Mac uyumluluk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mac uyumluluk

Mesaj gönderen saglam »

Acaba mac için uyumluluk gelir mi oyuna? Abim yıllar önce bırakmış biri olarak eğer mac'e gelirse ben de başlarım falan dedi de acaba olur mu böyle bir şey ben de merak ettim¿
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Mac uyumluluk

Mesaj gönderen kargasa14 »

saglam yazdı: 21 Şub 2018 00:08 Acaba mac için uyumluluk gelir mi oyuna? Abim yıllar önce bırakmış biri olarak eğer mac'e gelirse ben de başlarım falan dedi de acaba olur mu böyle bir şey ben de merak ettim¿
biz de windows a uyumluluk gelmesini istiyoruz ama olmuyor :) hala kritik hata....
şakası bir yana destekten yada yada forum hızlı destek ten sormanı tavsiye ederim. bizim birşeyden haberimiz yok.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

kargasa14 yazdı: 21 Şub 2018 00:12
saglam yazdı: 21 Şub 2018 00:08 Acaba mac için uyumluluk gelir mi oyuna? Abim yıllar önce bırakmış biri olarak eğer mac'e gelirse ben de başlarım falan dedi de acaba olur mu böyle bir şey ben de merak ettim¿
biz de windows a uyumluluk gelmesini istiyoruz ama olmuyor :) hala kritik hata....
şakası bir yana destekten yada yada forum hızlı destek ten sormanı tavsiye ederim. bizim birşeyden haberimiz yok.
Teşekkürler.Haklısın hızlı desteğe yazayım ben :) Bunu okuyan sayın moderatör konuyu kilitleyebilir veya silebilirsiniz.
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen saglam »

kargasa14 yazdı: 21 Şub 2018 00:12
Bir kaç saat önce de sorulmuş zaten onu takip edeyim ben en iyisi
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Agafbey850 »

Destek ekibine yazdım iç bir çalışma yok emülatör gibi şeylerler oynuyabilirsiniz diyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön