Beyazköşkün yıkılışı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Beyazköşkün yıkılışı

Mesaj gönderen Gangbangg »

Olaya geniş bir pencereden bakılmasını temenni ederim ... Ben ve loncamda dahil olmak üzere Gaziantep de oynuyoruz ama çiksorutlu degiliz tabi 😂 beyazköşk sunucunda baya baya var herkesi aynı kefeye koymak pek doğru bir tutum değildir diye düşünüyorum . Kötüsü oldugu kadar iyilerinde olduğunu unutmamak gerek . Bir zamanlar sancak sunucusunda Ağrı dagı ve Bilalx ler vardı gel görelim ki bu insanlardan herkes çekmişti zamanında, dışardan bizleri köyülemek yerine size kötülügü dokunan insanları belirtseniz iyi olur kurunun yanında yaş da yanmasın .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Grup bolgelerinde oyun bence ‘HAZIR’ butonuna basanlari uygun sekilde bolgeye alsin kendi grup olusturup, boylece daha duzgun olabilir bu yeni girenlerin ayristirilma olayi
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Lilum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen Lilum »

BayTerapi yazdı: 27 Oca 2018 02:37 Bilaller vardı bir ara sancak sunucusunda mesela.
Bilalleri doğramaya ağlatmaya devam ediyoruz bi küfür ediyor 1hafta 2hafta kafa dinliyoruz :grin: :grin:
Resim

Lilu
Lilyum
Lilum*Mişa
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Lilum yazdı: 28 Oca 2018 16:52
BayTerapi yazdı: 27 Oca 2018 02:37 Bilaller vardı bir ara sancak sunucusunda mesela.
Bilalleri doğramaya ağlatmaya devam ediyoruz bi küfür ediyor 1hafta 2hafta kafa dinliyoruz :grin: :grin:
Kasteddiğin bilalli sanırım Bilalxkral 😂😂 sunucuya en son girdiğimde küfür ediyordu.
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön