İlk Soyulma Vakanız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

İlk Soyulma Vakanız

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Selam arkadaşlar.
Bu konuda sizden ilk soyulma vakanızı karakter ismi vermeden anlatmanızı istiyorum. Biraz oyun ile ilgili güzel bir sohbet yapalım aramızda.
Sanıyorum ki forumun %80'i illa ki maden, tılsım, para kaptırmıştır. Tek olmadığımı gösterirseniz sevinirim. :grin:
Ben başlıyorum.

Oyunun ilk zamanları. (Komutanın yukarısında kurt adam yada tepegöz vardı, tam hatırlayamadım şuan için.)
O zamanlar Kuklacı'da oynuyorum, karakterim savaşcı ve adı ''kfehfkjn''. :grin: Hiç bir adı kabul etmediği için random atmıştım. (İlk harf küçüklüğü. :()
Philotheos salonunu keşif ve ardından Philotheos'u öldürme görevi var. Adamın birinden rica ettim. O da para verirsen yaparım dedi.
40.000 lira para verdim. (O zamanlar m falan yok. :grin: )
Parayı aldı ve görevi de yapmadı. İlk hırsızlık vakam buydu.

Sonrasında tılsım mı dersiniz, para mı dersiniz, maden mi dersiniz. Onları anlatsam bu hikaye çok masum kalır. :grin:
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: İlk Soyulma Vakanız

Mesaj gönderen Lahza »

Şükürler olsun bu zamana kadar hiç bir illegal işe girmedim, hiç kimseye para kaptırmadım, hiç kimseyede şifremi vermedim 😆
Kullanıcı avatarı
yaserfyz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yaserfyz »

Şifa ile büyücü hesap takası yaparken komple hesabı çaldırmıştım. Allah bildiği gibi yapsın :)
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Çemberlitaş ilk çıktığı zamanlar dost görünümlü bir Ardakaşım oldu. Bir Büyücü hediye etmişti neyse hesabıma aktarmıştım, ne haller ile ejder asa üretimi yapmıştım. Ejder Asa ürettikten ertesi gün karakter hesaptan uçmuştu. Böyle bir anı benimkisi. ':)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Yıllar yıllar önce (tam olarak hatırlamadığım için böyle fantastique bir giriş yapmak istedim.) Tılsım sunucusunun kalabalık olduğu zamanlar daha 39 seviye zamanları . Gözlükler bile bir değerli bir değerli anlatamam. Bir adet fiziksel koruyucu gözlüğüm vardı. Muhabbetim olan birisi takayım fotoğraf çekeyim geri vericem demişti kabul etmiştim. Verdikten sonra aynı hızla yasaklamıştı çok içime oturmuştu açıkcası. Tabi ondan sonra 2 ters 1 düz, hamle sırası bana geçmişti ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

Oyun 49 a yeni çıktı millet çarı 49 etmeye çalışıyor bi gazla 2009 mayısta bende başladım çar savaşçıydı nick bulamadım o zaman ne yapsam kurallara uymuyor sonra arkadaşın adını koydum çara nick bulunca değiştirim diye çarı 2009 un sonunda sonbaharı 29 olduydu neyse bi ara eski pantolon satıyorum birine 1 m'ye o adam 100 bin koymuş aceleyle yaktım bende pantolon gitti sonra şifreyi arkadaşa verdim oynasın diye oynuyor bu çar 39 oldu buda başka bir arkadaşa vermiş şifreyi oda çarı sildi :) sonra tılsımlar yeni çıktı bende m1 var adamın birinden m2 3 le takasladım arkadaşa verdim m 2 3 ü bölgeye gitsin diye 3 gün sonra satıp kendine asa başmış öylede kaliteli birisi :D sonuç olarak kimseye birşey vermemeyi öğrendim :D
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

İlk soyulma vakam ejder dönemindeydi

Günlerce madenden madene koşup 1 kadim pençe bırakmıştım eksik olarak
Çarlarda ne para kaldı ne maden kaldı satılacak
Çok iyi hatırlıyorum çarımın adı aRTeMis di
Bankaya park ettim çarı lan ne yapsam ne yapsam derken birden elim gitti klavyeye 10 15 kişi varız banka önünde ejdere son kadim borç vericek varmıdır yazdım
Bi pm geldi istersen malzemeleri ver benim ejderli çarı vereyim girmiyom kullanmıyom dedi bekle dedim cafede danışacak kimsede yok öğlen 12 okulada gitmemişim.Bir 5 dk düşündükten sonra lan gidersede gitsin diyerek açtım alışverişi heyecanla dolduruyorum malzemeleri ilk olarak reçetedeki en ucuz 6 madeni verdim E postayı at dedim olaya bak ergenlik ne saçma bir dönemmiş.Neyse attı bu E postayı menekşe kadim mavi topazıda verdim.Şifre dedim bir dakika dedi bu arkadaş aradan 1 saat geçti heralde pc başında kafayı yedi piyango vurmuş fakir gibi.Alt f4 çekti 5 dakika sonra geri girdi yasakladı yan hesaba geçtim çatır çatır saydırdım buna önce bir rahatladım sonra gidip güzel bir soğuk su aldım dolaptan üstüne içtim.

Buda böyle bir anımdır
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

MobilSorun78 yazdı: 14 Kas 2017 19:37 Yıllar yıllar önce (tam olarak hatırlamadığım için böyle fantastique bir giriş yapmak istedim.) Tılsım sunucusunun kalabalık olduğu zamanlar daha 39 seviye zamanları . Gözlükler bile bir değerli bir değerli anlatamam. Bir adet fiziksel koruyucu gözlüğüm vardı. Muhabbetim olan birisi takayım fotoğraf çekeyim geri vericem demişti kabul etmiştim. Verdikten sonra aynı hızla yasaklamıştı çok içime oturmuştu açıkcası. Tabi ondan sonra 2 ters 1 düz, hamle sırası bana geçmişti ;)

Belki inanmazsın ama senin olayı hatırlıyorum hatta sonrasında adam sana hırsız demişti sende olayı açıklamıştın yanılmıyorsam ? Ya da olaya senin bi arkadaşın da müdahale etmişti olaya.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

29 level büyücüm ile kasıyordum. Adam geldi iki üç yağmacı kesmeme yardım etti. Benimde o zamanlar en büyük hayalim 30 level olup elektrik atabilmek. Adam çarı ver hızlı kasarım dedi. Bende daha kalp kırmayı bilmiyorum o zamanlar, hayır demek nedir bilmem. En son çarı 36 level iken yılanlarda görmüştüm elektrik atıyordu.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Olmadı 😔
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...