Merhabalar;
Bir konu vardı forumda bulamadım bana lazım olan gazap yeteneğinin ve element ve fiziksel dirençlerin ses kayıtları bunları bana bulabilicek varmı bilgisayarım olmadığı için çeviremedim yada ilgili konuya yönlendiricek?
İyi Forumlar.
İKV YETENEK SOUNDTRACK
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İKV YETENEK SOUNDTRACK
Oyun dosyalarında var alabilirsin. Ben zamanda mesaj sesi yapmıştım.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Hangisini yaptın? Merak ettim.ybrdelisix yazdı: ↑10 Kas 2017 23:04 Oyun dosyalarında var alabilirsin. Ben zamanda mesaj sesi yapmıştım.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Şuan düşündümde büyücü büyü bozma yeteneği üzerindeSalurBeyi yazdı: ↑10 Kas 2017 23:10Hangisini yaptın? Merak ettim.ybrdelisix yazdı: ↑10 Kas 2017 23:04 Oyun dosyalarında var alabilirsin. Ben zamanda mesaj sesi yapmıştım.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

Bir kaç efekti birleştirdim. Nara silah sesi dirençler felan hala duruyor arşivde.
SalurBeyi yazdı: ↑10 Kas 2017 23:10Hangisini yaptın? Merak ettim.ybrdelisix yazdı: ↑10 Kas 2017 23:04 Oyun dosyalarında var alabilirsin. Ben zamanda mesaj sesi yapmıştım.
Dönüştürücü mp3 e dönüştürmüyor gazap ve iki direncin sesi lazım yapabilip yükleyecek?
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Winter Is Coming
Telefonda kullanacaksan telefonuna donusturme programi indir sesi telefonundan cevirebiliyorsun
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
İKV yi Hafıza kartından hiç eksik etmem ama skill dosyasında uzantıları (.raw) şeklinde bunu dönüştürücüye atıyorum dosyayı almıyor açıklamadı diyor uzantıyı (.wav yada .mp3) yapıyorum atıyorum yine tık yok benim için anlayan birisi çevirip YouTube yada farklı bir upload sitesine atıp link verebilirmi?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Pcye gectigimde ayarlar atarim kardesim yapan olmazsa hangi sesi istedigini yaz

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.