Merhaba arkadaşlar.
biliyorsunuzki uzun zamandır meran sunucusu git gide kan kaybetmekteydi burdan meran sunucusunun bütün eski oyuncularına sesleniyorum eğer bu mesajı okuyarsanız meranın size ihtiyacı olduğunu bilmenız lazım yani demek istediğim eski oyuncuların meran sunucusuna gelmesini isterim. birileri içinden şöyle düşünebilir bikaç kişi gitsin ben sonra gelicem böyle yaparsanız kimse gelmez ilk adımı siz atın lütfen. hayırlı geceler...
MERAN SUNUCUSU HK.
Re: MERAN SUNUCUSU HK.
Güncelleme gelene kadar birçok kişi sunucu değiştirmez, güncellemeden sonra yeni bölgede adım atacak yer bulamayınca, çekecek maden bulamayınca sancak’a meran’a dönmeye başlarlar merak etme 
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Umarım bu dediğiniz dağılma orantılı bir şekilde olur.Zira böylelikle eldekini kaybetmiş oluruz.Her ne kadar kalabalık da olsa gruplar dolu da olsa bu haliyle güzel Eminönü
Eminönü hiçbir zaman tenha kadar kalmaz. Eminönü oyunun şah sunucusu zaten. Eğer orası tenha oluyorsa diğer bütün sunucular çok daha beter haldedir
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Siz de haklısınızERSEN yazdı: ↑13 Oca 2018 22:05Eminönü hiçbir zaman tenha kadar kalmaz. Eminönü oyunun şah sunucusu zaten. Eğer orası tenha oluyorsa diğer bütün sunucular çok daha beter haldedirEminönü’nde oyuncu sayısının azalmasının senin dediğin boyutta olması sunucu değiştirmeyle alakalı bir azalma olmaz. Millet oyunu bırakırsa ancak o kadar azalır. Yoksa göç ile büyük azalışlar yaşanmaz.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ben eski meranlilardanim ama sahsen donmeyi dusunmuyorum o bombos zamanlarinda cok sıkıntı cektim evet madenler bos hepsi senin ama satacak adam yok GB ye zaten adam yok hic guzel degildi insan kafayi yiyor Beyazkoske beklerim seni, kafam rahat insan var
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bende eski sivri adalilardanim zamaninda merandan 10 m ye bir arsa almadik suan satsan 1 t eder.

İlk sunucum Meran..Subzero yazdı: ↑13 Oca 2018 20:31 Merhaba arkadaşlar.
biliyorsunuzki uzun zamandır meran sunucusu git gide kan kaybetmekteydi burdan meran sunucusunun bütün eski oyuncularına sesleniyorum eğer bu mesajı okuyarsanız meranın size ihtiyacı olduğunu bilmenız lazım yani demek istediğim eski oyuncuların meran sunucusuna gelmesini isterim. birileri içinden şöyle düşünebilir bikaç kişi gitsin ben sonra gelicem böyle yaparsanız kimse gelmez ilk adımı siz atın lütfen. hayırlı geceler...
Velakin orada bulunan oyuncuların %85'ine yakın 18 yaş altı olduğuna altını çize çize kalın harflerle yazıyorum! Ben duymadım, işitmedim sadece gördüm ve şahit oldum.
Tam 3 yılımı orada geçirdim ve yaşamadığım hiç birşey kalmadı. Soyuldum, ticarette kandırıldım, ticarette kazandığımda oldu, küfür yedim, iftira atıldı, hakaret yedim, karakter için kavga edildi vs vs vs.. bir çok şey.. Hiç unutmam, örs parası isteyen birine örs parası vermedim diye bölgeden hırsız damgası yemiştim (o zamanlar herkeste plus yoktu, plusu olanlar yükseklerde uçardı)
Huzurun, kardeşliğin, iyiliğin olmadığı yerde kan akmaya devam eder.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN