Çılgınca GM Delphize nin etrafında döndüğümüz fotolarıda görmek hoş olurdu
Devamını bekliyoruz:)
Aaa troll etkinliği paylaşmasam olmaz bu aralar kendimde değilim dostum. Bugün o fotoğrafları paylaşıma sunacağım. İşin özü şu etkinlik puanım yine 0 hahahha
kral243416 yazdı: ↑09 Şub 2018 21:13 tek yemenin tek kurtuluşu var ben ce büyücülerdede koşma yeteneği gibi bi şey olmazı lazım mesela koşar adım kaçma![]()
DGS mi çalışıyorsunSeven yazdı: ↑07 Şub 2018 19:07 Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;
Dünden kalanları aktarmak zorundayım. Geçen hafta dişimden dolayı doktara gitmiştim. 3 veya 4 gündür acayip bir baş ağrısı yapıyor sanırım son çare çektirmek olacak. Zaten şunun şurasında Pazartesi gününe ne kaldı. Pazartesi Sivas'da olacağım. Cuma günü geri dönüş yapacağım. Bu süreç içerisinde yazı yazamayacağım. Tabi hafta sonları oyunda olacağım. Üniversite için DGS işlemlerine başlayacağım. Bir aksilik olmaz ise Erüde okuyacağım.
Karakterime yeni isim olarak kendi adımı ve soyadımı vereceğim.
Başım ağrımadığı bir gün baslı kolonlara verip keyifle bu müzikle oyun oynamak olacaktır.
Çok tatlı bir kadın.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet haftaya yoğun bir dönem bekliyor.mazlumcgdem yazdı: ↑10 Şub 2018 10:59DGS mi çalışıyorsunGösterSeven yazdı: ↑07 Şub 2018 19:07 Sevgili günlüğüm ve değerli takipçi dostlarım;
Dünden kalanları aktarmak zorundayım. Geçen hafta dişimden dolayı doktara gitmiştim. 3 veya 4 gündür acayip bir baş ağrısı yapıyor sanırım son çare çektirmek olacak. Zaten şunun şurasında Pazartesi gününe ne kaldı. Pazartesi Sivas'da olacağım. Cuma günü geri dönüş yapacağım. Bu süreç içerisinde yazı yazamayacağım. Tabi hafta sonları oyunda olacağım. Üniversite için DGS işlemlerine başlayacağım. Bir aksilik olmaz ise Erüde okuyacağım.
Karakterime yeni isim olarak kendi adımı ve soyadımı vereceğim.
Başım ağrımadığı bir gün baslı kolonlara verip keyifle bu müzikle oyun oynamak olacaktır.
Çok tatlı bir kadın.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()