YILBAŞI İNDİRİMİ GELECEK Mİ ?
Re: YILBAŞI İNDİRİMİ GELECEK Mİ ?
Gelecekse akçeye indirim gelsin abi silah yükseltme silah yükseltme nereye kadar, çoğunun parlatacak silahı yok, akçeye indirim istiyoruz. 
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Akçeye de indirim gelecektir. Beklemede kalın
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Akçe indirimi mutlaka gelmeli, güncelleme ile dükkana yeni ürünler gelicek. Akçe stoklamak da ayrı bir yatırımdır indirim dönemlerinde.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Çt kutudaki 3 aylık plusu yükleyince ll onla birlikte otomatık o hesaba mı yükleniyor anlayamadım ?
mesela x hesabıma 3 ay
y hesabıma ll yükleyemez miyim çt kutudan?
mesela x hesabıma 3 ay
y hesabıma ll yükleyemez miyim çt kutudan?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Merhaba
Bahsetmiş mümkün değildir.
3 aylık ile birlikte hesaba Lonca pasaportu ve çemberlitaş eklentileri tek seferde onaylanıp yükleniyor. Çıkartma yapamıyorsunuz.
Bir başka kutu alıp yada istanbuloyun.com üzerinden dükkanda 1.499 akçe diye hatırlıyorum pasaport.
1er günlük sığınak migrat yağma artırıcı tüm oyuncularımıza HEDİYE
Yazacaktım aslında da dedim öyle saçmalık olmaz heraldeERSEN yazdı: ↑20 Ara 2017 11:15O zaman 31 Aralık’ta değil 1 Ocak’ta alMainPower yazdı: ↑20 Ara 2017 11:11Teşekkür ediyorum.CHAPPIE yazdı: ↑20 Ara 2017 11:09ÇT arttırıcı sınırsızdır. Kodları yılsonuna kadar kullanman gerekiyor yoksa geçersiz oluyor.MainPower yazdı: ↑20 Ara 2017 11:02Yani hocam anladığım kadarıyla +5 yetenek puanı ve kasa erişimi zaten kalıcı bir şey.Plus ve lonca şeyisi kodu yazdıktan sonra gelecek onları saklayacağım.Aynı zamanda silah yükseltmeyide istediğim zaman kullanabileceğim.Bir de plus pakette süresiz olarak yağmalama ve exp oranı %60 artırıyordu o da süresiz değil mi ?0LIVERA yazdı: ↑20 Ara 2017 10:47
silah yükseltmeyi aldıkdan sonra istediğin zaman kullanabilirsin. hesabında durur.
çt kutusu sana kod olarak verilir içerisinde birden fazla kod bulundurur.
3 aylık ve lonca lisansı aynı kodda'dır bunu hesabına yüklediğin an 3 aylık plusu kullanıma alırsın eğer hali hazırda plusun var ise üstüne eklenir fakt lonca lisansı dilediğin zaman kullanabilirsin.
yine çtden çıkan kasa erişim ve 5 yetenek yükleyemezsin yüklediğin anda senden karakter ismi isteyecektir.İşin şakası bir yana onu düzenlerler herhalde çünkü genel kural olarak sene sonunda sona ermesi, yılbaşı için kod alıp da kullanmayanların ağır mağduriyetine yol açar. Sen yine işini garantiye al. Zaten yılbaşı için olan indirimler 1’ine 2 sine kadar devam eder.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Gelecek
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!