Defansif dövüşme 2 (III) Tılsımına artık bir düzenleme gerekiyor!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Defansif dövüşme 2 (III) Tılsımına artık bir düzenleme gerekiyor!

Mesaj gönderen noctiluca »

Hala konuyu ne diye uzatıp da Def2 3 ü savunuyorsunuz ki? Verelim size bir büyücü, karşınıza gelsin def23 lü adam argo kullanmak ıstemıyorum ama o tank AFK değilse ZORR kesersiniz...
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Def 2 3'ü savunan arkadaşlar ile aynı oyunu oynamıyoruz galiba.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Allah belasını versin böyle tılsımın. Yok mu sesimizi duyan? Adam iksiri içiyor terminatör gibi geziyor ortada, önüne gelen büyüye tek atıyor. Savaşmaktan soğuduk artık. Geliştirici ekipten bu tılsımı kim akıl etti gerçekten merak ediyorum. Oyunu oynanmaz hale geldi. Karaköy eklentisi ile artık iksire de gerek kalmayacak. Adamlar tek tek indirecek herkesi.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

mirkan1453 yazdı: 31 Ara 2017 17:40
noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 14:53 Kelime anlamlarini tekrar aciklamakta fayda var
TANK: Cani fazla, hasari az, dusmani ustune ceker, diger grup uyeleri saldirir, tek basina hicbirsey yapamaz

OFANSİF: Cani tanka oranla daha az, Hasari fazladir saldiri duzenler

Ama oyunda Tank ofansifi kesebiliyor ve daha fazla hasar verebiliyor..

Bourne yazdı: 31 Ara 2017 08:50 İzah etmek istediğim oyun sana ne sunuyorsa sende buna göre adapte oluyorsun.İkvde dengeler devamlı değişiyor buna ne kadar adapte olabiliyorsun sorun burda.Saçmalıkmı istiyorsun? Anlatayım. Bölgeler gelmeden takılarıyla beraber full element saldırı ve full max saldırı setlerim vardı.Klandan bölgeden itemleri yansıtıp sorana 1 milyar diyordum.O zaman için iyi paraydı pazarlık yapan oluyordu.Sonra bir güncel geldi yıllarca yapmak için didinip durduklarım biranda hepsi çöp oldu.Bu oyunda birşeye saçmalık diyeceksek saçmalık bu.Sen şimdi savaşçı ancak çok pahalı bir tılsım aldığında seni kolay keseiliyor olmasına saçmalık diyorsunya e daha evvel büyücü savaşçı karşısına çıktığında kesilmek istemiyorsa oyundan çıkması gerekiyordu şimdiki duruma savaşçılar saçmalık diyormu?
movie yazdı: 31 Ara 2017 02:12
Bourne yazdı: 30 Ara 2017 23:28 Bölgeler (Sığınak,migrat) gelmeden evvel büyü sınıfı insanların savaşçı ve şifacıdan sonra açtıkları üçüncü sıradaki bir sınıftı. Herkes savaşçı charlarla dolaşır wsler çoğunlukla savaşçı charlarla yapılırdı.Büyü charları bölgelerledeki boss kesimlerindeki rolleriyle beraber oyuna eklenen eşyalarla dahada güçlendi.Oyunda eski olanlar büyülerin eskiye göre aşırı güçlendiğini bilirler.Sadece bir tılsımla savaşçıların kazandığı bu fark eskiden tılsım takmadan vardı.Olaya birde bu pencereden bakmak lazım.
E ne demek istiyorsun? Büyücüler bununla yetinsin mi? Eskiden daha kötüydü buna şükretsinler öyle mi?
Bu ne saçma bir düşünce şeklidir yahu.
Yalnız bu yaptığın tanımlamalar grup bölgeleri için geçerli ve yetenek sistemi son değişmesiyle öne çıkan tanımlamalar önceden Yücelen Plevne Setle tank oluyorduk biz Farabi solucan direnç setlerle iş yapmıyordu tanklar, o zaman savaşçı tek düzeydi şimdiki tank kavramı biraz metalaştırıldı, tılsımlarla sobee bunu kırdı bence çokta doğru yaptı renk geldi oyuna ve sınıfa
Ne renk gelmesinden bahsediyorsun Allah için? Büyücü müsünüz siz? Kapatalım büyücü sınıfını herkes tank oynasın. Böyle bir saçmalık olabilir mi, görmüyor mu geliştirici ekipten kimse bu durumu?
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

NaudiR yazdı: 02 Oca 2018 03:48
mirkan1453 yazdı: 31 Ara 2017 17:40
noctiluca yazdı: 31 Ara 2017 14:53 Kelime anlamlarini tekrar aciklamakta fayda var
TANK: Cani fazla, hasari az, dusmani ustune ceker, diger grup uyeleri saldirir, tek basina hicbirsey yapamaz

OFANSİF: Cani tanka oranla daha az, Hasari fazladir saldiri duzenler

Ama oyunda Tank ofansifi kesebiliyor ve daha fazla hasar verebiliyor..

