Yönetime yöneltilen yanlış eleştiri
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuva İ Milliye
Re: Yönetime yöneltilen yanlış eleştiri
Bu zamana kadar sürekli yönetimi savundum. Gerek oyun içerisinde gerek forumda. Adamları üzmeyin kötü yorumlar yapmayın neşeleri yerinde olsun güzel çalışmalarına baksınlar diye. Dünden sonra kararım tamamen değişti. Bu yazıyı da kim görürse görsün umrumda değil. Sunuculara anlık çöküntü olursa girsinler yapsınlar bu kâfi. Güncelleme de istemiyorum abicim. Hayırlı akşamlar .
Paşaxömerfaruk
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Anlattıklarının özeti bu olsun . Millette sabır kalmadı taş olsa çatlardı insanlar 25 aralıkta hareket olacak diye beklediler gm bile yoktu piyasada forumda sorun vardı demişssin millet gece forumdaydı kaç kişi 25 aralık ı bekledi ?
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Hicbir online oyun guncelleme gelecegi sirada suskun durmuyor aksine reklam veriyor 2 ay sonra guncelleme var vs diye. Neden ikv????
Eleştirinin neresi yanlış yahu ? Yine yanlışı oyuncularmı yaptı yani ? 5 senedir bizmi yanlış yapıyoruz.2013'teki yönetimin avukatlarını anlıyorduk iyi kötü.Ama 5 senedir oyuna verilen ilgi alakanın sıfır olmasına rağmen halen bu insanların arkasında durabiliyorsunuz.
Adamlar resmen bizim aklımızla dalga geçiyorlar.Sen afişe "25 Aralık" tarihini koy,bilete "25 Aralık 2017" tarihini koy.Twitterdan "2 ay sürmez." de.Sonra facebookta iki satırla olayı geçiştir varmı öyle bir şey ? Eğer video montajı devam ediyorsa neden uzadığını anlatacaksın neden yalan söylüyorsun,yalan bunlarda alışkanlık olmuş artık.Ne diyor açıklamada ya işte "25 Aralık oyunumuzdaki yıkım günüdür bugün yastayız ağağa" aklımızla dalga geçer gibi adam resmen olayı dramatize etti.Bu nasıl iş kardeşim bundan önceki 25 Aralıklarda niye facebook üzerinden video paylaşıp konu açıp kutladınız,bundan önceki 25 aralıklarda neden dram yaşatmadınızda bu 25 Aralıkta dram yaşattınız.O zaman benim aklıma video montajını yetiştiremediginizden dolayı böyle bir şey yaptığınız geliyor.Hatta yetmedi 24 saattir forumda aktif olan kullanıcıları görmezden gelip daha fazla rezil olmamak adına forumu kapattınız.Ama bence çok daha rezil oldunuz, ne demek ya 100 kişi toplanmış cevap bekliyor sen forumu kapatarak yanıt veriyorsun.Bunu neresi etik yalan almış başını yürümüş.Şimdi eleştirmeyip ne yapalım.Sizin daha oyunculara saygınız yok ki bide yazılarınızın sonuna lütfen oyuncularımız iyiki varsınız felan yazmayın, zaten kader mühürlerini yaparak samimiyetsizliğini belli ettinizde hadi neyse dedik değişen ne oldu gene aynı terane devam ediyor.
Bu arada kolaysa sen kod yaz diyen adamlara gerçekten gülüyorum.Hangi yazılımda müşterinin kod yazdığı görülmüş Allahım ya.W10'da açık olunca ve bunu eleştrince microsoft "kolaysa sen kod yaz" mı diyor.Ben bir müşteriyim yazılımın geliştirilmesini istiyorum buda en doğal hakkım.
Adamlar resmen bizim aklımızla dalga geçiyorlar.Sen afişe "25 Aralık" tarihini koy,bilete "25 Aralık 2017" tarihini koy.Twitterdan "2 ay sürmez." de.Sonra facebookta iki satırla olayı geçiştir varmı öyle bir şey ? Eğer video montajı devam ediyorsa neden uzadığını anlatacaksın neden yalan söylüyorsun,yalan bunlarda alışkanlık olmuş artık.Ne diyor açıklamada ya işte "25 Aralık oyunumuzdaki yıkım günüdür bugün yastayız ağağa" aklımızla dalga geçer gibi adam resmen olayı dramatize etti.Bu nasıl iş kardeşim bundan önceki 25 Aralıklarda niye facebook üzerinden video paylaşıp konu açıp kutladınız,bundan önceki 25 aralıklarda neden dram yaşatmadınızda bu 25 Aralıkta dram yaşattınız.O zaman benim aklıma video montajını yetiştiremediginizden dolayı böyle bir şey yaptığınız geliyor.Hatta yetmedi 24 saattir forumda aktif olan kullanıcıları görmezden gelip daha fazla rezil olmamak adına forumu kapattınız.Ama bence çok daha rezil oldunuz, ne demek ya 100 kişi toplanmış cevap bekliyor sen forumu kapatarak yanıt veriyorsun.Bunu neresi etik yalan almış başını yürümüş.Şimdi eleştirmeyip ne yapalım.Sizin daha oyunculara saygınız yok ki bide yazılarınızın sonuna lütfen oyuncularımız iyiki varsınız felan yazmayın, zaten kader mühürlerini yaparak samimiyetsizliğini belli ettinizde hadi neyse dedik değişen ne oldu gene aynı terane devam ediyor.
Bu arada kolaysa sen kod yaz diyen adamlara gerçekten gülüyorum.Hangi yazılımda müşterinin kod yazdığı görülmüş Allahım ya.W10'da açık olunca ve bunu eleştrince microsoft "kolaysa sen kod yaz" mı diyor.Ben bir müşteriyim yazılımın geliştirilmesini istiyorum buda en doğal hakkım.
- scorper
- Demirci Çırağı

neyin kafası bu bilader? niye laf etmicekmişiz bizim hakkkmız yokmu öneri yazmaya adamlara akçe konusunda yanlışsın hizmetmiş bi kondrtin 18 tanesi 5500 ediyor bumu? hizmetmi bu? yada dükkandan 2 3 ürün anca alabilmekmi? Allahtan kork biz neler çektik bizim yazmaya söz sölemeye hakkımız yokmus diyorsun Allahtan kork
Yahu adamlar gelip bu konuyu okuyorlar mı gram oyuncuya değer veren şimdi gelsin bu forumda yazılanları okusun bir kere görmedim Milat ya bizim yönetim ulan adam bile ingilizce ulaşıp yazı yazıyor bize ya
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- scorper
- Demirci Çırağı

sen şu forumda adamın biri Eklendi hakkındaki sorunlar yazmış onu iyice oku adam ne güzel yazmışda söylemiş o daha iyi açıklamıs sen ise söz söylemeyin höhöhö diye dalga geçiyorsun
en çok forumı kapatma olayına gülüyorum ya şaka gibi
Anaokulu ya yemin ediyorum
Anaokulu ya yemin ediyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Arkadaşlar resmen politik doğrucuların haklı çıkma politikasını uyguluyorsunuz..
Yazdığımı okumadan sadece başlığa mı yorum yapıyosunuz? Anlam veremedim.
Eleştirmeyin demiyorum. Yanlış eleştiri yapmayın doğrusu bu veya bunlar diyorum, eleştiri yapmayalım mı diyorsunuz.
Bunu söyleyecek haklı tek kelimeniz olmadığı için yaptığınıza eminim. Bana karşı yorum atanlardan birisi forum trollü, diğeri konuyla alakası olmayan sırf yazmak için yazan birisi.
Kimse size bu oyunda zorla bir şey satın aldırmıyor. Madem aldığınız şeyi beğenmiyorsunuz muazzam teklifim:
Oynamayın.
Bence Nerull'un en büyük hatası böyle bir kitleye ''2 ay sürmez'' demesiydi.
Bu cevabı alan kişiler, gelen güncellemenin ne büyük bir fedakarlıkla geldiğini de tahmin edemiyor orası ayrı...
Yazdığımı okumadan sadece başlığa mı yorum yapıyosunuz? Anlam veremedim.
Eleştirmeyin demiyorum. Yanlış eleştiri yapmayın doğrusu bu veya bunlar diyorum, eleştiri yapmayalım mı diyorsunuz.
Bunu söyleyecek haklı tek kelimeniz olmadığı için yaptığınıza eminim. Bana karşı yorum atanlardan birisi forum trollü, diğeri konuyla alakası olmayan sırf yazmak için yazan birisi.
Kimse size bu oyunda zorla bir şey satın aldırmıyor. Madem aldığınız şeyi beğenmiyorsunuz muazzam teklifim:
Oynamayın.
Bence Nerull'un en büyük hatası böyle bir kitleye ''2 ay sürmez'' demesiydi.
Bu cevabı alan kişiler, gelen güncellemenin ne büyük bir fedakarlıkla geldiğini de tahmin edemiyor orası ayrı...
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.