Geri atma
-
Hydrocodone
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Geri atma
Tam klan savasinin ortasindayim buyucuye balyozla depar atiyorum 1 tane vuruyor hop 5 metre geriye atiyor su hata duzelsin artik hep boyle boyle nereye kadar kac kere öluyoruz bu hatadan dolayi guncelleme ile bunu da degistirseniz.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Geri atma
İgrenc bir olay.. meteordayim gecen gun, Adamin dibindeyim, kutubu bir acti pat saatteyim 
Kaç zamandır süre gelen sorunlar bunlar.
Herşeye bir çözüm istiyoruz da ,bir şey olacak gibide değil.
Herşeye bir çözüm istiyoruz da ,bir şey olacak gibide değil.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Gecen girdim delay ve buglardan full tilsim + 5244 maxlı savascimla gunes asali buyucuyu kesemedim.Lanet birsey bu oyun hatalari

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Çok saçma bir şey bu geri atma ya hakikaten kolaylıkla kesebileceğimiz bir düşmanı bile kesemiyoruz.
kedi
piyasada ne kadar oyun varsa bakın böyle bir problem göremezsiniz. bu da ikv nin bir türlü düzeltilemeyen saçmalıkları arasında. düzeltme namına hiçbirşeyin gelmeyeceğini düşündüğüm yeni güncellemede düzeltilmesini ummaktan başka birşey gelmiyor elimizden.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Hep beraber yeni güncelleme de herşeyin düzeleceğine o kadar çok odaklanmışız ki, umarım düzelir, insanlar güncellemeden daha çok mevcut hataların düzeltilmesini istiyor, bir değişiklik olmazsa büyük hayal kırıklığı ve yoğun bir oyuncu kaybına kendi elleriyle kapı aralayacaklar, umarım herşey güzelleşir.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Yhaaaa ağbi yhaaa def23 büyücüye teq atıyor yhaaaa. İi oLdu böle artıq teq atamıyorsunuz oLLey beeee.!!1!!11!!!1
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Kardesim defansif savunma yetenegi adi ustunde savunmadir onun hasar verip terminatore donmesi cok sacma bir olay, oyunun dengesizliklerine laf ediyorum sahsen ben, def23 u de elestirdim bunu da elestirdim bir savasci, buyucuyu keserken neden moonwalk yapsin