Sen nasıl dersen öyle olsun reis. Cansın.carpetflex yazdı: ↑10 Şub 2018 22:49haklısın ama sivaslılara f4 çekmek yakışmaz reisSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 22:36Zamanlamayı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz.carpetflex yazdı: ↑10 Şub 2018 22:23iyi hoş diyosun ama savaşçı deparla üzerimize gelirken kutup açtığım zaman bazen adam kutuba girmiyorSeven yazdı: ↑10 Şub 2018 21:58 Valla dostum savaşçı da oynasam büyücü de oynasam savaşçının bu depar bugundan şikayetçi değilim. Büyücü oynuyorsa durdurma atıyor koşarken kutupla veya depar attı kesicek gibiyse zihinle, zihinden çıkınca durdurma attıysa bb yok ise kutupla bir çok kombinasyon mevcut.
Kons tılsım var ise zaten afet konumdasın...![]()
![]()
Hiç olmadı alt+f4 çek![]()
![]()
Depar Bug.
Re: Depar Bug.
son zamanlarda bana kafayı yedirtiyor bu olay.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Bazen deparda öyle bir geri atıyor ki
bazende hem hedefe vurup hemde geriye atılıyorsun büyücüler şok 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Son yapılan sunucu iyileştirmesi ile bu bug yapılmıyor diye biliyordum. Yapan bir kaç Arkadaşa sormuştum " Olmuyor " cevabı vermişlerdi. Trol mu yedik? Hı.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

Kesinlikle hiçbir fark olmadığına katılıyorum.heiseb yazdı: ↑10 Şub 2018 22:13Pratikte evet ama teorikte maalesef hiçbir fark yok. İkisi de birer oyun açığı ve iki oyun açığının da kapatılması gerekir. Kaldı ki sekiz tılsımı tüm sınıflar kullanabiliyorken, depar bugunu sadece savaşçılar kullanabiliyor.AgahEfendi yazdı: ↑10 Şub 2018 22:08 8 tılsım kullanmak ile bu depar bugunun arasında kozmik bir uçurum var.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Teşkilatta açık ve net bir şekilde görebilirsin dayı
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kandırıldık dayıcım.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

Benim bildiğim tek depar bugı şu: Depar açıp uzak bi yere tıklıyoruz o sırada depar bitse bile yol bitmediyse char deparlı hızıyla koşmaya devam ediyor.Aynı şey yaratıklardan yediğimiz yavaşlatmada oluyo bazen.
Bundan mı bahsediyoruz yoksa başka bişey mi var? Varsa söyleyin de öğrenelim
Bundan mı bahsediyoruz yoksa başka bişey mi var? Varsa söyleyin de öğrenelim
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN