TeşekkürlerASALAK yazdı: ↑03 Tem 2017 15:34ELLERİNE SAĞLIK ASLANIM. DEVAM ET BEBEĞİM UP UP UP!Twingo yazdı: ↑02 Tem 2017 20:19 Yayınlamaycaktım ama neyse gaza geldim tam yayınlayım. Not: Biraz eksik gibi geliyor yazarken banada öyle geldi ama hikaye gibi değilde görev metniymiş gibi incelemek lazım kanısındayım. Çünkü karakteri betimlemedim elbette görev metni olduğu için ama oyunda normalde olsaydı aslında Yağmacı'nın Fare Adam olduğu falan çok rahat bilinirdi.neyse şimdlik bu kadar bence güncelleme gelirse üst lvl 55 olur.
Acemi Kaptan[50] Görevini Tamamladınız.
Kıyıya yavaşça yanaştınız, beklediğinizden daha iyi bir hava ile karşılaştınız. Araştırın.
Kayıp Not [51] Taş
Yardım edin lütfen! Geliyorlar her yerdeler!Araştırın.
Eski bir düşman [51] Yaralı Çocuk
Yardım! Lütfen yardım et bana! Biz, biz oyun oynuyorduk, bir anda geldiler. Arkadaşlarımı parçaladılar, ailemi kaybettim lütfen bana yardım et. 20 adet Taş Kanat Altın öldürün.
Karanlık Mazi[51] Yaralı Çocuk
Geri döndüğünüzde çocuk, ölmek üzereydi. Kopmuş olan kolu ve bacakları artık yük olmuyordu bir çareye. Yanına yaklaşıp eğildiniz sadece lütfen diyebildi. Başınızı kaldırıp karşıya baktınız. Çemberlitaş Sütunun, Erg ile parlayan silüetini gördünüz. Tüm bunların anlamı neydi? Henüz vardığınız bu yeni diyarda ki sizin rolünüz ne olacaktı? Acaba yine doğru yoldayım derken birilerinin kuklası mı olacaktınız? Tüm bu düşünceler içerisinde yavaşça çocuğun boğazını tuttunuz. Son cümlesini söyleyemesede gözlerinden minnetini anladınız.
Yağmacı[51] Yağmacı
Hey sen oradaki! İlk önce ben geldim buraya, sakın malların üzerine konayım deme. Hah sen buralardan değilsin. Uzun zamandır karşıdan birilerini görmemiştim burada. Desene orada işler tahmin ettiğimden daha kötü gidiyor. Benim adım Yağmacı. Yargılayan gözlerle bakma bana. Bu hayatta kalmaktır, anlarsın ya hani. Kıyamette krizi fırsata çevirenler hayatta kalır. Orada çocukla yaptığın şey güzeldi. Fakat ne yalan söyleyeyim ürktüm biraz. Hiç tereddüt etmedin. Ya katilin tekisin ya da iyi bir psikopat. Her neyse beni vereceklerinden başka hiçbir şey ilgilendirmez. Ben bu civarlardayım genellikle takas edeceğim güzel mallarım var ilgini çekerse eğer. Yağmacı ile tekrar konuşun.
Olanlar [51] Yağmacı
Burada ne mi oldu? Anlatayım madem. Bu civarda göreceğin üzere bir çok Fare Adam cesedi ve insan cesedi var. Hayır insanlar ile Fare Adamlar çatışmadı. Gizit ismini daha önce duymuşmuydun? Duymadıysan bile öğrenmiş oldun. Buralar artık onlardan sorulur. Beyoğlu'nu işgal ettiklerinden beri Galatacılar ile insanlar burada bir arada yaşıyorlardı. Ta ki geçtiğimiz haftaya kadar. Nedendir bilinmez bir anda Gizitler baskın yaparak tüm herkesi katlettiler. Ben onlara mühimmat sağladığım için bana zarar vermediler. Daha sonra Tophane civarlarına çekildiler. Yakın zamanda da yüklü bir sipariş aldım onlardan. Büyük bir baskın planlıyorlar ya çıkar kokusu yakında. Öğrendiklerinizi arzuhalci ile paylaşmanın iyi olacağını düşündünüz.
Olanlar [52] Arzuhalci
Ahh işte buradasın. Işık bu sefer gerçekten seni kabettiğimiz konusunda emindi. Hmm demek Fare Adam klanları birbirleri ile çatışmışlar. Birde Taş Kanatları gördüğünü söylüyorsun. Bu iki yaratığın kimi hatırlattığını biliyoruz ha dostum? Sence Kuklacı Ada'dan sonra Karaköy'e mi geçti dersin? Bunu gizitlerden başkası bilmiyor ne yazık ki. Öte yandan dediğin bu savaş hazırlığı pek hayra alamet değil. Bilinen en yakın yerleşim yeri Eminönü. Olası bir saldırı olabilir. Biliyorum ayrıldın ama Teşkilat'ın bunu bilmesi faydalı olabilir.
Akıl Oyunları [52] Agah efendi
Seni görmeyi pek beklemiyordum açıkcası. Ama uzun zamandır sesin soluğunda çıkmıyordu. Yanlış kararlar almandan korkuyordum. Anlat bakalım derdini. Agah Efendi ile tekrar konuşun.
Göreve Çağrı [52] Agah Efendi
Anlattıkların inanılmaz şeyler. Halan daha gizli güçler ile çalışıyor olman beni rahatsız ediyor olsa da, çoğunluğun menfaati söz konusu. Derhal Komutan'a git ve olanları anlat. Savunma hatları oluştursun. Belli ki hedefleri biz olacağız. Teşkilat'a geri alındın. Konseyi dert etme ben hallederim o kısmını.
İstihbarat [52] Komutan
Buyur Asker! Demek o yaratıklar bizimle savaşacaklar ha! Ben derhal tüm birimleri ön savunma hattına yolluyorum. İstihbarat hattımız zayıf artık. Git ve bir an önce bu mahluklar hakkında bilgi topla!
Yanlız olmayan adam [52] Yanlız adam
Yine mi geldin? Bana neden Yanlız Adam diyorlar biliyorsun değil mi? Sayende pekte yanlız değilim. Hmm demek yeniden burnunu sokacak bir delik buldun. Geçmişten kalan bir kaç şey biliyorum, fakat beni bu rahatsız etmelerinin yüzünden elbette ki sana bedavaya bir şey söylemeyeceğim. Taş kanat derileri iyi para ediyor biliyorsun. Altın Taş Kanat Derisine ise paha dahi biçilemez. Eğer oradakilerde buradakiler gibiyse yuvalandıkları özel yerler vardır. Kavga etmeyi seven yaratıklar illa bir kaç parça deri bulabileceğini düşünüyorum. 20 Adet Altın Taş Kanat derisi toplayın.
Bilgi [52] Yanlız Adam
Güzel. Belki de artık yanlız olmam ne dersin? Neyse bu Gizitler kolayca alt edebileceğiniz türden Fare Adamlar değiller. İlk isyan zamanlarından kalma bir nevi rütbeliler tarafından oluşturuldular. Göreceğin üzere Taş Kanatlar ile birlikte olduklarına göre Kuklacı onlarla birlikte orada olabilir. Eğer bir plan hazırlıkları varsa başarılı olacaklardır. Savaşı çoktan kaybettiniz demektir.
Geri Dönüş [52] Komutan
Gel asker neler öğrendin anlat bakalım! Komutan ile tekrar konuşun.
Cephe işi [53] Komutan
Bir yaratığın sözlerine güven olmaz ama temkinli olmakta fayda var. Savunma hattı oluşturulurken gözlem yapmları için bir kaç adam yolladım.Gizitlerin saklandığı yeri keşfettik. Fakat içeriye girmek çok riskli olduğundan geri döndüler. Oraya ancak sen girebilirsin. Tecrübeli bir askerdeden sana tavsiye yanına arkadaşlarını almayı unutma. Seni kaybedemeyiz. Bu sende kalsın. Buraya kadar gelirken bana hep şans getirdi. Belki sanada getirir. Buna ihtiyacın olacak.
Komutan'ın takdiri yüzük[55]
Hareket Hızı 3.0.0
Pislik [54] Gözlemci
Demek sonunda karşılaşabildik seninle. Şaşırmış olmalısın. Gördüğün üzere uzun zamandır seni izliyorduk. İlk döktüğün kandan itibaren seninle ilgili bir şeyler olduğunu fark etmiştik.
Belki buradan sağ çıkamayacağım ama kurtarıcımız ile karşılaşmanın verdiği huzur ile öleceğim.
Yumurta kırmadan omlet yapamazsın [54]Gizit Lideri
Beklediğim kadar güçlüsün. Zaten seni izlerkende bunu fark etmiştim. Bu anın gelmesi için çok bekledim. Neler olduğunu anladığını sanıyorsun ama hayır! Daha hiçbir şey görmedin bile genç adam. Eminönü'nün son kalesini de devre dışı bıraktın. Gerisini biz halledecekken yetinmedin birde yolu bize gösterdin! Ve şimdide üzerinde anhatar ile buraya kadar geldin. Efendim uyandığında bizzat teşekkür edecektir sana. Koridorun sonuna ilerle.
Kadim Kitap [55]
Bu kokuyu daha öncede almıştın. Yavaşça Erg'in seni zehirlediğini hissediyorsun. Kitabı incele.
Yakarış[55] Otomatik Görev
Seyir defteri,
Artık çekilmez bir hale gelmişti şu umarsızca hayatım. Ayrılıklar uzun sürmüyordu belki de. Tekrar geri dönmek bir şey ifade etmeyecekti. Ama dönmeliydim. Bunun olmasına izin veremezdim. Sadece son bir kez daha, ölüm için açmak üzere kapatıyorum ağızımı.
Ufkabakan
Kitabın altında bir parça sentetik ipek gördün. Mor duman bütün cildinde karıncalanıyor, soludukça, muktedirliğinin sınırları artıyordu. entetik ipeği cebinden çıkarırken, ceplerinin neredeyse ters yüz olduğuna dikkat ettin. Bu ipekten bir kesik almak için neredeyse tahtalı köyü boyluyordun, önemsiz bir şey gibi dikkatsizce cebe sıkıştırmak da neydi, kibir mi? Ya düşseydi? Yoksa kader kibirlileri kollar mıydı? İpeğin kesitini gözüne yaklaştırdın, dumandan yeterli bir miktarda soludun, göz bebeklerin iyice kısıldı, incecik yonga büyüdü ve büyüdü. Kesikteki örüntü netleşti, benzerini daha önce biryerlerde görmüştün, düşündün. Neydi bu; neydi bu çok tanıdık? Derin bir soluk daha aldın, gözlerini kapadın, aklında belirmeye başladı, hatırladın!" Kitapla birlikte geri dönüş için yola koyuldun.
Huzur[55] Arzuhalci
Bu olanlar hayret verici doğrusu. Anlaşılan o ki Gizit'in hedefi Kisless'ı uyandırmaktı.Ama neden? Kuklacı buradan geçmiş mi emin olamıyorum. Ama görünen o ki çocukları da kuklacının yolundan gitmeyi başarmışlar. Bugüne kadar bu büyüyü ondan başka kimse yapmamıştı. Gizitler bunu başarmış, bu Taş Kanatları açıklıyor. Peki ya Ufkabakan? Son kez kimin için ölüm yağdıracak acaba? Bunların hepsi benim için bile biraz fazla. Artık o kadar çok şey gördük ki kafamı toparlayamıyorum. Tek bildiğim her şey birbiri ile bağlantılı. Sende çok yorgunsun belli lütfen biraz dinlen hiç iyiye gitmiyor gibi sağlığın. Birazcık çınar altında soluklan. Çınar Altında gezin.
Onur[55]
Her seferinde geri dönmeyi başarıyorsun. Senin hakkında kim ne söylerse söylesin, başarılı bir askersin. Bu olanlar elbette konseyi etkileyecektir. Sana daha fazla verebilecek bir şeyim kalmadı. Takdirimden başka.
Yeni Bölge Görev Metinleri (Fan Made)
- Twingo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Yeni Bölge Görev Metinleri (Fan Made)

- Twingo
- Cin Avcısı
Hazır Karaköy duyurulmuşken bunu bir hortlatayım istedim. Sayın Gorgar ve Nerull telif işini ne zaman çözelim? Benim teklifim bir kahve ve sohbet. Size çok yakın bir yerde yaşıyorum siz ne zaman isterseniz.

Yeni Görev Alıcağımız Kişiler Ve Yerler Vardır Bence 49'dan sonra
- Twingo
- Cin Avcısı
Elbette mevcut. Zaten ben o zaman yazarken yanlarına not düştüm görevin kimlerden alındığını. Su kulesi benzeri bir yapıda gözlemci isimli bir Fare Adam boss hayal etmiştim. Sonda Gizit Lideri yazmışım tam olarak bir komutan hayal etmiştim sağolsunlar baya bir benzer nokta yakaladık. Bu bosslardan otomatik görevler falan geliyordu. İşte tabi ki ben kahin değilim. Bekleyip göreceğiz bakalım net olarak her şeyi.

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
oha adam ilerigoruslulukte cag atlamis 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Naim Süleymanoğlu
Dikkatimi çeken 49 dan 55 kadar görev itemi sadece maraton yuzükmü başka birşey yokmu öyle güçlü boşa felan kesilince iflisi kestiğimizde yücelen halit pantalon veriyordu ozamana göre en iyi itemdi ?
- Twingo
- Cin Avcısı
Ben yazarken item üzerine çok düşünmedim. Çünkü malum hepimiz şaheser itemleri fullemiştik. Ve parlatmıştık. Bunun üzerine ne kadar değişim yaparlar tahmin edemediğim için çok yazmadım fazla item.

Eşya konusu gerçekten çok derin bir mevzu bu kadar şaheser ve GB temelli oynadıktan sonra oyunu tek efsunu bile para edebilecek eşyalar nasıl olacak acaba..?
Nothing
- Twingo
- Cin Avcısı
Hep birlikte göreceğiz. Benimde pek fikrim yok bu konuda.Scalgar yazdı: ↑01 Oca 2018 19:28Eşya konusu gerçekten çok derin bir mevzu bu kadar şaheser ve GB temelli oynadıktan sonra oyunu tek efsunu bile para edebilecek eşyalar nasıl olacak acaba..?