Güncelleme Sonrası Bug Fix Hk. DEVLER KONUYA!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Güncelleme Sonrası Bug Fix Hk. DEVLER KONUYA!!

Mesaj gönderen Caffeine »

özellikle holde gözükmeyen böceklerin çoğu kez tecavüzüne maruz kalıyorum. hayalet yaratıklarla savaşmak hiçte kolay değil. ekmeğimin peşinden koşarken alçakça arkadan yada önden saldırmaları gerçekten beni aç bırakıyor. :(
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

FiratCakiroglu yazdı: 10 Oca 2018 20:40 Oyunun her pixeline bakmışlardır artık, geçen 5 6 yıl var sonuçta. Kapsamlı bir bug fix gelecektir diye tahmin ediyorum.
:+1:
Resim
trojenxx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen trojenxx »

amirogllu yazdı: 11 Oca 2018 00:57 Merhabalar,

Bildiğinizi ve yahut bilmediğiniz 'Sobbe Studio'su Tek İstanbul Kıyamet Vakti ile Sınırlı değildir.
Nerull vs Deveprlar ,yazılım,grafiker,kodlamacı,programcı yetkililerinde
Vakti Sınırlı olarak Ayarlanır tahminimce

'İstanbul kıyamet vakti ve Diğer aktif oyunların işlerini yapıyorlar çünkü bir oyun Zaten Bu kadar zor yönetilemez
Satış sahibinin tabi ki de kazançları için başka oyunlarında bakımı gerekli olduğu için

İstanbul Kıyamet Vakti Beli Zamanlarda Konu Edilir Başkada yapılan Bir nusibet olamaz :grimacing:
Arkadaşım Google Translate felanmı kullanıyorsun ?
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

trojenxx yazdı: 11 Oca 2018 16:30

Bildiğinizi ve yahut bilmediğiniz 'Sobbe Studio'su Tek İstanbul Kıyamet Vakti ile Sınırlı değildir.

'İstanbul kıyamet vakti ve Diğer aktif oyunların işlerini yapıyorlar çünkü bir oyun Zaten Bu kadar zor yönetilemez
Satış sahibinin tabi ki de kazançları için başka oyunlarında bakımı gerekli olduğu için

İstanbul Kıyamet Vakti Beli Zamanlarda Konu Edilir Başkada yapılan Bir nusibet olamaz :grimacing:
:grin: :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

trojenxx yazdı: 11 Oca 2018 16:30

:') :')
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Boşuna yazma Yönetimden kimse gelipte cevap vermiyecek güncelleme olucak deyip kayıplara karıştılar bulan gören olursa bildirsin başlarına birşey gelmiş olabilir
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

ANGMAR yazdı: 10 Oca 2018 20:34 Karaköy güncellemesiyle beraber bug fix yapılacak mı ? Örneğin holde sürekli oyundan atması gibi. Kimse alınmasın ama oyun bozuk. Hol inanılmaz derecede bozuk. Olmamış hol. Ayrıca şu sunucularınızı ne zaman düzelteceksiniz diye soracağım ama ben sizin sunucunuz falan olduğunu düşünmüyorum. Performans bilgisayarına mı kurdunuz oyunun dosyalarını anlamadım ki. Pc tozlanınca oyun çöküyor herhalde. Az oyuncu olmasına rağmen bu kadar basit bir şekilde çökmemeli. Windows 10 işletim sistemiyle de düzgün çalışmıyor oyun. 512 mb ramli bilgisayarımda daha rahat oynuyordum.

Şahsi görüşüm oyun arayüzü değişmesi gibi şeyler getirilmeden önce bu tip büyük hataların giderilmesi gerekiyor. Çünkü arayüz güncellemesinin (ki olacaksa) bir hataya yol açıp açmayacağını bilemezsiniz. Ayrıca yapılacak iyileştirme çalışmalarıyla alakalı forumda bilgi paylaşırsanız seviniriz. En azından şu şu yapılacak deyin (tarih istemiyoruz liste verin).
+∞
Resim
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

yapmazlar arkadaşlar bakınız karakterin silahının elinden gitmesi bunu kaç defa bildirdim planlarımız arasında dediler üzerinden 5 yılmı ne geçti yapılmadı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön