Kuklacı Karaköy süprizi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Kuklacı Karaköy süprizi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Boomer yazdı: 31 Oca 2018 02:38 yeraltı var bence aga cünkü hikaye sıra sıra gitmez hicbirşekilde ben,m düşüncem azat egendi flan olmıycak sonuc olarak azat efendi ve gaffar beye büyü öğreten kişi KUKLACI ve hikayenın bası olarak gözuksede ama oyunun son güncellemesıdır bence ve kuklacı karaköyde olucak izlenımlerım ve tahmınlerıme göre bakalım artık yönetıcıler belkı kuklacıyı koymaz nede olsa pempemsi giriden iyidir her şekilde :')
Son bir kaç aydır güncellemenin Karaköy veya Tangriss olacağını konuşuyorduk forumda. Karaköy geliyor, teoriler Gizit Klanı ve Kuklacı üzerine. Bense Karaköy ile Tangriss'in bağlantılı olduğunu düşünüyorum nedense. Sadece bir teori.

Bu arada Karaköy'ün son güncelleme olacağını düşünmüyorum. Hikaye devam ediyor. Saatin arkasında ne var bilmeliyiz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Boomer »

SalurBeyi yazdı: 31 Oca 2018 02:45
Boomer yazdı: 31 Oca 2018 02:38 yeraltı var bence aga cünkü hikaye sıra sıra gitmez hicbirşekilde ben,m düşüncem azat egendi flan olmıycak sonuc olarak azat efendi ve gaffar beye büyü öğreten kişi KUKLACI ve hikayenın bası olarak gözuksede ama oyunun son güncellemesıdır bence ve kuklacı karaköyde olucak izlenımlerım ve tahmınlerıme göre bakalım artık yönetıcıler belkı kuklacıyı koymaz nede olsa pempemsi giriden iyidir her şekilde :')
Son bir kaç aydır güncellemenin Karaköy veya Tangriss olacağını konuşuyorduk forumda. Karaköy geliyor, teoriler Gizit Klanı ve Kuklacı üzerine. Bense Karaköy ile Tangriss'in bağlantılı olduğunu düşünüyorum nedense. Sadece bir teori.

Bu arada Karaköy'ün son güncelleme olacağını düşünmüyorum. Hikaye devam ediyor. Saatin arkasında ne var bilmeliyiz.
yani saatin arkasında ne var tabiki bilemeyiz ama o öyle oyunun göstergesi gibi bir görüntüdür bence aynı centrıon arkasındaki şehir gibi düşün orayı benım düşüncemde bu arkadaşlar eline saglık
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

:thinking_face:
kedi
Kullanıcı avatarı
Witchex
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Witchex »

Sevgili arkadaşlar bana kalırsa KUKLACI meteor bölgesinden sivri adaya geçti. Çünkü görevleri takip ederseniz eğer farkedeceksiniz ki ilk önce gizit klanına ait fare adam köyünü keşfediyoruz. Köyün girişindeki yalnız fareden öğrendiğimize göre kulacıyla eminönunden ayrılan 100 kişilik fare adam grubunun devamı sayılabilir bu köy. Daha sonrasında köydeki edindiğimiz notlarla KUKLACI nın fare adamların yanı sıra başka bir yaratımı daha olduğunu öğreniyoruz. Bu yaratım hepimiz bildiği üzere TAŞKANATLAR ve BÜYÜK BRONZ.. Şimdi asıl konuya gelecek olursak. Hem sivri ada hem meteor bölgesi hemde eminönü için; önemli, merak uyandıran ve bir o kadar da gizemli bir şahsiyet mevcut. "SELAMİ KELAYNAK".. Bu kişi ile ilgili 2 teori sunmak istiyorum. Birincisi bence SELAMİ bey bizzat bizim KUKLACInın ta kendisi ve eminönünde meteor bölgesinde sahte kimlikle takılıyor. İkinci teorim ise SELAMİ bey KUKLACI ile yakın ilişkiler kurmuş sıradan bir vatandaş.

Benim KUKLACI ile ilgili naçizane fikirlerim bunlar dostlarım..
Kullanıcı avatarı
mizan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen mizan »

Karaköy trailer'ında gördüğümüz kadarıyla fareadamlara Hakir önderlik ediyor. Kuklacı'nın olduğu bir bölgede fareadamlar Kuklacı'dan başkasına itaat edip sözünü dinlemezler. Yani Kuklacı Karaköy'de değil bu garanti. Belki Karaköy'den geçişi olan başka bir bölgeye yerleştirebilirler ama onu da zannetmiyorum. Bence hikayedeki bütün şahısları kullanıp oyun için final güncellemesi yapmıycaklar. Karaköy'den sonra oyuna yeni bölge getirmeyi düşünmeseler bile her ihtimale karşı yine de hikayeyi yarım bırakırlar.
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Kuklacı Karaköy de değil çünkü en son meteorda görünmüş ve batısına doğru mu ne gitmiş. Yani büyük hol tarafına . Kuklacı yi bulmak için ilk Selami'yi bulmamız gerekiyor.
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Boomer yazdı: 31 Oca 2018 02:33
SERDARBEY yazdı: 31 Oca 2018 02:32
noctiluca yazdı: 31 Oca 2018 02:08 Kuklaci karakoy surprizi deyince Kuklaci sunucusuna Karakoy genisleme paketi ilk olarak getirildi sandim basligi gordugumde 😄
Aynı şekilde 😂
başlıgı yanlış yazmısım :') :')
Oha be bu mesaji atip uyumustum ruyamda Karaköye girdim😂😂
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

tanıtım videosunda mansur beyin heykelini görmekteyiz buda demek oluyorki hikayede mansur bey yok
Şu cümleyi okudum ve okumayı bıraktım.Bir dünyada mesaj atılmış onlarıda okumadım çünkü cidden çok saçma şeyler yazıyorsunuz.Konu açmak veya yorum olsun diye yarım yamalak tarihçeden bildiklerinizi yazmayın , bırakın gerçekten bilen insanlar yazsın.Vallah bakamıyorum ya adamlar neler yazmış. :unamused:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı: 31 Oca 2018 02:45

Katılıyorum azizim. Bir adet Tangriss girişinin karşımıza çıkacağını düşünüyorum.
Witchex yazdı: 31 Oca 2018 04:00 Sevgili arkadaşlar bana kalırsa KUKLACI meteor bölgesinden sivri adaya geçti. Çünkü görevleri takip ederseniz eğer farkedeceksiniz ki ilk önce gizit klanına ait fare adam köyünü keşfediyoruz. Köyün girişindeki yalnız fareden öğrendiğimize göre kulacıyla eminönunden ayrılan 100 kişilik fare adam grubunun devamı sayılabilir bu köy. Daha sonrasında köydeki edindiğimiz notlarla KUKLACI nın fare adamların yanı sıra başka bir yaratımı daha olduğunu öğreniyoruz. Bu yaratım hepimiz bildiği üzere TAŞKANATLAR ve BÜYÜK BRONZ.. Şimdi asıl konuya gelecek olursak. Hem sivri ada hem meteor bölgesi hemde eminönü için; önemli, merak uyandıran ve bir o kadar da gizemli bir şahsiyet mevcut. "SELAMİ KELAYNAK".. Bu kişi ile ilgili 2 teori sunmak istiyorum. Birincisi bence SELAMİ bey bizzat bizim KUKLACInın ta kendisi ve eminönünde meteor bölgesinde sahte kimlikle takılıyor. İkinci teorim ise SELAMİ bey KUKLACI ile yakın ilişkiler kurmuş sıradan bir vatandaş.

Benim KUKLACI ile ilgili naçizane fikirlerim bunlar dostlarım..
Mantıklı bir öneri.
Resim
Kullanıcı avatarı
yavuzlarbey
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen yavuzlarbey »

Boomer yazdı: 31 Oca 2018 01:22 Beyaz Köşk ve Mansur Bey Dönemi ( 1957-1963 )
hikayeyı saglam okudugumda anladıgım kadarıyla mansur bey kuklacı arkadas oluyor bunun netıcesınde mansur bey ölüyor beyaz köskün catı katında sandalyesınden devrilmiş bir şekilde
sımdı asıl olaya gelelım karaköy tanıtım videosunda mansur beyin heykelini görmekteyiz buda demek oluyorki hikayede mansur bey yok
( 1963 yılından itibaren Beyaz Köşk'ü artık tamamen Kuklacı yönetiyordu )

Karaköyde kuklacıyla karşılaşırsak büyük süpriz olmaz arkadaşlar zaten 6 yıl kadar oldu yeni güncelleme anca geldi dedikleri gibi büyük bir güncelleme paketi olucak ve buda son olucak benim düşüncem ve kuklacıyıda burada görücez saygılarımla B-)
hikayeyi eksık okumuşsun hikayede yanlıs hatırlamıyorsam her gece odasında yanan mumun yavaşça söndüğünü ve yere devrilmiş sandelyesinden bahsediyordu kesinlikle öldü demiyor!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön