Bak güzel kardeşim heyheylenme dur bir sana izah edeyim. Saygısızlığın lüzumu yok, bende sana senin bana hitap ettiğin şekilde yazabilirim ama o kadar aciz değilim.
İlk olarak sen ne yazmışsın;
''Sunucunun kalabalık olması bu gibi durumlara yol açıyor'' tam olarak yazdığın cümleyi hatırlayamadım ama bunun gibi bir cümle idi.
Bende yazdım ki, ''Kendin zaten sorduğun soruya cevap vermişsin''.
Sen bunu benim senle dalga gibisinden yazdığımı düşünüp çıkıştın.
Kimseyle sorunum olmasın dedikçe herkes sanki üzerime bilerek geliyor. Bundan sonra da ne yazarsan yaz artık o senin paşa gönlün. Hakarete gerek yok beni tanımadan bu yazdıkların gerçekten çok ayıp.
Eminönü Genel ve Sığınak Lag,Donma
Re: Eminönü Genel ve Sığınak Lag,Donma
Eğer 9 Lv Görev çarını kesicek kadar aciz olmasaydın belki seni tanıma şansım olurdu.BayTerapi yazdı: ↑25 Oca 2018 22:57 Bak güzel kardeşim heyheylenme dur bir sana izah edeyim. Saygısızlığın lüzumu yok, bende sana senin bana hitap ettiğin şekilde yazabilirim ama o kadar aciz değilim.
''Sunucunun kalabalık olması bu gibi durumlara yol açıyor'' tam olarak yazdığın cümleyi hatırlayamadım ama bunun gibi bir cümle idi.
Kimseyle sorunum olmasın dedikçe herkes sanki üzerime bilerek geliyor. Bundan sonra da ne yazarsan yaz artık o senin paşa gönlün. Hakarete gerek yok beni tanımadan bu yazdıkların gerçekten çok ayıp.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Tüm derdin oyundan mı yani ? sanal alemi reel ortama taşıyacak kadar değişik bir kişiliğin var.MainPower yazdı: ↑25 Oca 2018 23:02Eğer 9 Lv Görev çarını kesicek kadar aciz olmasaydın belki seni tanıma şansım olurdu.BayTerapi yazdı: ↑25 Oca 2018 22:57 Bak güzel kardeşim heyheylenme dur bir sana izah edeyim. Saygısızlığın lüzumu yok, bende sana senin bana hitap ettiğin şekilde yazabilirim ama o kadar aciz değilim.
kedi
- xHASANBEYx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİLA
Hızlı desteğe Hatta Siteden istek yazısı bile yazdım hiç kale almadılar. Hızlı destekten yazımı sildiler. Eminönü sunucusuna Bir bakım kesinlikle şart şiddetle Eminönüne Bakım olsun.

Massaka, piyasaya soğuk rüzgar essin.
Sokaklar sussun,aynalara sordum.
Vereceğimiz tek can, olacaksa olsun.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Konuyu inceledim ve MainPower'ı hatalı buldum.Çünkü olaya direk "anlama sorunlu" diye girmiş.Böyle yakıştırmalarla cevap yazmanız hiç hoş değil.
Abes bir cevap vermese idi öyle bir tavır ile yaklaşmazdım kardeşim.AgahEfendi yazdı: ↑25 Oca 2018 23:13 Konuyu inceledim ve MainPower'ı hatalı buldum.Çünkü olaya direk "anlama sorunlu" diye girmiş.Böyle yakıştırmalarla cevap yazmanız hiç hoş değil.
Sen bana kişilikten bahsedicek biri misin ? güldürme beni.Neyse birader uzatma konuyu kolay gelsin.BayTerapi yazdı: ↑25 Oca 2018 23:07Tüm derdin oyundan mı yani ? sanal alemi reel ortama taşıyacak kadar değişik bir kişiliğin var.MainPower yazdı: ↑25 Oca 2018 23:02Eğer 9 Lv Görev çarını kesicek kadar aciz olmasaydın belki seni tanıma şansım olurdu.BayTerapi yazdı: ↑25 Oca 2018 22:57 Bak güzel kardeşim heyheylenme dur bir sana izah edeyim. Saygısızlığın lüzumu yok, bende sana senin bana hitap ettiğin şekilde yazabilirim ama o kadar aciz değilim.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Yardımcı olabilirim diye şansımı denemek istemiştim, teşekkürler kolay gelsin.
kedi
Kimse birbirini suçlamasın. Tüm suç bu konunun foruma açılmasını sağlayan Sobee Çalışanları adı altında çalışmayan insanlarındır. Bu nedir yahu insanlar birbirini kıracak artık.
Bu benim en sevdiğim dizidir. Hatta ve hatta telefonuma çağrı geldiği zaman dizideki eşkiya dünyaya hükümdar olmazın güzel bir versiyonu var o çalıyor.
Bu adamda benim favorimdir. Hadsiz aklıma düştü.