MERAN SUNUCUSU HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Subzero
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mortal Kombat

MERAN SUNUCUSU HK.

Mesaj gönderen Subzero »

Merhaba arkadaşlar.
biliyorsunuzki uzun zamandır meran sunucusu git gide kan kaybetmekteydi burdan meran sunucusunun bütün eski oyuncularına sesleniyorum eğer bu mesajı okuyarsanız meranın size ihtiyacı olduğunu bilmenız lazım yani demek istediğim eski oyuncuların meran sunucusuna gelmesini isterim. birileri içinden şöyle düşünebilir bikaç kişi gitsin ben sonra gelicem böyle yaparsanız kimse gelmez ilk adımı siz atın lütfen. hayırlı geceler...
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: MERAN SUNUCUSU HK.

Mesaj gönderen ERSEN »

Güncelleme gelene kadar birçok kişi sunucu değiştirmez, güncellemeden sonra yeni bölgede adım atacak yer bulamayınca, çekecek maden bulamayınca sancak’a meran’a dönmeye başlarlar merak etme 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

ERSEN yazdı: 13 Oca 2018 20:35 Güncelleme gelene kadar birçok kişi sunucu değiştirmez, güncellemeden sonra yeni bölgede adım atacak yer bulamayınca, çekecek maden bulamayınca sancak’a meran’a dönmeye başlarlar merak etme 😄
Umarım bu dediğiniz dağılma orantılı bir şekilde olur.Zira böylelikle eldekini kaybetmiş oluruz.Her ne kadar kalabalık da olsa gruplar dolu da olsa bu haliyle güzel Eminönü :) ( Kendi sunucum adına konuştum)
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

MainPower yazdı: 13 Oca 2018 22:00
ERSEN yazdı: 13 Oca 2018 20:35 Güncelleme gelene kadar birçok kişi sunucu değiştirmez, güncellemeden sonra yeni bölgede adım atacak yer bulamayınca, çekecek maden bulamayınca sancak’a meran’a dönmeye başlarlar merak etme 😄
Umarım bu dediğiniz dağılma orantılı bir şekilde olur.Zira böylelikle eldekini kaybetmiş oluruz.Her ne kadar kalabalık da olsa gruplar dolu da olsa bu haliyle güzel Eminönü :) ( Kendi sunucum adına konuştum)
Eminönü hiçbir zaman tenha kadar kalmaz. Eminönü oyunun şah sunucusu zaten. Eğer orası tenha oluyorsa diğer bütün sunucular çok daha beter haldedir :) Eminönü’nde oyuncu sayısının azalmasının senin dediğin boyutta olması sunucu değiştirmeyle alakalı bir azalma olmaz. Millet oyunu bırakırsa ancak o kadar azalır. Yoksa göç ile büyük azalışlar yaşanmaz.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

ERSEN yazdı: 13 Oca 2018 22:05
MainPower yazdı: 13 Oca 2018 22:00
Eminönü hiçbir zaman tenha kadar kalmaz. Eminönü oyunun şah sunucusu zaten. Eğer orası tenha oluyorsa diğer bütün sunucular çok daha beter haldedir :) Eminönü’nde oyuncu sayısının azalmasının senin dediğin boyutta olması sunucu değiştirmeyle alakalı bir azalma olmaz. Millet oyunu bırakırsa ancak o kadar azalır. Yoksa göç ile büyük azalışlar yaşanmaz.
Siz de haklısınız :) Hani bu dağılım olacaksa da inşallah oyun adına en yararlısı olur.Benim gönlüm tüm sunucuların aktif bir şekilde ilerlemesi.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Ben eski meranlilardanim ama sahsen donmeyi dusunmuyorum o bombos zamanlarinda cok sıkıntı cektim evet madenler bos hepsi senin ama satacak adam yok GB ye zaten adam yok hic guzel degildi insan kafayi yiyor Beyazkoske beklerim seni, kafam rahat insan var
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

noctiluca yazdı: 14 Oca 2018 01:44 Ben eski meranlilardanim ama sahsen donmeyi dusunmuyorum o bombos zamanlarinda cok sıkıntı cektim evet madenler bos hepsi senin ama satacak adam yok GB ye zaten adam yok hic guzel degildi insan kafayi yiyor Beyazkoske beklerim seni, kafam rahat insan var
Bende eski sivri adalilardanim zamaninda merandan 10 m ye bir arsa almadik suan satsan 1 t eder.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Subzero yazdı: 13 Oca 2018 20:31 Merhaba arkadaşlar.
biliyorsunuzki uzun zamandır meran sunucusu git gide kan kaybetmekteydi burdan meran sunucusunun bütün eski oyuncularına sesleniyorum eğer bu mesajı okuyarsanız meranın size ihtiyacı olduğunu bilmenız lazım yani demek istediğim eski oyuncuların meran sunucusuna gelmesini isterim. birileri içinden şöyle düşünebilir bikaç kişi gitsin ben sonra gelicem böyle yaparsanız kimse gelmez ilk adımı siz atın lütfen. hayırlı geceler...
İlk sunucum Meran..

Velakin orada bulunan oyuncuların %85'ine yakın 18 yaş altı olduğuna altını çize çize kalın harflerle yazıyorum! Ben duymadım, işitmedim sadece gördüm ve şahit oldum.

Tam 3 yılımı orada geçirdim ve yaşamadığım hiç birşey kalmadı. Soyuldum, ticarette kandırıldım, ticarette kazandığımda oldu, küfür yedim, iftira atıldı, hakaret yedim, karakter için kavga edildi vs vs vs.. bir çok şey.. Hiç unutmam, örs parası isteyen birine örs parası vermedim diye bölgeden hırsız damgası yemiştim (o zamanlar herkeste plus yoktu, plusu olanlar yükseklerde uçardı) :relaxed:

Huzurun, kardeşliğin, iyiliğin olmadığı yerde kan akmaya devam eder.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön