İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen ERSEN »

Ufuk pembe ise günbatımıdır grimsi olması da dumandan kaynaklıdır, fakat ufuk gri iken pembemsi olursa etraf kana bulanmış demektir. Gayet saçma ama aklıma ilk gelen o 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

TOLGARDA yazdı: 27 Ara 2017 20:33 Videonun arka plan sesleri arasında "çok yakında" gibi sözler duydum. Bunları net olarak anlayabilen var mıdır?
Videonun arka plandaki seslerde bayağı bir mesaj var sanki. Bende duydum gibi o ''çok yakında'' sözünü. Tekrar tekrar dinleyip analiz etmek lazım.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

TOLGARDA yazdı: 27 Ara 2017 20:33 Videonun arka plan sesleri arasında "çok yakında" gibi sözler duydum. Bunları net olarak anlayabilen var mıdır?
Birazdan Nerull da çok yakında der zaten ya çok da araştırmaya gerek yok 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
babaklas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Masumiyet

Mesaj gönderen babaklas »

bende Mansur diye anladım, fareadamlara konuşmayı yapan Mansur olabilir mi heykelini de gördük
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

"DeePeSTFeaRIV"
<Masumiyet>
<Tigir Er>
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

theazula yazdı: 27 Ara 2017 20:32 Farklı tiplerde yeni büyücü görünümleri gördüm bu çok güzel demek ki çeşitlilik artmış , tasarımlar on numara açıkçası hayran kaldım B-) asaların boyları çok daha uzun hale getirilmiş (ya da bana öle geldi 4 yıldır oyunda yokum :D) bomba efektli slot çok hoş olmuş kuru kuruya tabanca sıkan efektsiz slotlar sıkıcı olmaya başlamıştı. Map biraz soguk ve terkedilmiş boş gibi görünüyor ama bu durumun biraz da foruma ara sıra baktığımda oyuncuların ağır baskısından dolayı aceleyle çıkartılmasından dolayı olduğunu düşünüyorum . Yaz zamanı çıkarılırsa o zamana kadar bu tasarımların üstüne eklendiği vakıt gayet tatmın edıcı bır guncelleme bızı beklıyor bana göre :)
Farklı tiplerdeki büyücüler nerede ben göremedim onları
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

ERSEN yazdı: 27 Ara 2017 20:41 Ufuk pembe ise günbatımıdır grimsi olması da dumandan kaynaklıdır, fakat ufuk gri iken pembemsi olursa etraf kana bulanmış demektir. Gayet saçma ama aklıma ilk gelen o 😄
Aman Allahım bu nasıl bi teori hayran kaldım
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

SPIEGLEIN yazdı: 27 Ara 2017 20:13
ERSEN yazdı: 27 Ara 2017 20:08 Yine tek tip kıyafet mi var bana mı öyle geldi?
Ufak bir detay var dikkat ettiysen büyücü kıyafetlerinde.

İki farklı tipte kıyafet gördüm.

Buz olarak ve fizik olarak olduğu aşikar gözüküyordu..
Öyle olursa kim ne giymiş belli olur biri 53 seviye biri 58 seviye ceket vs olabilir. Yoksa aha adam fizik giymiş solucanları takayım qnq
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Joule
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Joule »

Bu Konuşan Kuklacıdır.
DAİREONÜÇ
Oksit

KUKLACI
[2008---?]
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 20:10 Resim

Bu büyücünün Azat veya Fevzi Bey oldugu görüşündeyim biri ölmüştü zaten yaşayan bu büyücüdür.
Azat bey öldü Fevzi Bey(Fevzi Altuncu) oyun geliştiricisidir
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Yorumsuz....
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön