Mükemmel Bir Fikir ! !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Mükemmel Bir Fikir ! !
Ya sığınaklar ve miğrat zaten buna benzer olacaktı neden ayrıyetten konu açtın acaba??
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sanırım sen fuara gittin 
''Yiğithann''
''Yiğithann''
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Güzel fikir ama 18. ciyi kesnce kutulardan şaheser silahlardan silahlardan birisi olmalı bnce 
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
kurmayxnejdet yazdı:Güzel fikir ama 18. ciyi kesnce kutulardan şaheser silahlardan silahlardan birisi olmalı bnce
ya ne diyorsun:D hidrayı 6 kişi keserse onlara 1 milyar falan vermeleri lazım 18. neymiş??
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Şunu yerleştirin artık hidra oyunda gelmiş geçmiş lider yaratıklara benzemeyecek...çok zor olacak..sen hala 6 kişiden bahsediyorsun:D bide hidra ifliss kadar kolamış gibi bahsediyorsun..
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Sende haklısın milyar verilmesi lasm 
İsim : KuTSaLGeNÇ
turkoxHAMSTER yazdı:Şunu yerleştirin artık hidra oyunda gelmiş geçmiş lider yaratıklara benzemeyecek...çok zor olacak..sen hala 6 kişiden bahsediyorsun:D bide hidra ifliss kadar kolamış gibi bahsediyorsun..
zor olduğunu biliyorum ama saçma sapan konuşma gördün mü sanki cahil kişilik
belki onunda bir taktiği bulunacak ?? belki rahat kesecez ayrıca bu sadece bir fikir 1 olmazda 2 grup olur :!:
ama yinede fikrim GÜZEL VE FUAR'a gitmedim AYRICA BU FİKİR AKLIMA KNİGHT ONLİNE forgotten Temple eventinden geldi
SALAK SALAK sığınaklar ve miğrat diyip canımı sıkıyorsunuz şurda fikrimizi paylşatık
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
XxLYDERxX yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:Şunu yerleştirin artık hidra oyunda gelmiş geçmiş lider yaratıklara benzemeyecek...çok zor olacak..sen hala 6 kişiden bahsediyorsun:D bide hidra ifliss kadar kolamış gibi bahsediyorsun..
zor olduğunu biliyorum ama saçma sapan konuşma gördün mü sanki cahil kişilik
belki onunda bir taktiği bulunacak ?? belki rahat kesecez ayrıca bu sadece bir fikir 1 olmazda 2 grup olur :!:
ama yinede fikrim GÜZEL VE FUAR'a gitmedim AYRICA BU FİKİR AKLIMA KNİGHT ONLİNE forgotten Temple eventinden geldi
SALAK SALAK sığınaklar ve miğrat diyip canımı sıkıyorsunuz şurda fikrimizi paylşatık
ben sana gerçekleri söyledim kardeşim...bukadar saldırmana gerek yoktu özellikle kişiliğime laf etmeni kınıyorum ve senin kadar küçülmeyeceğim.
bu arada fikrim hala güzel diyorsunda bu zaten yapılacak diyorum..yani sen dedin diye değil..
Güzel Fikir İkvye Gelse Güzel Olur Birde Bosslardan Belirli Materyal Ve Çok Para edecek İtemlerde Düşebilir..
Benim Dostum Ölüme Gidiyoruz Dediğimde Niye Diyen Deyil Ne Zaman Diyendir.
Gamex / Koray..

Gamex / Koray..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Joker yazdı:Güzel Fikir İkvye Gelse Güzel Olur Birde Bosslardan Belirli Materyal Ve Çok Para edecek İtemlerde Düşebilir..![]()
hey Allah'ım gelecek zaten sığınaklar ve miğrat...sanırım burada 3 efsunlu itemler düşecek..