Aynen öyle mlsf ikinin vefalı oyuncuları olarak bir açıklamayı hak ettiğimizi düşünüyorumyusfcuk95 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:07Ya bir materyal resmi bile gösterseler o bile yeter fakat adamlar hiç birşey göstermiyor, hiç belirti vermiyor,merak gidermiyor..kerembaba112 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:02Buda yetmezmiş gibi eleştiri konularını siliyorlar eleştirmek hakkımız forum sırf ikv yonetimine olan tepkileri bastirmak icin kapatildiyusfcuk95 yazdı: ↑26 Ara 2017 20:58 Bu nasıl bir iştir yahu?
Hadi tamam teaser atamıyorsunuz bari sobeeden sızıntılar gibi bir video yapsaydınız en azından çalışırken görseydik, bari ne geleceğinden spoiler verseydiniz kıyafetlerin şeklini tasarımını koklatsaydınız çok mu zor çok mu?
Boğazınıza silah mı dayadılar nerull ikv teaseri açıkladığın an zwartan ölür falan? Dünden beri siteye 10 20 kez girmeye çalışmışımdır umutla..
Ama siz ne yaptınız? Bakın ön yargılı olmak istemiyorum,bir sebebi vardır diyorum.Fakat işin suyu çıktı herkes kapalı konuşuyor çok mu zor iki kelam etmek??
Alın soğuttunuz oyuncuları kına yakarsınız forumun duvarlarına artık..
nerull feat gorgar post düeti yapıyor
Ayıp vesselam!
-
kerembaba112
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Re: Ayıp vesselam!

Bende sıkıldım artık bari laf oyunları yapmasalar
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dost Kervanı
Bu yönetimden bişey beklemiyorum artık
kutsal sır saklıyorlar sanki

İmza:GWYNBLEIDD
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
kerembaba112 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:02 Buda yetmezmiş gibi eleştiri konularını siliyorlar eleştirmek hakkımız forum sırf ikv yonetimine olan tepkileri bastirmak icin kapatildi
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Diye bir söz vardır ya o yüzden postlar siliniyor..
Gelin mertçe kozlarımızı paylaşalım adminler.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
Hiç mi sıkılıp daralmıyorlar merak ediyorum cidden bu kadar insan yazacakları 2 kelimeyi paylaşacakları 1 görseli bekliyor neden bu sessizlik?yusufcan211 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:10 Bu yönetimden bişey beklemiyorum artık
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bende öyle düşünüyorumkerembaba112 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:08 Aynen öyle mlsf ikinin vefalı oyuncuları olarak bir açıklamayı hak ettiğimizi düşünüyorum
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
-
kerembaba112
- İskele Babası

Beklemekten bıktık artık bu konuyu neden silmediler hayret ettim normalde bu kadar sürmezdiyusfcuk95 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:11kerembaba112 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:02 Buda yetmezmiş gibi eleştiri konularını siliyorlar eleştirmek hakkımız forum sırf ikv yonetimine olan tepkileri bastirmak icin kapatildi
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Diye bir söz vardır ya o yüzden postlar siliniyor..
Gelin mertçe kozlarımızı paylaşalım adminler.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Dost Kervanı
Gençliğimiz ve paramızla rezil olduk sonuç buturkneferi yazdı: ↑26 Ara 2017 21:12Hiç mi sıkılıp daralmıyorlar merak ediyorum cidden bu kadar insan yazacakları 2 kelimeyi paylaşacakları 1 görseli bekliyor neden bu sessizlik?yusufcan211 yazdı: ↑26 Ara 2017 21:10 Bu yönetimden bişey beklemiyorum artık

İmza:GWYNBLEIDD