Beklediğim açıklama.AgahEfendi yazdı: ↑30 Ara 2017 23:57 Arzın Çocukları yaratıklarla dost değil.Onların felsefesi daha çok "Yargısız infaz yapmamak" üzerine.Lodoslar ise "Hepsini öldürün!" şeklinde.Vahşi veya konuşarak anlaşamayacakları yaratıkları doğal olarak öldürecekler.Düşmana sarılacak halleri yok.![]()
Öykü Hatası İKV
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Öykü Hatası İKV
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Fragmanda konuşan kişi (Ben o konuşmayı Mansur Bey'in yaptığını ve fareadamları büyük bir savaşa hazırladığını düşünüyorum.) ''İnsanlar ırkların kardeş olduğunu söylerler.'' diyor ve böyle bir şeyin olmadığını dile getiriyor. Yani Arz klanının izlediği yol şimdiden kapandı bence.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
MENSUR BEY ile o konuşmanın alakası yok kardeşim orada konuşan kişi altta fotoğraftaki kişidir. Fareadamları yöneten kişi yaniSalurBeyi yazdı: ↑31 Ara 2017 11:44 Fragmanda konuşan kişi (Ben o konuşmayı Mansur Bey'in yaptığını ve fareadamları büyük bir savaşa hazırladığını düşünüyorum.) ''İnsanlar ırkların kardeş olduğunu söylerler.'' diyor ve böyle bir şeyin olmadığını dile getiriyor. Yani Arz klanının izlediği yol şimdiden kapandı bence.![]()

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Daha buyuk bir mantik hatasi ise menzilli Arz muhafizlarinin yakin dovusle saldirmasi.

- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Hamunaptra
FiratCakiroglu yazdı: ↑31 Ara 2017 03:30 Lodos muhafızları adamdır. Ne diyor şair 'bünyemizi mikroptan temizleyecek en güzel tedavi usulü: katliâm...'
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

mansur bey degıl bence Kuklacının elemanlarından birisi örneğin Kuklacının seçilmişiSalurBeyi yazdı: ↑31 Ara 2017 11:44 Fragmanda konuşan kişi (Ben o konuşmayı Mansur Bey'in yaptığını ve fareadamları büyük bir savaşa hazırladığını düşünüyorum.) ''İnsanlar ırkların kardeş olduğunu söylerler.'' diyor ve böyle bir şeyin olmadığını dile getiriyor. Yani Arz klanının izlediği yol şimdiden kapandı bence.![]()
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
O konuşmayı mansur bey yapamaz çünkü mansur bey 1960lı yıllarda öldü zaten.
Göster
ismet beyi bi araştırın arkadaşlar oyunda yanına gidin kurcalayın bakalım dost mu düşman mı
Arz'a düşman Lodos'a dostemrecelik54 yazdı: ↑31 Ara 2017 16:21 O konuşmayı mansur bey yapamaz çünkü mansur bey 1960lı yıllarda öldü zaten.Gösterismet beyi bi araştırın arkadaşlar oyunda yanına gidin kurcalayın bakalım dost mu düşman mı
Nothing
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

ama yaratıklarla nasıl dost olunabılır kı mantık dısı.Caffeine yazdı: ↑31 Ara 2017 07:20 Arzın Çocukları klanının işportacısı bir fareadamdır. Lodosların ki ise bir insan. demek ki Handan Hanım'ın teorisi "onlar yaratıkta olsalar, aralarında iyileride var. yargısız infaz yapmamak en doğru olanıdır." şeklinde olabilir. İsmet Bey ise "sadece insan olmak yetmez, Lodos'un Lodostan başka dostu yoktur." felsefesini savunuyor olması kuvvetle muhtemel gibi görünüyor.
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...