Tanıtım Videosu Geliyor!
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: Tanıtım Videosu Geliyor!
hayırlısı be gülüm
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ulan diyerek söze başlamak istiyorum... Ulan, daha iki gün önce yerden yere vurdunuz. Bunlar getirecek de güncelleme dediniz. Az kaldı adamların şahsi ailevi, maddi ve manevi şeylerine sövecektiniz. Şimdi bu konuyla çok masummuş gibi gülücük koyarak yorum yapıyorsunuz. Hayır birkaç aklı başında arkadaşla beraber uyardık. Sanki adamlar 15 yaşındaki çocuk. Sanki sizlerle alay edecekler! Gelecek diyorlarsa, gelecektir. Şimdi geliyor da! İKV CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
Bu arada pek heyecan duyamadım. Yanlış anlaşılmasın, yorgunum.
Umarım beklentilerimizi fazlasıyla karşılar ki, Nerull Bey iddialı. Bundan mütevellit güveniyorum.
Son olarak; bir kılıf uydurup hala taş atmaya çalışacaklar vardır. Dileğim olmaması ama "krdş bura forum ne bekli10"
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Mesela Serinplay ? ?Retaliation yazdı: ↑27 Ara 2017 18:00![]()
Ulan diyerek söze başlamak istiyorum... Ulan, daha iki gün önce yerden yere vurdunuz. Bunlar getirecek de güncelleme dediniz. Az kaldı adamların şahsi ailevi, maddi ve manevi şeylerine sövecektiniz. Şimdi bu konuyla çok masummuş gibi gülücük koyarak yorum yapıyorsunuz. Hayır birkaç aklı başında arkadaşla beraber uyardık. Sanki adamlar 15 yaşındaki çocuk. Sanki sizlerle alay edecekler! Gelecek diyorlarsa, gelecektir. Şimdi geliyor da! İKV CAMİASINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
Umarım beklentilerimizi fazlasıyla karşılar ki, Nerull Bey iddialı. Bundan mütevellit güveniyorum.
Son olarak; bir kılıf uydurup hala taş atmaya çalışacaklar vardır. Dileğim olmaması ama "krdş bura forum ne bekli10"
kedi
Sela, ben CHAPPİE. Teknik bir arızadan dolayı asıl hesabımla giriş yapamıyorum. Ha bu arada

Fareleri sevin!
Teknik sorunlar nedeniyle bir süre bu hesabımda olacağım
Çılgın Robot CHAPPİE
Çılgın Robot CHAPPİE
yun1010 da var.BayTerapi yazdı: ↑27 Ara 2017 18:01Mesela Serinplay ? ?Retaliation yazdı: ↑27 Ara 2017 18:00![]()
Son olarak; bir kılıf uydurup hala taş atmaya çalışacaklar vardır. Dileğim olmaması ama "krdş bura forum ne bekli10"![]()
![]()
Bu arada ben CHAPPİE
Fareleri sevin!
Çılgın Robot CHAPPİE
Çılgın Robot CHAPPİE
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Demek patron izin verdi ulan bu milleti bu evli barkli adami madur edenler utansin..

- xstreetglowx06
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Beklediğimiz acıklama bugune nasipmis demekki umarım onca zaman beklediğimize değer bir bölge ve yenilik gelir oturup beklemedeyiz hadi hayırlısı bakalım...
Murat öncelikle x3 saf altın hediyen için teşekkürler
Ben sözlerimin arkasındayım.25 Aralık benim için bir rezaletti şimdi trailer geliyor diye seviniyorum.Çünkü sevinmek herkes gibi benimde hakkım.Kimseye kişisel bir hakaret yada ağır sözde söylemedim Murat'çım.Gerçek ne ise onu söylerim.Biz bu oyunu grafikleri için sevmedik.Duygusal bir bağımız var ve dalga geçilmesi bu duyguları incitir.Beni böyle bir yoruma örnek vermen hiç iyi olmadı.
Ben sözlerimin arkasındayım.25 Aralık benim için bir rezaletti şimdi trailer geliyor diye seviniyorum.Çünkü sevinmek herkes gibi benimde hakkım.Kimseye kişisel bir hakaret yada ağır sözde söylemedim Murat'çım.Gerçek ne ise onu söylerim.Biz bu oyunu grafikleri için sevmedik.Duygusal bir bağımız var ve dalga geçilmesi bu duyguları incitir.Beni böyle bir yoruma örnek vermen hiç iyi olmadı.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Benim böyle bir kişi olduğumu hala anlamadın mı espri yaptım.
Ayriyetten saf altınlarımı alabilir miyim rica etsem Aykut bey.
Ayriyetten saf altınlarımı alabilir miyim rica etsem Aykut bey.
kedi
Üzgünüm dostum ama böyle bir içeriğe benim adımı yazman hiç ama hiç olmadı.Altınlar için tekrardan teşekkürler iyi kalpli şey seni
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm