xMrSpyx yazdı: ↑16 Kas 2017 08:57Belki de şuan burayı okuyordur he ne dersin?
Döverim onu varya neler çektirdi neler... Allah korusun
IIASiLKANII yazdı: ↑16 Kas 2017 10:40Yapmış olduğun,olduğunuz takdire şayan.Sen ve senin gibi gönlü zengin oyuncu arkadaşların tez vakitte artması dileği ile,elinize sağlık..
Teşekkür ederim. Her geçen gün artıyoruz
ZowieN yazdı: ↑16 Kas 2017 10:49Takdire şayan bir şey bu.İyi ki varsınız..Loncanızı tebrik ederim. Bende yıllarca teşkilatta oynadım ama Bece isimli arkadaşı daha önce hiç görmemiştim.
Teşekkür ederim. O zaman denk gelmemiş olabilirsin. Sunucunun hepsi tanır.
Lahza yazdı: ↑16 Kas 2017 10:52Çemberlide bile çifteyle dolaşmış sanırım Bece helal olsun büyük sabır tebrik ederim.
Silahını tak diyorum. Yansıtıyor ama cifteyle vurmaya devam ediyor .
kubi07 yazdı: ↑16 Kas 2017 11:28
İkvnin bu özelliğini çok seviyorum.
Her dönemin her sunucunun kendine özel karakterleri var
CHAPPIE yazdı: ↑16 Kas 2017 22:46İKV'yi yun1010 ve Bece yönetsin.
Yapmayın hocam. Beceyi döverim ben ayda yılda bir konuşuyor o da ennn fazla 2 kelime. Onlarda kısaltılmış şekilde 3-4 kışı toplanıp yorum yapıyoruz pmlerine.
SalurBeyi yazdı: ↑16 Kas 2017 22:35Teşkilat'ta oynayıp da Bece'ye rastlamamış olmak mümkün mü? Sunucunun gizem küpü.
Twitter için fuatavni neydiyse Teşkilat için Bece odur.
Kesinlikle aylardır çok şey yaşadık. Ama hakkında en ufak bi bilgimiz bile yok. Örs parası hıc bitmez. Çoğunlukla kişi velet diyor ama teke tek wsleri pro gibi atıyor. Sunucuda yer npc nin yerini biliyor. Geçen X e götüreceğiz yine bana pm atıyor. "Gidiyoruz ama bende y2 yok." Diye. Hani bazen düşünüyorum acaba dalga geçmek amaçlı mı yapıyor.
Yapmayın hocam. Beceyi döverim ben ayda yılda bir konuşuyor o da ennn fazla 2 kelime. Onlarda kısaltılmış şekilde 3-4 kışı toplanıp yorum yapıyoruz pmlerine.
SalurBeyi yazdı: ↑16 Kas 2017 22:35Teşkilat'ta oynayıp da Bece'ye rastlamamış olmak mümkün mü? Sunucunun gizem küpü.
Kesinlikle aylardır çok şey yaşadık. Ama hakkında en ufak bi bilgimiz bile yok. Örs parası hıc bitmez. Çoğunlukla kişi velet diyor ama teke tek wsleri pro gibi atıyor. Sunucuda yer npc nin yerini biliyor. Geçen X e götüreceğiz yine bana pm atıyor. "Gidiyoruz ama bende y2 yok." Diye. Hani bazen düşünüyorum acaba dalga geçmek amaçlı mı yapıyor.
hocam bu bece isimli arkadaş hiç mi konuşmuyor yoksa arada bir pm atıyor mu ?
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu. Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
hocam bu bece isimli arkadaş hiç mi konuşmuyor yoksa arada bir pm atıyor mu ?