Yeni yaş, yeni tecrübe; MUTLU YILLAR GM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
anonim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Yeni yaş, yeni tecrübe; MUTLU YILLAR GM

Mesaj gönderen anonim »

Beden ve ruhunuzun dünyaya gelişinin yıl dönümünü yürekten kutlarım. Yaşantınızın bütün sıkıntılardan uzak, sağlıklı ve erinç içinde geçmesini, tüm isteklerinizi gerçekleştirebilmenizi tanrıdan diler, saygı ve sevgilerimi sunarım. Ad gününüz kutlu olsun. Bilinen ve bilinmeyenleriniz uğurlu ola...
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Mert, Orhan, Hüseyin, Murat, Yiğit, Ömer Faruk, Mehmet Han, Veysel, Hasan, Yunus, Emrah, Adem, Canan, Barış, Oğuzhan, Fevzi, Murat, Cüneyt, Mehmet Ali, Ersan, Furkan, Emre, öbür Furkan, Serdar, Ömer... Ve artık 10 yıldır bu camiada bulunmanın bir getirisi olan isim hafızamın zayıflaması nedeniyle adını anımsamakta zorluk çektiğim diğer arkadaşlarım.

Ve uykusuz gecelerimin, kâh dertli kâh neşeli vakitlerimin kadim yoldaşı Elwing, beraber çalışmaktan, bildiklerimi aktarmaktan gurur duyduğum, talebelerim saydığım (Ki yazdıkları tebrik mesajları ile bunu kanıtlamışlar), hepsinden öte öz kardeşimden ayrı görmediğim Naveran ile ABERTHOL, ve ismini zikredemediğim nice sessiz kahraman dostlarım.

İstanbul Kıyamet Vakti'nde bir yaşımı daha sizlerle beraber devirmiş olmanın verdiği gururla; göğsümü kabarta kabarta "İyi ki bu camianın bir parçasıyım!" diyebilme hazzını bana yaşattığınız için, iyi dilekleriniz, dualarınız için, bunca yıldır karşılıksız verdiğim emeklerin neticesinde bana sevginizi bahşettiğiniz için sizlere minnettarım.

Bir dilek tutma hakkım varsa, o da; "Beraber omuz omuza, İstanbul Kıyamet Vakti çatısı altında, siz değerli arkadaşlarım, kardeşlerim ile nice yıllarım, nice yaşlarım olsun!" Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgiyle kalın. :relaxed:
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Liwer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen Liwer »

Mutlu Yıllar :D
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

AFRASiYAB yazdı: 21 Ara 2017 23:52 Mert, Orhan, Hüseyin, Murat, Ömer Faruk, Yiğit, Mehmet Han, Veysel, Hasan, Yunus, Emrah, Adem, Canan, Barış, Oğuzhan, Fevzi, Murat, Cüneyt, Mehmet Ali, Ersan, Furkan, Emre, öbür Furkan, Serdar, Ömer... Ve artık 10 yıldır bu camiada bulunmanın bir getirisi olan isim hafızamın zayıflaması nedeniyle adını anımsamakta zorluk çektiğim diğer arkadaşlarım.

Ve uykusuz gecelerimin, kâh dertli kâh neşeli vakitlerimin kadim yoldaşı Elwing, beraber çalışmaktan, bildiklerimi aktarmaktan gurur duyduğum, talebelerim saydığım (Ki yazdıkları tebrik mesajları ile bunu kanıtlamışlar), hepsinden öte öz kardeşimden ayrı görmediğim Naveran ile ABERTHOL, ve ismini zikredemediğim nice sessiz kahraman dostlarım.

İstanbul Kıyamet Vakti'nde bir yaşımı daha sizlerle beraber devirmiş olmanın verdiği gururla; göğsümü kabarta kabarta "İyi ki bu camianın bir parçasıyım!" diyebilme hazzını bana yaşattığınız için, iyi dilekleriniz, dualarınız için, bunca yıldır karşılıksız verdiğim emeklerin neticesinde bana sevginizi bahşettiğiniz için sizlere minnettarım.

Bir dilek tutma hakkım varsa, o da; "Beraber omuz omuza, İstanbul Kıyamet Vakti çatısı altında, siz değerli arkadaşlarım, kardeşlerim ile nice yıllarım, nice yaşlarım olsun!" Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgiyle kalın. :relaxed:
Cansin can dostumm.. <3
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Oyunumuz da yeni yaşına yaklaşırken yavaş yavaş birlik ve beraberliğin kuvvetlenmeye başladığı şu günlerde şu samimi ortamın oluşması ne kadar da duygulandırıcı. :heart_eyes:
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

AFRASiYAB yazdı: 21 Ara 2017 23:52 Mert, Orhan, Hüseyin, Murat, Yiğit, Ömer Faruk, Mehmet Han, Veysel, Hasan, Yunus, Emrah, Adem, Canan, Barış, Oğuzhan, Fevzi, Murat, Cüneyt, Mehmet Ali, Ersan, Furkan, Emre, öbür Furkan, Serdar, Ömer... Ve artık 10 yıldır bu camiada bulunmanın bir getirisi olan isim hafızamın zayıflaması nedeniyle adını anımsamakta zorluk çektiğim diğer arkadaşlarım.

Gevezelik yapıp ciddiyeti bozmamak için çok zor tutuyorum kendimi. Nice mutlu yıllara inşallah 🌹☺️
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

AFRASiYAB yazdı: 21 Ara 2017 23:52
:heart_eyes: :heart_eyes:
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Geç oldu ama, nice mutlu senelere. Allah hayırlı bir ömür nasip eylesin.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön