İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: B E Y

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

Elinize emeğine sağlık...
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar Cümleten Hayırlı Olsun.....

Gereksiz eleştiri yapanlar bunca yıl neden güncelleme gelmiyor diyen ve de herseye muhalefet olan oyuncu kitlesidir. İKV zorluklarla kurulan ve de bir çok sıkıntı çekmiş bir oyundur. Şu an tekrar canlanmaya başlamıştır. Gerçekten destekleyen ve sabırla bekleyen herkez umduğundan fazlasını her zaman ki gibi tadacaktır.

Şimdiden sabırsızlıkla beklemedeyiz..... iyi çalışmalar sobee.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Yanlış anlama ama hatırlıyorumda sen bir konu açmıştın. Bilmem ne kadar Para yatırdım bilmem ne kadar tılsıma sahibim oyunda yapacak birşey kalmadı diye yönetime yakınan kişi sen değilmiydin? Bunu seni yargılamak için yada küçük düşürmek için yazmıyorum. Hatırlatma amacıyla yazıyorum. Hakkı olduğun konularda var ve katılıyorum.
İyi forumlar.
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 11:34 Ya çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden, para verilmeyen oyun kalmadı piyasa da kalkıp İKV ye verdiğin 3 kuruşun hesabını böyle soramazsın, para veriyorsan hizmet alıyorsun, paranın karşılığında ekstra bir taahhütte bulunmuyor adamlar, yok 5 sene sonra bu mu gelecekti, yok 25 aralığı ziyan ettiler, yok bilmem ne, Serinplay’in dediği gibi oyunun hikaye örgüsünde olan harita ve fareadamlar, farklı yaratık kesmek istiyorsan gavur icadı MMORPG oyun çok git oraya aklına hayaline gelmedik yaratıkları kesersin, cebindende tomarla parayı alır, görürsün o zaman oyuna para nasıl gidiyormuş..
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

ybrdelisix yazdı: 28 Ara 2017 22:28 Yanlış anlama ama hatırlıyorumda sen bir konu açmıştın. Bilmem ne kadar Para yatırdım bilmem ne kadar tılsıma sahibim oyunda yapacak birşey kalmadı diye yönetime yakınan kişi sen değilmiydin? Bunu seni yargılamak için yada küçük düşürmek için yazmıyorum. Hatırlatma amacıyla yazıyorum. Hakkı olduğun konularda var ve katılıyorum.
İyi forumlar.
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 11:34 Ya çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden, para verilmeyen oyun kalmadı piyasa da kalkıp İKV ye verdiğin 3 kuruşun hesabını böyle soramazsın, para veriyorsan hizmet alıyorsun, paranın karşılığında ekstra bir taahhütte bulunmuyor adamlar, yok 5 sene sonra bu mu gelecekti, yok 25 aralığı ziyan ettiler, yok bilmem ne, Serinplay’in dediği gibi oyunun hikaye örgüsünde olan harita ve fareadamlar, farklı yaratık kesmek istiyorsan gavur icadı MMORPG oyun çok git oraya aklına hayaline gelmedik yaratıkları kesersin, cebindende tomarla parayı alır, görürsün o zaman oyuna para nasıl gidiyormuş..
Açtığım konu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve söylediğin tarzda içeriksiz bir konu açmadım bu zamana kadar, oyuna başlayalı 4 ay oldu, söylediğin pozisyon için uzun süre geçirmem gerekirdi, hepsinden öte bu zamana kadar kimseye şu tılsımlarım varda demedim, loncam bile bilmez tılsımımı yada paramı, neyse sanırım karıştırdın, ayrıca konu yanlış anlaşıldı ben yönetimi eleştirmeyin de demedim sadece bu konu hakkında söylenmiş birşeydi bu, fazla uzadı. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Gokkan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gokkan »

https://i.hizliresim.com/GydA3Z.png
resimde göreceğiniz yer karaköye gidiş olabilir. ihtimaller yüksek. dilara zaten fareadamlardan da nefret ediyor...
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)

IxCaKSeTxI (ejder asa)
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

Dawnguard yazdı: 27 Ara 2017 21:29 HollyShit ve Serinplay göreve.
:grinning: +1
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
kayhan05
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kayhan05 »

Bence , savaşcı ve şifacı kıyafetleri güzel duruyo ama büyücü kıyafetleri onların yanında çok sönük kalmış ,sanki savaşcının 30 levellik zırhını direk alıp üstüne geçirmiş gibi ; pantolon ve cekette öyle , üstünde biraz daha çalışıp daha iyi kıyafetler yapabilceğinizi düşünüyorum çünkü ikv camiasının %60 ı büyücü oynuyor ve bu kişileri hayal kırıklığına uğratmak istemezsiniz , asalarda öyle kıyamet asa ,trans asayı düşünürsek , bunların üstünde bi beklenti beklerken çok aşasında bi grafiği var gelecek asaların ,zamanınız bol biz 5 yıldır bekliyoruz bir kaç ay daha bekleriz yeterki gelcek yer tam anlamıyla beklentilerimizi karşılasın ,umarım yazılarımızı okuyup ona göre azda olsa bişeyleri değiştiriyosunuzdur çünkü ,evet yapan siz olabilirsiniz ama oynayacak kişide biziz , iyi forumlar umarım söylediğim şeyler gerekli yerlere ulaşır :relieved:
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Sanırım karıştırdım. K.b Lamazi diye bir kullanıcıydı sanırım. Mobilden girdiğim için bulamadım.
Lahza yazdı: 28 Ara 2017 22:47
ybrdelisix yazdı: 28 Ara 2017 22:28 Yanlış anlama ama hatırlıyorumda sen bir konu açmıştın. Bilmem ne kadar Para yatırdım bilmem ne kadar tılsıma sahibim oyunda yapacak birşey kalmadı diye yönetime yakınan kişi sen değilmiydin? Bunu seni yargılamak için yada küçük düşürmek için yazmıyorum. Hatırlatma amacıyla yazıyorum. Hakkı olduğun konularda var ve katılıyorum.
İyi forumlar.
Açtığım konu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve söylediğin tarzda içeriksiz bir konu açmadım bu zamana kadar, oyuna başlayalı 4 ay oldu, söylediğin pozisyon için uzun süre geçirmem gerekirdi, hepsinden öte bu zamana kadar kimseye şu tılsımlarım varda demedim, loncam bile bilmez tılsımımı yada paramı, neyse sanırım karıştırdın, ayrıca konu yanlış anlaşıldı ben yönetimi eleştirmeyin de demedim sadece bu konu hakkında söylenmiş birşeydi bu, fazla uzadı. İyi forumlar.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Hadi iyisiniz B-)

Resim
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Lahza yazdı: 28 Ara 2017 22:47
İyi forumlar.
sadece 4 aydır bu oyunu oynuyorsan bu insanların ne hissettiklerini anlaman mümkün değil. bir oyuna güncelleme gelmesini 5 yıl bekle sonra yazarsın ''çıkın artık şu oyuna para veriyorum tribinden'' diye. ben yaklaşık 8 yıl oynadım oyunu ara ara bırakıp tekrar başladım. son bir yıldır oyuna neredeyse hiç girmedim. bu konuda daha önce yazdıklarıma bakarsan gayet sakinim. bir yıl önce olsa şu konuda çemkirenlerin başında ben gelebilirdim. :) insan yıllardır oynadığı oyuna çok daha iyi şeyler beklerken karşısında ne bulsa beğenmeyebiliyor. o yüzden onların neden böyle yaptıklarını anlıyorum. içlerinden bazıları hiçbir şeyi beğenmiyor o da ayrı mesele :D oyuna güncelleme getirmek developer ların elinde olsaydı zaten 5 yıl içince oyuna 3 yada 5 genişleme paketi gelirdi. buda başka bir mesele. işte bu yüzden boşuna kendimizi yıpratmaya gerek yok. işim özeti şu ismini vermeyeceğim bir takım oyunlardaki gibi ayda bir güncelleme alacak bir oyun değil ikv. ama 5 yıl da bir güncelleme gelecek bir oyunda değil(tılsımı saymıyorum)
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz

“Eski Duyurular” sayfasına dön