İKV - Welcome To War
Re: İKV - Welcome To War
Eminönü müziklerini tutmaz. Esinti müziği ve bunlar bu oyuna gidiyor rock gitmez kulak tırmalıyor
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
Özel bir ınsta veya face veya tel numaranı verirmisin nerull ile konuşmamı atıcam.
at buraya dostum neden çekiniyorsun ki ? olmadı özel mesajdan at bekliyorum yane.arifemredemir29 yazdı: ↑14 Oca 2018 20:15Özel bir ınsta veya face veya tel numaranı verirmisin nerull ile konuşmamı atıcam.
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Reich
Dostum burdan atmayı bilmediğim için paylaşmıyorumASALAK yazdı: ↑14 Oca 2018 20:38at buraya dostum neden çekiniyorsun ki ? olmadı özel mesajdan at bekliyorum yane.arifemredemir29 yazdı: ↑14 Oca 2018 20:15Özel bir ınsta veya face veya tel numaranı verirmisin nerull ile konuşmamı atıcam.
ekran görüntüsünü hizliresim 'e yükle link ver 
- secruty0209
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: A T A
O zaman güncelleme köprüden gelecek
viewtopic.php?f=137&t=152568
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
Günlüğümü yukarıdaki linkten takip edebilirsiniz
O gemi hiç dönmeyecek o yüzden hoşçakal.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
Köprü şart değil. Belki köprünün karşı tarafında da birisi bekliyordur? Yanına gidince çalacaktır müzik.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
İnstagram mhanbildirenarifemredemir29 yazdı: ↑14 Oca 2018 20:15Özel bir ınsta veya face veya tel numaranı verirmisin nerull ile konuşmamı atıcam.
Selami Kelaynakta bizi görecek mi?turkneferi yazdı: ↑14 Oca 2018 22:12 Köprü şart değil. Belki köprünün karşı tarafında da birisi bekliyordur? Yanına gidince çalacaktır müzik.
Valla köprünün karşısında biri beklemez diye düşünüyorum. Mecnun ile Leyla şuan oyunda.
Artık Hakir kesinleşti
Emre abi kral adam. Umarım soundtrack’ler etkileyici olur.
Hidra’daki ve çemberlideki kulenin olduğu yerdeki müzik beni benden alıyor. Sırf o kısımlara geldiğimde arka plandaki şarkıları kapatırdım. Umarım yeni müzikler de öyle olur.
Hidra’daki ve çemberlideki kulenin olduğu yerdeki müzik beni benden alıyor. Sırf o kısımlara geldiğimde arka plandaki şarkıları kapatırdım. Umarım yeni müzikler de öyle olur.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx