Arkadaşlar direk konuya giricem. Malum diğer sunucularda kımse kalmayınca herkes eminönü sunucusuna (ben dahil) , parasını verip karakterlerini taşıdı veya eminönü sunucusunda karakter açıp kastı vs. Şimdi ise güncelleme haberini alan herkes, özellikle videodan sonra, oyuna doluştu. Eminönü sunucusu oynanmaz vaziyette. Plussuz charlar giremiyor ve bunu zaten sorun saymıyorum çünkü şuan yaş ortalaması yüksek olduğundan plussuz hesapta oynayan sayısı çok az. Bu yüzdende oyunda sunucunun kaldırabileceğinden cok cok oyuncu oluyor özellikle akşamları. Göz görüyor, bu yüzden sunucuda lag, gecikme, hatalar peşiardına geliyor.
Demem o ki, uzun zamandır dükkanda ki indirim listesi değişmiyor, kimse dokunmuyor. Bunu okuyan yetkili kardeşim şu sunucu aktarmasına bi indirim yapın evimize dönelim. Sunucuda rahatlasın diğer sunucularda canlansın. En azından SADECE Eminönü'nden diğer sunuculara geçiş indirimli olsun. Gönül isterdi ki bedava olsun

ama nerde..
Bi destek verinde konu yukarda gözüksün. Eminim bana katılanlarınız vardır. Belki birileri görür de olur istediğimiz.