Teşekkürler Orti
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Re: Teşekkürler Orti
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Bir şey değildi videodaki yerde 2 karakter vardı sadece.Gerçi videoda da 2 karakter vardı.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Muhtemelen o görseller videodan alınmış. Yani sızdıran eleman video olarak paslamış dışarıya. Neleri paylaştı kim bilir bunlarla beraber...
Sürekli güven kaybeden bir yönetimleri var ve de vazgeçmiyorlar bu hallerinden. Tuhaf.
Sürekli güven kaybeden bir yönetimleri var ve de vazgeçmiyorlar bu hallerinden. Tuhaf.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Hocam mümkünse link atarmısın ya özeldenbenibanladilar yazdı: ↑14 Şub 2018 20:29hocam kapalı beta ekibinden birisi oyunun fotosunu herhalde arkadaşına göndermiş.SPIEGLEIN yazdı: ↑14 Şub 2018 20:20o değilde bizede anlatında bizde tam olarak anlayalım olayıMervang yazdı: ↑14 Şub 2018 20:18Kalpten inananlar bi begenebilr miFurkaaaaann yazdı: ↑14 Şub 2018 20:13 Sızıntıyı göremeyen arkadaşlar için yeteneklerin koyulduğu yere 5 adet büyübozma yeteneği ve 4 tane yıldırım yeteneği koymuş bb3 ve y2 çok değerlenicek heralde y2 600m bb3 900mden satılır![]()
![]()
![]()
Arkadaşıda facede falan paylaşmış ordan foruma geldi.
Furkaaaaann yazdı: ↑14 Şub 2018 20:13 Sızıntıyı göremeyen arkadaşlar için yeteneklerin koyulduğu yere 5 adet büyübozma yeteneği ve 4 tane yıldırım yeteneği koymuş bb3 ve y2 çok değerlenicek heralde y2 600m bb3 900mden satılır![]()
Yetenek kombinasyonu hakkında yorum yapamam... Tuş kombinasyonunun kişiden, kişiye değiştiğini hatırlatmakta fayda var. Tuşun boş kalmaması için bende bir yetenek fazladan yerleştiriyorum.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
Bu fotoyu çeken kişi tipini felan shoplayıp isimleri silseymiş kendini açığa çıkarmazış ama işte sızdı sonuçta hayırlısı
Gorseldeki karakterinkileri soyledim ben zatenLethieN yazdı: ↑14 Şub 2018 20:51Furkaaaaann yazdı: ↑14 Şub 2018 20:13 Sızıntıyı göremeyen arkadaşlar için yeteneklerin koyulduğu yere 5 adet büyübozma yeteneği ve 4 tane yıldırım yeteneği koymuş bb3 ve y2 çok değerlenicek heralde y2 600m bb3 900mden satılır![]()
Yetenek kombinasyonu hakkında yorum yapamam... Tuş kombinasyonunun kişiden, kişiye değiştiğini hatırlatmakta fayda var. Tuşun boş kalmaması için bende bir yetenek fazladan yerleştiriyorum.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
O değilde
ben bölgenin havasını pek beğenmedim
Bu arada asa yürürken yerin içine giriyor gibi

Bu arada asa yürürken yerin içine giriyor gibi