Bourne yazdı: 31 Ara 2017 08:50 İzah etmek istediğim oyun sana ne sunuyorsa sende buna göre adapte oluyorsun.İkvde dengeler devamlı değişiyor buna ne kadar adapte olabiliyorsun sorun burda.Saçmalıkmı istiyorsun? Anlatayım. Bölgeler gelmeden takılarıyla beraber full element saldırı ve full max saldırı setlerim vardı.Klandan bölgeden itemleri yansıtıp sorana 1 milyar diyordum.O zaman için iyi paraydı pazarlık yapan oluyordu.Sonra bir güncel geldi yıllarca yapmak için didinip durduklarım biranda hepsi çöp oldu.Bu oyunda birşeye saçmalık diyeceksek saçmalık bu.Sen şimdi savaşçı ancak çok pahalı bir tılsım aldığında seni kolay keseiliyor olmasına saçmalık diyorsunya e daha evvel büyücü savaşçı karşısına çıktığında kesilmek istemiyorsa oyundan çıkması gerekiyordu şimdiki duruma savaşçılar saçmalık diyormu?
movie yazdı: 31 Ara 2017 02:12

E ne demek istiyorsun? Büyücüler bununla yetinsin mi? Eskiden daha kötüydü buna şükretsinler öyle mi?
Bu ne saçma bir düşünce şeklidir yahu.
Yalnız bu yaptığın tanımlamalar grup bölgeleri için geçerli ve yetenek sistemi son değişmesiyle öne çıkan tanımlamalar önceden Yücelen Plevne Setle tank oluyorduk biz Farabi solucan direnç setlerle iş yapmıyordu tanklar, o zaman savaşçı tek düzeydi şimdiki tank kavramı biraz metalaştırıldı, tılsımlarla sobee bunu kırdı bence çokta doğru yaptı renk geldi oyuna ve sınıfa
Ne renk gelmesinden bahsediyorsun Allah için? Büyücü müsünüz siz? Kapatalım büyücü sınıfını herkes tank oynasın. Böyle bir saçmalık olabilir mi, görmüyor mu geliştirici ekipten kimse bu durumu?
Oq, sen devam et, başkalarının fikirlerini ciddiye alma, kendi fikrini üstün diğerlerini saçma gör, geliştiriciler de seni ciddiye alsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

noctiluca yazdı: 01 Oca 2018 18:27 Hala konuyu ne diye uzatıp da Def2 3 ü savunuyorsunuz ki? Verelim size bir büyücü, karşınıza gelsin def23 lü adam argo kullanmak ıstemıyorum ama o tank AFK değilse ZORR kesersiniz...
Defans 2-3 de kullanıyorum büyücü de sanırım siz zihine puan vermeyenlersiniz. Yap zihini 15 kutubu 15 tabi buz okunu da unutma. Büyücüyle ne defansların kesildiğini gördüm. Onlar buraya gelip te bu met 2-3 'ler fena vuruyor demiyor.
Bence sizde sahip olun bu tılsıma.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

ybrdelisix yazdı: 02 Oca 2018 16:48
noctiluca yazdı: 01 Oca 2018 18:27 Hala konuyu ne diye uzatıp da Def2 3 ü savunuyorsunuz ki? Verelim size bir büyücü, karşınıza gelsin def23 lü adam argo kullanmak ıstemıyorum ama o tank AFK değilse ZORR kesersiniz...
Defans 2-3 de kullanıyorum büyücü de sanırım siz zihine puan vermeyenlersiniz. Yap zihini 15 kutubu 15 tabi buz okunu da unutma. Büyücüyle ne defansların kesildiğini gördüm. Onlar buraya gelip te bu met 2-3 'ler fena vuruyor demiyor.
Benim buyucu çarım M1+ M23 + Kons 22 sahibi, full kiyamet set. Zihin 15 kutup da 15 ayrica acemi de degilim oyunda 11. Senem. Abicim sen def23 savascinla hic teketekte öldünmü buyucuye karsi??? Ya vallaha şu forumda cok gereksiz insanlar var. Biraz yukarida def23 adami gorunce her buyucu ya zihin atip f4 cekiyor ya kutup acip f4 cekiyor dedim. Adam bana dokununca 8k goturuyor ben fizikle ona her seferinde 2k vursam ne yazar 12 kez ben o adama fizik atana kadar adam beni zaten 2 vurus ta kesiyor
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MXneo »

noctiluca yazdı: 02 Oca 2018 18:58
Benim buyucu çarım M1+ M23 + Kons 22 sahibi, full kiyamet set. Zihin 15 kutup da 15 ayrica acemi de degilim oyunda 11. Senem. Abicim sen def23 savascinla hic teketekte öldünmü buyucuye karsi??? Ya vallaha şu forumda cok gereksiz insanlar var. Biraz yukarida def23 adami gorunce her buyucu ya zihin atip f4 cekiyor ya kutup acip f4 cekiyor dedim. Adam bana dokununca 8k goturuyor ben fizikle ona her seferinde 2k vursam ne yazar 12 kez ben o adama fizik atana kadar adam beni zaten 2 vurus ta kesiyor
Katılıyorum Def 2 (III) Takan Bir Savaşçı Max Giyemez Engellenmesi Gereklidir. Hasar Olarak Sadece Element Hasar Giyebilir.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

noctiluca yazdı: 02 Oca 2018 18:58
Ws de kesemiyorsan senin sorunun. Her sınıf birbirini kesebilecek güçte. Gerisi oyuncuların yeteneklerine kalmış. Beyazköşk e geç Arz klanda sağlam büyücüler var izleyebilirsin. Ayrıca mehkan diye biri vardı beğenerek ws lerini izledim. Bi araştır nasıl kesiliyor gör. Ayrıca Kuklacıda ismini vermek istemiyordum ama verecem ömer k.b :grin:. Mrdzz git biraz takıl izle öğren sana tavsiyem. Konuyu kişiselleştirmeyelim.
Tekrar söylüyorum Hemen bir defans 2-3 sahibi ol o zevki yaşa. Ondan sonra bana hak vereceksin.
Kal sağlıcakla....
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
carpetflex
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen carpetflex »

Hasar+Solucan item şart yoksa parlatılmış çifte ile 3 tane vuruyorlar ve bu çok can sıkıcı :unamused:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön