata klanının Hakir'i desteklemediğini gösteriyor.

Tam olarak bu noktada dikkatimi çeken birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Resim

Karaköydeki Tünel bölgesinin Büyük Hole açıldığını düşünüyorum. Tünelin sonundaki bölge tam olarak ray başlangıcındaki bölgeye benzemekte. (SS alacaktım fakat Açık Beta 2'de Tünelde adam yoktu şifacıyla gidemedim.)

Fark ettiyseniz Karaköy ve Galatadaki bütün ahali teknolojik olarak bizden çok öndeler. Bu teknolojik gelişmelerin altında yatan yegane unsur zamanında Büyük Hol'ün madenlerinden faydalanılması. Tam bu anda kafanıza takılan 1 soruyu fark edebiliyorum. Madenleri işleyecek teknolojiyi nereden buldular?

Gaffar Bey.

Çemberlitaş bölgesindeki Yol Savaşçısını unutmamamız lazım çünkü üstünden Galata Sembolü çıkmıştı. Gaffar Bey-Meranlar-Eskiler-Galata Klanı bir müttefiklik içerisindeler. Listenin ilk 3 kısmını yok ettik. Sırada Galata mı var ?

Hayır.

Karaköy görev metinlerini okuduysanız karakterimizin alkole düştüğünü ve hastalandığını fark ediyoruz. Yasemin ona çözüm önerisi olarak Karaköydeki Şifa Yurduna gitmesini söylüyor ve karakterimiz bunu uygun görüyor. Karaköye geçtikten sonra Büyük Lider yaptıklarımızdan dolayı bize önyargılı olarak yaklaşıyor. Büyük Lider fareadamların soyunun atılan bir gaz sebebiyle yaklaşık olarak birkaç onyıl içerisinde sona ereceğini söylüyor. Fakat bu gazı tasarlayan kişi sonrasında bu fikrinden dönerek ortadan kaybolduğunu ve panzehir üzerinde çalışmaya başladığını söylüyor. Bu görev zincirinin nereye gideceğini bilemediğimden dolayı görevlerin bitmiş halinden sonra bu konuya tekrar değineceğim. Bana göre peşinden koştuğumuz kişi hikayemizin kilit karakterlerinden birisi olacak.

Ufak tefek bilgiler

Hakirin olduğu bölgedeki Gustav topu beni çok etkiledi. Ve Hakirin Hitlerden esinlenerek oluşturulduğunun en büyük kanıtlarından birisi.
Gustavın ateşlenebildiğini biliyoruz. (Gizit Milisi görev metininde) Hakiri öldürme görevimizin sebebi bence bu topun insanlar üzerine çevrilmesi olucak.

Evet arkadaşlar birçok noktada hala eksik var fakat görevlerde geldiğim nokta ve tamamlanmamış görevler görülmemiş bölgeler nedeniyle sizlerle paylaşabildiklerim bu kadar. Eğer görevlerde ilerleyen ve metinlerin ss'ini alan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Karaköyün Görünen Kısmı - Teoriler - Düşünceler

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Hol kısmını düzelteyim. Eminönü ve Meteor Bölgesi Haliç'in karşı tarafında, Beyoğlu, Karaköy ise haliçin bu tarafında. Teorik olarak Büyük Hol'ün orda olması tamamen imkansız.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Valla ne diyim güzel teori ama bekleyip görmek lazım
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

Benim en çok kafamın takıldığı yer burası
Resim
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

turkoxHAMSTER yazdı: 22 Şub 2018 20:02 Hol kısmını düzelteyim. Eminönü ve Meteor Bölgesi Haliç'in karşı tarafında, Beyoğlu, Karaköy ise haliçin bu tarafında. Teorik olarak Büyük Hol'ün orda olması tamamen imkansız.
Teorik olarak Arz ve Lodosta aynı kapıdan giriyor hole fakat birisi Şam'dan çıkıyor diğeri Halepten :) Evet senin açından hiç bakmamıştım.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Emeğin için teşekkürler fakat hol orda olması imkansız çünkü orası Karaköy’den önce geldi. Meran lab ve şehri tarzı bir bölge olacağını düşünüyorum.
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

kerimcan123 yazdı: 22 Şub 2018 20:07
turkoxHAMSTER yazdı: 22 Şub 2018 20:02 Hol kısmını düzelteyim. Eminönü ve Meteor Bölgesi Haliç'in karşı tarafında, Beyoğlu, Karaköy ise haliçin bu tarafında. Teorik olarak Büyük Hol'ün orda olması tamamen imkansız.
Teorik olarak Arz ve Lodosta aynı kapıdan giriyor hole fakat birisi Şam'dan çıkıyor diğeri Halepten :) Evet senin açından hiç bakmamıştım.
Evet öyle bir mantıksızlık mevcut fakat bu konu çok daha bariz. Yani Meteor Bölgesi Sirkeci, Bayazıt, Aksaray tarafında kalıyor. Buradaki tünel ise bildiğin Taksim'e çıkan yer. İstanbul'a aşina olmayanlar bu yazdığım semtleri haritadan inceleyebilir birbirleriyle alakaları olan yerler değil.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Ostankino yazdı: 22 Şub 2018 20:04 Benim en çok kafamın takıldığı yer burası
Resim
Araştır, aydınlat bizi
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

birde arkadaşlar oyun dosyasında Perihan hanım'ın yazdığı mektup var Gediz'e.. ?

ayrı bir ayrıntı sinema gösterimi var afiş gibi.. LONDRA AŞIKLARI adında..
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Evet oraya bağlanması harita üzerinde ters.Zaten haritadan bakıldığında o kısımda Galata kulesi olması gerekiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön