Karaköy'den Gelen Fareadam Irkı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Karaköy'den Gelen Fareadam Irkı

Mesaj gönderen MXneo »

Merhabalar

Karaköyde Neler Yaşanmış Bilmiyorum Ama Bu Fareadamların Eminönü Sahiline Bu Harap Olmuş Gemi İle Geldikleri veya Getirildikleri Kesin ve Gemide İmha Edilmiş Gibi Gözüküyor. Bir Nevi Eminönü'ne Şiddetli Baskın Yapan Bu Fareadam Irkları Arasında Sahilde Olanlar Fare Adam Dövüşcü, Fare Adam Tetikçi , Fare Adam Fedai ve Fare Adam Koruyucu dur. Onlara Önderlik Yapan İse Kuklacı Tarafından Seçilen Bir İnsan ''Kuklacının Seçilmişi dir. Kuklacı'nın Büyüye Merakı Olduğunu Biliyoruz Fakat Ürettiği Fareadamlar Arasında Daha Büyü Atabilen Bir Irka Rastlanmamıştır. Kuklacının Neden Böyle Bir şey Yapmadığınıda Belki Yeni Genişleme Paketi KARAKÖY de Öğreniriz Bizi Çok Güzel Şeyler Bekliyor Eminim Genişleme Paketiyle Gelecek Koca Bir Maceraya Atılma Zamanı Bizi Bekliyor.. Şimdiden Bütün Camiaya Hayırlı Uğurlu Olsun :blush:

Resim
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Re: Karaköy'den Gelen Fareadam Irkı

Mesaj gönderen TOLGARDA »

iyi de fareadamların varoluş hikayesi başka. Bildiğim kadarıyla Karaköy'den gelmediler. Buradan Karaköy'e gittiler.

Ama ben de bir gemi ile karşıya geçeceğimizi düşünmekteyim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Twingo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Twingo »

Kuklacı'nın büyü yapabilen F.A. yapmasına gerek yoktu ki. Zaten yapıldıkları dönemde büyü yapan kişiler kuklacı ve onun öğrencileriydi. F.A.'lar ise yeterince güçlüydü ve hali hazırda bir çok zafer kazanabiliyordu. Bir çok kişi için kuklacı bir düşman gibi görülüyor ama ben Kuklacı'nın iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Hatta bizim karakterimizin git gide ona dönüştüğünü düşünüyorum. Büyük Hol bölgesinde yer alan "Dahası Yok" isimli şarkıda geçen sözlerde bize seslenen kişi bence kuklacı. Bununla ilgili bir konu yazmıştım ama özet geçeyim buraya; Kuklacı yapmış olduğu fare adamların çözüm getireceğine inanırken daha da kan dökülmesine sebep olduğunu anlayınca Mansur Bey'in de ölümüyle birlikte, suçluluk hissedip terk edip gitti. Kendisini bir canavar olarak görüyor. Fakat kuruluşumuzun bu canavara dönüşmekten geçtiğini söylüyor. Konuyu incelemek isterseniz konu burada;

viewtopic.php?f=46&t=142765&p=1113590#p1113590

Fare Adamlar konusuna gelirsek Karaköy'de yer alan klan Gizit Klan'ı. Yeni bölgede göreceklerimiz şimdiye kadar gördüğümüz en güçlü fare adamlar olabilir. Kendilerini aynı zamanda büyük holde hainin yanında da görmüştük.
Resim
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MXneo »

TOLGARDA yazdı: 30 Ara 2017 08:28 iyi de fareadamların varoluş hikayesi başka. Bildiğim kadarıyla Karaköy'den gelmediler. Buradan Karaköy'e gittiler.

Aydemir Bey ve Afet Sonrası Eminönü (1956-1971)

Azat Efendi döneminde zayıflayan ve saldırganlaşan Beyaz Köşk, 1971 yılında Eminönü'nde sıkı yönetim ilan ediyor ve Büyük Postane'deki Şehir Meclisi'ni kapatıyordu. Aydemir Bey'in de üyelerinden olduğu yeni ve daha küçük meclis, bu olay öngörülerek, gizli bir bölgede açılıyordu. Bu gizli bölgenin sonradan, isyancı fare adamların kontrolü altındaki bölgeden kiralanan, karaya vurmuş bir kuru-yük gemisi olduğu açıklandı.
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Fareadamlar kendileri öğrenmiş olabilir büyü yapmayı.Sonuçta onlar da insanlar gibi düşünebilen iradesi olan varlıklar.
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 30 Ara 2017 08:28 iyi de fareadamların varoluş hikayesi başka. Bildiğim kadarıyla Karaköy'den gelmediler. Buradan Karaköy'e gittiler.

:+1:
MXneo yazdı: 30 Ara 2017 20:21

Aydemir Bey ve Afet Sonrası Eminönü (1956-1971)

Azat Efendi döneminde zayıflayan ve saldırganlaşan Beyaz Köşk, 1971 yılında Eminönü'nde sıkı yönetim ilan ediyor ve Büyük Postane'deki Şehir Meclisi'ni kapatıyordu. Aydemir Bey'in de üyelerinden olduğu yeni ve daha küçük meclis, bu olay öngörülerek, gizli bir bölgede açılıyordu. Bu gizli bölgenin sonradan, isyancı fare adamların kontrolü altındaki bölgeden kiralanan, karaya vurmuş bir kuru-yük gemisi olduğu açıklandı.
Hafıza beni yanıltmıyorsa, ilk Fare Adam deneyi 1962'de yapılıyor lakin 1963'te en başarılısı elde ediliyor. Yani TOLGARDA'nın da dediği gibi bir şey yaşanıyor. Şöyle izah edeyim; Kıyamet zamanı, Eminönü ile Karaköy arasındaki ince bir çizgi ve birbirlerini bağlayan köprü Galata Köprüsü henüz yıkılmamıştı. 1974'teki patlama ile yıkıldı. Bundan önce Fare Adamlar, ihtilal düşüncelerini güçlendirerek azınlık olarak yaşadıkları Eminönü'nden Karaköy'e geçiş yaptılar ki Karaköy illet bir yer. Buranın, kendilerine ait olduklarını söyledir ve oradaki azınlık insanları öldürdüler. Sonrası anlaşmalar, köprü üzerinde kutlamalar ve 74 faciası.
Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Karaköyde büyü yapabilen fareadamları görmek çok ilginç olabilir..
Nothing
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MXneo »

Scalgar yazdı: 31 Ara 2017 16:31 Karaköyde büyü yapabilen fareadamları görmek çok ilginç olabilir..
Fragmandan da anlaşılacağı Üzere Yüzleri Kapalı Gizit Klan Üyesi Fare Adamların Büyü Yaptıkları Ap Açık Ortada Asit Atan ve Ateş Çemberi Yapan Bir Fare Adam Gördüm Sanki
Resim
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Güncelleme öncesi bence şu fareleri oyuna eklesinler de Eminönüne felan baskın yapsınlar onları keselim
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

MXneo yazdı: 31 Ara 2017 17:10
Scalgar yazdı: 31 Ara 2017 16:31 Karaköyde büyü yapabilen fareadamları görmek çok ilginç olabilir..
Fragmandan da anlaşılacağı Üzere Yüzleri Kapalı Gizit Klan Üyesi Fare Adamların Büyü Yaptıkları Ap Açık Ortada Asit Atan ve Ateş Çemberi Yapan Bir Fare Adam Gördüm Sanki
Resim
Ben de bundan bahsediyordum :D
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön