PLAYSTORE SORUNU LÜTFEN ACİL YARDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jasques3461
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

PLAYSTORE SORUNU LÜTFEN ACİL YARDIM

Mesaj gönderen Jasques3461 »

Merhaba arkadaşlar, :( LÜTFEN YAZIMI OKUYUN :(
2-3gündür resmen ağlıyacak şekildeyim bir playstore, bir ininal,bir türk telekom(playstore)'u arıyorum.Çemberlitaş Kutusu alıcam playstore dan bana şöyle bir hata veriyor.
"İŞLEM BAŞARISIZ
Kredi Kartı İşleminiz Tamamlanamadı.
İlgili kredi kartı için günlük işlem bazında limit aşımı.

Arkadaşlar 2-3 gündür ciddi anlamda çıldırmak üzereyim paramızla rezil oluyoruz resmen,tüm yetkililere başvurdum fakat bir sonuç alamadım İP adresimi değiştirdim öyle almaya çalıştım,Google Chrome kullanıyordum Mozilla,Explorer gibi tarayıcılara geçtim yine olmadı.Playstore dan yeni üyelik kurdum fakat yine sonuç vermedi,dedim acaba ininal kartta falan mı sıkıntı var çünkü son 1 haftada 3-4 sefer akçe çt kutu vs çektim,en son 14 şubatta satın alabildim.İninal kartımda sıkıntı yok öylesine internetten bir tane telefon kabı sipariş verdim böyle ucuz bişey deniyim dedim kart çalışıyo mu diye kart aktif,ininal kart merkeziyle görüştüm kartınız açık bir sıkıntı yok,yurt içi alımlarada açık içerisinde bakiye de var anlamadım gitti neden bu sorun var,bana yardımcı olur musunuz her merciye başvurdum alamıyorum akçe çıldırmak üzereyim bir Türk telekomdayım bir İninal de çok sıkıntılı bir durum...
Kullanıcı avatarı
cagatay81
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Re: PLAYSTORE SORUNU LÜTFEN ACİL YARDIM

Mesaj gönderen cagatay81 »

Ben bu duruma banka kartı kullanarak çare bulabildim
...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön