Benim düşüncem yeni gelecek bölge eşyaları şuan ki büyücü için örnek verirsek Fevzi eşyanın bir tık üstü, yani 39 da kometti, 49 da Fevzi oldu bunun gibi olacak, üstünüze giydiğiniz Çemberlitaş eşyaları şaheserdir ve yeni bölgedeki eşyalardan daha iyi olacağı için giyilmeye devam edecektir, nasıl ki şuan Fevzi solucan, ibni solucan tarzı şaheser olmayan eşyalar değerli ise, yeni bölge de bu eşyaların bir üst kademeleri değerli olacaktır hepsi bu. Sizler zannediyorsunuz ki Çemberlitaş eşyaları tamamen çöp olacak yeni bölge eşyaları giyilecek, yanılıyorsunuz. Katılıp katılmamak sizin elinizde, ama demiştin diyeceksiniz
Genişleme ve Çemberlitaş Hk.
Re: Genişleme ve Çemberlitaş Hk.
Bölge hakkında ki düşüncelerim sizler ile çok zıt;
Benim düşüncem yeni gelecek bölge eşyaları şuan ki büyücü için örnek verirsek Fevzi eşyanın bir tık üstü, yani 39 da kometti, 49 da Fevzi oldu bunun gibi olacak, üstünüze giydiğiniz Çemberlitaş eşyaları şaheserdir ve yeni bölgedeki eşyalardan daha iyi olacağı için giyilmeye devam edecektir, nasıl ki şuan Fevzi solucan, ibni solucan tarzı şaheser olmayan eşyalar değerli ise, yeni bölge de bu eşyaların bir üst kademeleri değerli olacaktır hepsi bu. Sizler zannediyorsunuz ki Çemberlitaş eşyaları tamamen çöp olacak yeni bölge eşyaları giyilecek, yanılıyorsunuz. Katılıp katılmamak sizin elinizde, ama demiştin diyeceksiniz
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Yanliş dostum bu gune kadar gelen tum bolgeler bir alt bolgeyi ezdi gectiLahza yazdı: ↑31 Oca 2018 15:42 Bölge hakkında ki düşüncelerim sizler ile çok zıt;
Benim düşüncem yeni gelecek bölge eşyaları şuan ki büyücü için örnek verirsek Fevzi eşyanın bir tık üstü, yani 39 da kometti, 49 da Fevzi oldu bunun gibi olacak, üstünüze giydiğiniz Çemberlitaş eşyaları şaheserdir ve yeni bölgedeki eşyalardan daha iyi olacağı için giyilmeye devam edecektir, nasıl ki şuan Fevzi solucan, ibni solucan tarzı şaheser olmayan eşyalar değerli ise, yeni bölge de bu eşyaların bir üst kademeleri değerli olacaktır hepsi bu. Sizler zannediyorsunuz ki Çemberlitaş eşyaları tamamen çöp olacak yeni bölge eşyaları giyilecek, yanılıyorsunuz. Katılıp katılmamak sizin elinizde, ama demiştin diyeceksiniz![]()
Bkz : Çemberlitaş > Migrat > Yeraltı > Meteor > Eminonu

Kıyaslamayı Eminönü, meteor, yeraltı arasında yaparsan bir ezilmişlik söz konusu doğru, aynı durum karaköyde olacak, şöyle ki Karaköy yeraltından sonraki aşama, dolayısıyla yeraltı eşyaları çöp olacak.Parlementxx yazdı: ↑31 Oca 2018 15:52Yanliş dostum bu gune kadar gelen tum bolgeler bir alt bolgeyi ezdi gectiLahza yazdı: ↑31 Oca 2018 15:42 Bölge hakkında ki düşüncelerim sizler ile çok zıt;
Benim düşüncem yeni gelecek bölge eşyaları şuan ki büyücü için örnek verirsek Fevzi eşyanın bir tık üstü, yani 39 da kometti, 49 da Fevzi oldu bunun gibi olacak, üstünüze giydiğiniz Çemberlitaş eşyaları şaheserdir ve yeni bölgedeki eşyalardan daha iyi olacağı için giyilmeye devam edecektir, nasıl ki şuan Fevzi solucan, ibni solucan tarzı şaheser olmayan eşyalar değerli ise, yeni bölge de bu eşyaların bir üst kademeleri değerli olacaktır hepsi bu. Sizler zannediyorsunuz ki Çemberlitaş eşyaları tamamen çöp olacak yeni bölge eşyaları giyilecek, yanılıyorsunuz. Katılıp katılmamak sizin elinizde, ama demiştin diyeceksiniz![]()
Sığınak migrat çöp olmadı ki, hala çılgınlar gibi giriliyor ve girilmeye devam edecektir, Karaköy geldiğinde Çemberlitaşa da aynı şekil girilmeye devam edilecek. Dikkat etmeniz gereken nokta, grup bölgesi değil normal bölge. Bu yüzden ben böyle düşünüyorum bekleyip göreceğiz
