Gorgar ONLAYN
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Gorgar ONLAYN
keşke
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tüm sunucuları gezmiş. Saat 02.30 civarı Beyazköşkteydi sorduğumuz sorulara mümkün olduğunca cevap verdi. Eski oyuncuları unutmaması bizlere biraz tebessüm ettirdi açıkçası...
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Yorum yazarı tarafından kaldırıldı.
En son noctiluca tarafından 11 Şub 2018 13:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
HER AY ORADAYİM, GECTİGİMİZ HAFTA DA GİTTİM SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM İSTANBULU, SADECE YER NERESİ DEDİM FARE ADAMLARİN ORASİ GİBİ GELDİ NE BU SİNİR?inquisitor yazdı: ↑11 Şub 2018 09:51Karaköy galata köprüsünün karşısı biliyosun dimi ? Ne kapısı ya İstanbullu olmadan konuşuyosunuz boş boş
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
İyi de ben zaten İstanbulluyum kütúk olarak da benden nasıl iyi bilebiliyorsun ? Sonradan İstanbulu görme seni.noctiluca yazdı: ↑11 Şub 2018 13:29HER AY ORADAYİM, GECTİGİMİZ HAFTA DA GİTTİM SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM İSTANBULU, SADECE YER NERESİ DEDİM FARE ADAMLARİN ORASİ GİBİ GELDİ NE BU SİNİR?inquisitor yazdı: ↑11 Şub 2018 09:51Karaköy galata köprüsünün karşısı biliyosun dimi ? Ne kapısı ya İstanbullu olmadan konuşuyosunuz boş boş
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar
Oyuncu kitlesi bir çoğu 13-18, 19-21,21-35 yaş kitlesi mevcut oyunda her ne kadar olgun insanlarımız
kaçıp gitsede oyundan yetişkin insanlar oynamakta yanlız yetişkinlerin sabrı olmadığından yapacağı şeyler
sınırlı olduğundan oyun yönetmeliğe , gerek soru, gerek hakaret,gerek küçük görme gerekse hiç olmayacak
davranışlar sergilemekte AFRASIYAB G.Master oyuncular ile ilgilenmek için sohbet etmek için elinden geleni yapıyor.
Sizde az yönetimden biri geldi diye /b /k yapıpda herkesçe üstüne varmayın
Oyuncu kitlesi bir çoğu 13-18, 19-21,21-35 yaş kitlesi mevcut oyunda her ne kadar olgun insanlarımız
kaçıp gitsede oyundan yetişkin insanlar oynamakta yanlız yetişkinlerin sabrı olmadığından yapacağı şeyler
sınırlı olduğundan oyun yönetmeliğe , gerek soru, gerek hakaret,gerek küçük görme gerekse hiç olmayacak
davranışlar sergilemekte AFRASIYAB G.Master oyuncular ile ilgilenmek için sohbet etmek için elinden geleni yapıyor.
Sizde az yönetimden biri geldi diye /b /k yapıpda herkesçe üstüne varmayın