evet kırık işte bunlarcomplex yazdı:SaDRaZaM bir, Savas iki. Savas diyor ki "Resmi sitemizden haberlere ulaşabilirsiniz." gibi laflar etmiş, sahiplenmiş İkv'yi. Forum yöneticisi mi acaba bunlar?
Onlar Nerede ?
Re: Onlar Nerede ?
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
bi oyunu amma büyütmüşünüz ha adı üstünde oyun Allah size akıl fikir versinSavas yazdı:İKV'yi sahiplenmek bu oyuna emek veren daha da fazlası GÖNÜL veren kişilerin yapması gereken en erdemli davranıştır.complex yazdı:SaDRaZaM bir, Savas iki. Savas diyor ki "Resmi sitemizden haberlere ulaşabilirsiniz." gibi laflar etmiş, sahiplenmiş İkv'yi. Forum yöneticisi mi acaba bunlar?
Bunu yaptığım için sizin deyiiminizle ''oyunu sahiplendiğim''için kimseye hesap verecek yahut hesap soracak bir durumda değilim.
Kendim için konuşuyorum : siz nasıl görürseniz görün ben İKV'ye gönül verdim ister reklam yapıyor , ister kendini yönetici zannediyor diyin Ancak şunuda unutmayın sizin söylediklerinizin benim inancım için hiçbir önemi yok ben bu oyun için birşeyler yapmaya çalışıyorum elbette saygı duyanlarda olacak eleştirenlerde bütün yorumlara açığım eleştiriler dozunda olduğu saygı kuralları çerçevesinde olduğu sürece....
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
GHOSEN yazdı:MaDTurK = Bilemiyorumsorcererman yazdı:[GM]MaDTurK
[GM]Kubilay
[GM]Alpamis
[GM]Abura
[MOMT]TK1G2
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=11747
Kubilay = DEV Nerull
Alpamis = Evlendi , Ayrıldı
Abura = Hero Online Teklifini Kabul Etti , Ayrıldı
TK1G2 Bilemicem Ama TK3G2 Sanırım Ahmet Abi idi O da Şuan Nam-ı Değer ATX
![]()
bir yanlışını düzelteyim o namı değer değil namı diğer
ben senın sorununu çözdüm ikv ile kendini tatmın ediyosun çünkü sosyal hayatta bi hiç olarak görüyon kendiniSavas yazdı:Sana Göre öyle bana göre bir oyundan çok daha fazlası bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum herkes kendinden sorumludur.snmz35 yazdı:bi oyunu amma büyütmüşünüz ha adı üstünde oyun Allah size akıl fikir versinSavas yazdı:İKV'yi sahiplenmek bu oyuna emek veren daha da fazlası GÖNÜL veren kişilerin yapması gereken en erdemli davranıştır.complex yazdı:SaDRaZaM bir, Savas iki. Savas diyor ki "Resmi sitemizden haberlere ulaşabilirsiniz." gibi laflar etmiş, sahiplenmiş İkv'yi. Forum yöneticisi mi acaba bunlar?
Bunu yaptığım için sizin deyiiminizle ''oyunu sahiplendiğim''için kimseye hesap verecek yahut hesap soracak bir durumda değilim.
Kendim için konuşuyorum : siz nasıl görürseniz görün ben İKV'ye gönül verdim ister reklam yapıyor , ister kendini yönetici zannediyor diyin Ancak şunuda unutmayın sizin söylediklerinizin benim inancım için hiçbir önemi yok ben bu oyun için birşeyler yapmaya çalışıyorum elbette saygı duyanlarda olacak eleştirenlerde bütün yorumlara açığım eleştiriler dozunda olduğu saygı kuralları çerçevesinde olduğu sürece....
İyi Eğlenceler...
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Lütfen konunun dışına çıkmayın
İKV'yi sahiplenmek bu oyuna emek veren daha da fazlası GÖNÜL veren kişilerin yapması gereken en erdemli davranıştır.
Kendim için konuşuyorum : siz nasıl görürseniz görün ben İKV'ye gönül verdim ister reklam yapıyor , ister kendini yönetici zannediyor diyin Ancak şunuda unutmayın sizin söylediklerinizin benim inancım için hiçbir önemi yok ben bu oyun için birşeyler yapmaya çalışıyorum elbette saygı duyanlarda olacak eleştirenlerde bütün yorumlara açığım eleştiriler dozunda olduğu saygı kuralları çerçevesinde olduğu sürece....[/quote]
bi oyunu amma büyütmüşünüz ha adı üstünde oyun Allah size akıl fikir versin[/quote]
Sana Göre öyle bana göre bir oyundan çok daha fazlası bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum herkes kendinden sorumludur.
İyi Eğlenceler...[/quote]
ben senın sorununu çözdüm ikv ile kendini tatmın ediyosun çünkü sosyal hayatta bi hiç olarak görüyon kendini
[/quote]
Benim hayatımda herşey normal seyirince istersen görüşebiliriz istanbuldaysan sosyal hayatım varmı yokmu ?
Bencede senin sorunun beni kıskanmandan kaynaklanıyor eee ne yapalım sende kendini bu şekilde tatmin ediyorsun demek
Bir gün sizde anlarsınız İKV ne demekmiş siz oyun kısmındasınız sadece 1 pencereden bakıyorsunuz...
he cok kıskanıom seni

Kendim için konuşuyorum : siz nasıl görürseniz görün ben İKV'ye gönül verdim ister reklam yapıyor , ister kendini yönetici zannediyor diyin Ancak şunuda unutmayın sizin söylediklerinizin benim inancım için hiçbir önemi yok ben bu oyun için birşeyler yapmaya çalışıyorum elbette saygı duyanlarda olacak eleştirenlerde bütün yorumlara açığım eleştiriler dozunda olduğu saygı kuralları çerçevesinde olduğu sürece....[/quote]
bi oyunu amma büyütmüşünüz ha adı üstünde oyun Allah size akıl fikir versin[/quote]
Sana Göre öyle bana göre bir oyundan çok daha fazlası bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum herkes kendinden sorumludur.
ben senın sorununu çözdüm ikv ile kendini tatmın ediyosun çünkü sosyal hayatta bi hiç olarak görüyon kendini
Benim hayatımda herşey normal seyirince istersen görüşebiliriz istanbuldaysan sosyal hayatım varmı yokmu ?
Bencede senin sorunun beni kıskanmandan kaynaklanıyor eee ne yapalım sende kendini bu şekilde tatmin ediyorsun demek
Bir gün sizde anlarsınız İKV ne demekmiş siz oyun kısmındasınız sadece 1 pencereden bakıyorsunuz...
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bende bı şey bılmıyorum 
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
GM ler konu tartışma içerikli oldu mümkünse kilitlenmesini öneririm.
okby. tamamVandervaart yazdı:GM ler konu tartışma içerikli oldu mümkünse kilitlenmesini öneririm.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
yahu anlamadım konu açılıyor tartışma başlıyor ne yane tartışma olunca ne oluyor valla ben hiçbirşey anlamadım bu konudan askeriyede 1 tek tartışma vardır sonuda ya diskodur (bar anlamında değildir bu askere giden bilir) yada hastaneliktir. böle yerlerde tartışma yapmayın lütfennnn....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.