Çemberlitaş eşyaları siz 59 olduğunuzda zaten hiçbir işe yaramayacak ki? 2300 küsür elektrik olacak sana 59 da 700 elektrik kadar birşey 55 seviyede normal oyuncu kendisini kasması çok zor olacak o yüzden çemberlitaş eşyaları varki rahat 59 a kadar götürsün seni yeni gelecek eşyalar bence daha fazla yada eşit oranda hasar vericek buna paralel olarak canlar zaten arttırılacak pvp sistemi degısecek bakalım nasıl olacak ben pvp sisteminin 39'a benzer olacağını düşünüyorum eşya tiplerinin vs yani bu 49'un başlangıcında da vardı bekliyelim bakalım.Lahza yazdı: ↑31 Oca 2018 16:55Kıyaslamayı Eminönü, meteor, yeraltı arasında yaparsan bir ezilmişlik söz konusu doğru, aynı durum karaköyde olacak, şöyle ki Karaköy yeraltından sonraki aşama, dolayısıyla yeraltı eşyaları çöp olacak.Parlementxx yazdı: ↑31 Oca 2018 15:52Yanliş dostum bu gune kadar gelen tum bolgeler bir alt bolgeyi ezdi gectiLahza yazdı: ↑31 Oca 2018 15:42 Bölge hakkında ki düşüncelerim sizler ile çok zıt;
Sığınak migrat çöp olmadı ki, hala çılgınlar gibi giriliyor ve girilmeye devam edecektir, Karaköy geldiğinde Çemberlitaşa da aynı şekil girilmeye devam edilecek. Dikkat etmeniz gereken nokta, grup bölgesi değil normal bölge. Bu yüzden ben böyle düşünüyorum bekleyip göreceğiz![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
kardesim o yazının genelinde yakındığın tılsım olmasaydı vs kmse kmseye ayrım yapmıcaktı, diğer oyunlarda bu yok vs vs gibi dediklerin yanlıs butun mmorpg lerde var ikv den hariç neverwinter oynadım onda da var aynı mevzu ve bilimum bütün mmorg larda var neden var dersen o tılsım basan kişiler belirli aşamalardan birşeyler elde edip kendince oyunu daha rahat hale getirmiş kişiler oyuna parasının yanında zamanını da harcamış kişilerdir genelde. Bunlar diğer mmorglarda da var bu sorun oynadıgnız bütün mmorglarda var boşa yakınmanın alemi yok.efectnkl5039 yazdı: ↑28 Oca 2018 20:26 Yeni gelecek olan güncellemenin oyundaki ''Tılsımlı'' veya ''Tılsımsız'' olayını kökünden çözmesini diliyorum.Oyunun en büyük sıkıntılarından biri en yüksek seviyeye ulaşıyoruz.İtem üretiyoruz veya düşürüyoruz çevre yardımı ile ama hala oyunda yer edinemiyoruz kendimize.Tılsımsız oyuncular adamdan sayılmıyor gibi birşey.Hiçbir online oyunda bu olaya rastlayacağımızı sanmam.Ne yazık ki çarı kas üstünü diz asalarını parlat ama hala tılsımsızsın diye seni adamdan saymasınlar.Bu oyunu bırakanların çoğu bu sebep yüzünden bıraktı oyunu.İnsanlar saatlerce Bronz'u kesecek var mı?Dev Ana'ya yardım eder misiniz şeklinde sorular yüzünden insanlar oyundan soğudu.Ki bu görevler normal MMORPG oyunlarındaki gibi kendimizin keseceği boss larda değil.Oyun bir yerden sonra oyuncuyu dizilmiş bir kişiye yani çarı güçlü olan kişiye muhtaç ediyor kişiyi.Bu da oyunun en büyük eksilerinden birisi bana göre.4 senedir oynarım İKV'yi ancak oyunu bu hale getiren varsa o da tılsım muhabbetidir.Ve oyundaki bazı boss görevlerinin dengesizliğidir.Bunlar benim görüşlerim tabii.Sizinkilere de saygı duyarım.Yanlış olduğum bir konu varsa alta belirtirsiniz zaten.İyi oyunlar ve hayırlı günler.
O yüzden dir ki şuan da moba, fps, hayatta kalmayı konu alan pubg gibi oyunda eğlenmen olaya dahil olman için öncesinde hazırlanman gereken vermen gereken bir zamana ihtiyaç yok. Direk olayın içindesin yani ama wow olsun ikv olsun neverwinter olsun darkorbit olsun bir ton böyle oyun var gerektiği kadar oyuncuyu elde edemeyen sadece saydgığım oyunlar değil daha içeriğini bilmediğim çokça oyun var.
Yani oyunun gidişatı siz oyuncuların davranışı tercihlerine göre şekilleniyor.
Şuanki oyuncu kıitlesi çok sabırsız ve hemen kısa yoldan birşeyler elde etmek istiyor.
Trendde ona göre şekilleniyor yani.
O yüzdendir ki sobee ekibi ikv salıp bi kenara gidip orda kader mühürlerine değerli zamanını harcadı.