Eklenti Paketi Hk.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eklenti Paketi Hk.

Mesaj gönderen ERSEN »

Yeni yetenekler demek, eklenti paketinin yapımının uzun sürmesi demek. Şimdi baktığımız zaman ilk açıklamayı aldığımız Haziran ayında yakında yeni eklenti geliyor dendi ve eklentinin yapılmasına o an başlanıldı. Çünkü en erkenden oyuncuyu oyuna çekmek gerekirdi. Emek vereceklerdi ve bunun için de oyuncu lazımdı. Eski zamanlarda genişleme paketi yaptıklarında sürekli oyunun başında olduklarından ve fikirler, sermayeler sürekli canlı olduğundan paketi yapmak zor olmuyordu. Ama şimdi baktığınız zaman 5 yıldır üzerinde ölü toprağı olan bir oyunu tekrar hayata döndürmek için ilk adımı atıyorlar ve bunun olabildiğince hızlı olmasını istiyorlar. Çünkü hiçbirimizin sabrı kalmadı gerçekten. Eğer işin içine yetenekler girerse bu süreç çok daha fazla uzayacak. Çünkü karakterler arası pvp dengesini kurmak oldukça zor ve testleri uzun sürüyor.

Herkesi bir telaş sardı. Yaa yetenek gelmiyorsa napcaz gibi. Arkadaşlar basit düşünmeyin. Bu bizim son eklentimiz değil. Sanki son eklentimizmiş gibi hareket etmeye gerek yok. Adamlar bu paketi yayınladıktan sonra arkalarına yaslanıp bir daha bu oyuna bakmayacak değiller. 5 yılın ardından ilk adım atılıyor ve bu adım sonucunda eğer istenilen sonuç alınırsa bunun devamı da pekala gelecek. Atıyorum bu paket yayınlanacak 6 ay sonra da küçük bir paket ile yeni yetenekler gelebilir ya da küçük bir paket ile yeni savaş bölgesi yayınlayabilirler.

Kısacası şimdilik bu yeni gelecek pakete odaklanıp ondan keyif almaya bakmamız lazım. Elbet eksikler tek tek kapanacak.
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

ERSEN yazdı: 12 Ara 2017 20:19 Yeni yetenekler demek, eklenti paketinin yapımının uzun sürmesi demek. Şimdi baktığımız zaman ilk açıklamayı aldığımız Haziran ayında yakında yeni eklenti geliyor dendi ve eklentinin yapılmasına o an başlanıldı. Çünkü en erkenden oyuncuyu oyuna çekmek gerekirdi. Emek vereceklerdi ve bunun için de oyuncu lazımdı. Eski zamanlarda genişleme paketi yaptıklarında sürekli oyunun başında olduklarından ve fikirler, sermayeler sürekli canlı olduğundan paketi yapmak zor olmuyordu. Ama şimdi baktığınız zaman 5 yıldır üzerinde ölü toprağı olan bir oyunu tekrar hayata döndürmek için ilk adımı atıyorlar ve bunun olabildiğince hızlı olmasını istiyorlar. Çünkü hiçbirimizin sabrı kalmadı gerçekten. Eğer işin içine yetenekler girerse bu süreç çok daha fazla uzayacak. Çünkü karakterler arası pvp dengesini kurmak oldukça zor ve testleri uzun sürüyor.

Herkesi bir telaş sardı. Yaa yetenek gelmiyorsa napcaz gibi. Arkadaşlar basit düşünmeyin. Bu bizim son eklentimiz değil. Sanki son eklentimizmiş gibi hareket etmeye gerek yok. Adamlar bu paketi yayınladıktan sonra arkalarına yaslanıp bir daha bu oyuna bakmayacak değiller. 5 yılın ardından ilk adım atılıyor ve bu adım sonucunda eğer istenilen sonuç alınırsa bunun devamı da pekala gelecek. Atıyorum bu paket yayınlanacak 6 ay sonra da küçük bir paket ile yeni yetenekler gelebilir ya da küçük bir paket ile yeni savaş bölgesi yayınlayabilirler.

Kısacası şimdilik bu yeni gelecek pakete odaklanıp ondan keyif almaya bakmamız lazım. Elbet eksikler tek tek kapanacak.
tamamen aynı fikirdeyiz. katılıyorum O:-) şimdiden herkese hayırlı olsun arkadaşlar. umarım en kısa sürede gelir. tek temennim bu şekilde B-)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Bana kalsa hocam yönetim artık şu kelime oyununu bırakmalı haziran ayında çok yakında dediler aralık oldu yine çok yakında diyorlar şuna bir açıklık gelse çok daha iyi olacak sanki bir cevaplarındada tanıtım olduğunda yayınlanma tarihinide vericeklerini söylemişlerdi bakalım... belkide tanıtım 25 aralıkta olur... :unamused:
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Kendi fikrimdir 25 Aralıkta teaser gelicegini düsünüyorum düşünelimki gelmedi 25 Aralıkta teaser tarihi ile ilgili bir bilgi vermek zorundalar bence.
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

Tolgacan108 yazdı: 12 Ara 2017 22:24 Kendi fikrimdir 25 Aralıkta teaser gelicegini düsünüyorum düşünelimki gelmedi 25 Aralıkta teaser tarihi ile ilgili bir bilgi vermek zorundalar bence.
Bu ay içinde kesin tanıtım videosu gelir bence. Yoksa bu hareketlilik olmaz. Yeni yıla bırakmazlar. Yani öyle umuyoruz 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
ATASEVER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ATASEVER »

23 aralık da uzaydan virüs salgını olacakmış .2 gün ile yeni paketi kaçırmak istemiyorum :grinning:
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Comolokko »

Thedifferince yazdı: 11 Ara 2017 16:29 yeni grup bölgesi gelmesi daha iyi olurdu :thinking_face: :( B-)
neden ? büyücünde 1.000.000 fiziksel hasar mı yapacaktın ya da savaşçında 1.000.000 max hasar mı yapacaktın ? isabetli bir karar gb gelmemesi
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Comolokko »

Serrakura yazdı: 11 Ara 2017 21:15 Yeni yetenek gelmemesi kötü olmuş ama hep hayal ettiğim tılsım eklenirse yetenek eklenmesinede gerek kalmaz mesela O hayalimdeki tılsım şu şu özelliklere sahip gaffar gibi elektrik buz ve meteorit yeteceğinin aynı anda kombinlendiği bir yetenek olur tıpkı kanatma yetrneğiin ayıya dönüşmesi gibi bu tılsımı takınca yeni bir yetenek simgesi olacak ve bir seferde 3 büyü birden atabileceğiz :)
çikolata sosu da ister misiniz ?
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

MXneo yazdı: 12 Ara 2017 05:29
Seven yazdı: 11 Ara 2017 19:27 Bu güzel haber için İKV camiasına teşekkür ediyoruz. Açık alan geliyormuş gelsin sıkıntı yok. Lvl yükseliyorsa sıkıntı yok tüm ç.t setlerini çöpe atabilirim. :') :') Kasada yer kaplamasın bari. Bu arada kasa ile ilgili bir haber yok o üzdü. Holde y2 ile kasarız artık :')
Yeni Bölgede Y2 nin İşleyeceğini Nerden Çıkardın ':) Adamlar Öyle Bişi Yaparlarki Yeni Bölgedeki Yaratıklara Elektrik Fıss Gelir ;)
Kardeşim Y2 yi yeni bölgede kullanırım diye birşey bahsetmediğimi düşünüyorum. Lütfen az daha dikkatli okuyalım...
En son Seven tarafından 13 Ara 2017 01:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

Kardeş neyin heycanı bu? hayır siz neye heycanlanıyorsunuz? yeni bölgeyemi? millet çar dizebildimi? çemberlide herkes fulmu? herkesin tılsım setimi var? herkes tamammı? neyin heycanı bu büyük hol gibi bişey gelirse tamamen biter bu oyun görüşlerime katılın yada katılmayın beni bağlamaz. Bu oyunu para mahfetti kardeşim yer altı zamanları bu oyuna bu kadar çok para gitmiyordu şimdi? sadece tek bir tılsım bile pahalı dükkanda çeşit çeşit şeyler çıktı para para para açıkcası para. Oldu olcak millet bişet alamıyo her itemi koyun dükkana baride parayla ordan alsın millet reelde tılsımdır çardır itemdir almasın adamlar. Giderek pahalaşan bir oyun oluyor görmüyormusunuz? Yeni bölgeye gariban adam girebilcekmi?

“Eski Duyurular” sayfasına dön